Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 23:14, 04 sty 2015

beata_kulesza napisał(a)
Witaj Iwonko, super fotka a Olka przesadza ,że źle wyszła. Pięknie zostawiam pozdrowienia

Beatko, też cię pozdrawiam. Następnym razem pakuj się z Olą w samochód. Niech tylko się wiosna zacznie
Iwk4 23:17, 04 sty 2015

bleebla napisał(a)
Fajne zdjęcie pierwszego w tym roku spotkania ogrodowiskowego
Pozdrawiam i życzę wszystkiego kwitnącego na Nowy Rok

Aga, dziękuję pięknie za życzenia. Miło mi ciebie gościć
Iwk4 23:19, 04 sty 2015

eda napisał(a)
Pewnie pięknie nastrojowo było i kolędy kocham je ja to mam łzy w oczach w takich chwilach zazdraszczam i gratuluję nagraj kiedyś taki występ posłuchałabym

Edytko, takie występy najlepiej na żywo wychodzą. Nastrojowo było
Iwk4 23:24, 04 sty 2015

ana_art napisał(a)
weź pod uwagę, że obiektyw w każdej chwili możesz dokupić względem potrzeb

Tak, Aniu. Dlatego długo się zastanawiam nad wyborem. Jest tyle szyfrów dla mnie w opisach, że wczoraj z e-Musiem do 2 w nocy siedzieliśmy i brnęliśmy w rozszyfrowywanie parametrów. Na kilku stronach poświęconych aparatom i fotografii siedzieliśmy Pytałam się też kilka osób na forum o zdanie, co nieco mi doradziły, pewnych spraw nie przeskoczę. Decyzji jeszcze co do wyboru obiektywu kitowego, a taki na początek kupię, nie podjęłam, dalej trawię temat
eda 23:26, 04 sty 2015

Iwk4 napisał(a)

Edytko, takie występy najlepiej na żywo wychodzą. Nastrojowo było

Wiem wiem
Iwk4 23:28, 04 sty 2015

Karol99 napisał(a)
Witaj
Zaglądam do Ciebie pierwszy raz, niestety nie zdołałem przejrzeć wszystkich stron, jednak troszkę zobaczyłem, bardzo ładny ogródek i fajnie się u Ciebie zmienia, pozdrawiam

Witaj Karolu u mnie. W tych wszystkich postach na różne tematy zgubiłam na chwilkę twój, dlatego nie odpowiadam w kolejności. Zanim do mnie wpadłeