Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzony z pasją 23:40, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja na przekór wszystkim napiszę, że nie mam syna w Twoim wieku! Mam przynajmniej taką nadzieję, bo ponoć niegrzeczny w latach przedszkolnych byłem.... Ale to pewnie o inną kategorię chodziło

Ha, ha Zebym przeczytała wcześniej, to bym w SWOIM wątku nie pisała, ze mam syna w podobnym wieku. A ja na dodatek napisałam, że mam i to Karola, hi,hi

Karolu, witam Cię serdecznie. Ładnie sobie radzisz w ogrodzie. Pozdrów też tatę, który tobie pomaga, niech też się cieszy, że go chwalą.
Ładny ogródek, ale kilka zmian przed tobą. Jak tego nie wiesz, to się wkrótce dowiesz. Zapragniesz mieć inaczej, a inspiracji tu znajdziesz wiele.
Udanej walki z opuchlakami ci życzę. Też miewam je, albo larwy chrząszcza majowego. Podobne szkody robią
Ogródek Iwony 23:32, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Spotkanie na pewno było udane - miło Was widzieć
I na zdjęciu wypadłyście bardzo dobrze - choć ja żeby wstawić jakieś swoje na fb albo innego Instagrama potrzebuję z pół godziny by się odpowiednio fotoszopem potraktować Wy nie potrzebujecie!

Sebek, jesteś bardzo miły i patrzysz łaskawym okiem.
W ogóle się cieszę, że zaglądasz. Przy planowaniu rabat twoje opinie będą wkrótce mile widziane
Ogród tworzony z pasją 21:47, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja na przekór wszystkim napiszę, że nie mam syna w Twoim wieku! Mam przynajmniej taką nadzieję, bo ponoć niegrzeczny w latach przedszkolnych byłem.... Ale to pewnie o inną kategorię chodziło

hi hi to ja napiszę że syna też nie mam w twoim wieku pewnie dlatego że byłam grzeczną dziewczynką.
a z opuchlakami porządek musisz zrobić, nie ma rady bo ci korzenie pozjadają i nic nie będzie rosło.
Moja codzienność - ogród Oli 21:39, 04 sty 2015

Do góry
hihihih Sebek nigdy nie próżnuje Oluś a co Ty będziesz zmieniać?!
dziewczyny łopaty nie ma co chować, można używać jako przyrząd do ćwiczeń coby formę na wiosnę mieć o razu
Ogród tworzony z pasją 21:35, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Hahahahaha, Sebku miło Cię widzieć
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:31, 04 sty 2015

Do góry
Ana pozazdrościłem innym a czasu wolnego to mam w nadmiarze

Jolu nie zaprzeczę, napracowałem się w tym roku, ale zawsze z uśmiechem.
Adriatyku nie widziałem to muszę się zadowolić basenem

Sebek z tą całą kostką t same problemy, a jak się zarzekałem, że nie będę jej ruszał. Co najlepsze jesienią ukłądałem na nowo cały granit, a wiosną będę poprawiał bo mi się nie podoba i już nawet tego nie komentuje. No i prawdopodobne, że po roku będę musiał to rozebrać bo będzie robiony podjazd.
Z jałowcem muszę jeszcze pomyśleć, aby rozegrać to strategicznie i bez świadków
Tych drastyczniejsych metod mogę się tylko domyślać

Bogdziu do Ciebie to nawet na rowerze 170km to wcale nie tak daleko. No i co do zaproszeń to ja jestem bardzo pamiętliwy

Paweł z tymi jałowcami to 4 światy jak to moja babcia mówi Ja wiosną kolejne 2 wywalam. Już pomijam fakt, że mi się nie podobają, ale zawsze po kontakcie z nimi mam czerwone plamy na rękach.
Co do twojego jałowca to zaplanuj to z wyprzedzeniem, jeżeli okazy są pod ochroną
Spotkań za sobą w sumie mam 6, 3 w dużym gronie i 3 kameralne. Mam nadzieję, że w tym roku będzie o wiele więcej okazji bo to świetna sprawa.
Co z tym ogródeczkiem począć 21:18, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Lubię horrory Tylko potem trudno mi zasnąć - zwłaszcza jak się takie na faktach ogląda....

Sebek delikatniej z kobieta proszę
Ogród tworzony z pasją 21:17, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek ryczę ze śmiechu
Co z tym ogródeczkiem począć 21:15, 04 sty 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Sebek już sobie wyobrażam co powiedziałeś
Ale ciesz się bo jako nieliczny możesz ten horror za darmo zobaczyć

Lubię horrory Tylko potem trudno mi zasnąć - zwłaszcza jak się takie na faktach ogląda....
Co z tym ogródeczkiem począć 21:15, 04 sty 2015

Do góry
Dubelek - pozdrawiam
Co z tym ogródeczkiem począć 21:14, 04 sty 2015

Do góry
Sebek już sobie wyobrażam co powiedziałeś
Ale ciesz się bo jako nieliczny możesz ten horror za darmo zobaczyć

Jeszcze tylko pozwolę aby dwie osoby to zobaczyły i kasuję
Co z tym ogródeczkiem począć 21:12, 04 sty 2015

Do góry
Nie wiem czy lubisz "Nigdy w życiu", ale właśnie wypowiedziałem tę słynną kwestię gdy eks M Judyty zobaczył jej dom... Ale jak to leciało sama sobie powiedz
Moja codzienność - ogród Oli 21:10, 04 sty 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

coś podejrzewam, że jest nas tu więcej

To zakończyłyście sezon? Ja nawet łopat nie schowałem, bo przed świętami mi była potrzebna Ale skoro teraz sypie to może narzędzia do wiosny przygotuję?
Ogród tworzony z pasją 21:08, 04 sty 2015

Do góry
Ogródek Iwony 21:04, 04 sty 2015

Do góry
Spotkanie na pewno było udane - miło Was widzieć
I na zdjęciu wypadłyście bardzo dobrze - choć ja żeby wstawić jakieś swoje na fb albo innego Instagrama potrzebuję z pół godziny by się odpowiednio fotoszopem potraktować Wy nie potrzebujecie!
Co z tym ogródeczkiem począć 21:00, 04 sty 2015

Do góry
Do róż i metamorfozy rabat się uśmiechnąłem, z fragmentu o dziewicy zaśmiałem się, ale jak Ania narysowała oczy pieszczochowi to ryczę ze śmiechu U Ciebie zawsze można podładować akumulatory
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:56, 04 sty 2015

Do góry
A czasem nie śnieg tak niefortunnie połamał tego jałowca, że już go trzeba wyrzucić, bo i tak nie odbije? Choć ja bardziej radykalne metody stosowałem, ale nie przyznam się
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 20:53, 04 sty 2015

Do góry
Aga, nie całuj, bo zarażam.
Mak kupiłam jako kłącze od Podstolca na all, ale podobno czasem myli odmiany. Mi się udało.
Cieszę się, że się przydałam. Ale jakby co, to ja nie jestem niczemu winna

Sebek, toż one z naśladowania wynikły. Zmodyfikowany pinterest
Ogród do kwadratu 20:53, 04 sty 2015

Do góry
Oooo - zadyma przyszła do Ciebie W sumie nie była taka zła - nawet roślinom pod dachem pomogła, bo nasypała im śnieg pod nogi
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:38, 04 sty 2015

Do góry
Podsumowanie robi wrażenie, chociaż cały czas się śmieję, bo wyobrażam sobie to przerabianie kostki i przesadzanie wszystkiego po kryjomu - ja już nawet domownikom nie mówię co robię w ogrodzie, bo by mnie do wariatkowa wywieźli... Zawsze odpowiadam, że plewiłem, choć chwast ani jeden nie wyrwany
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies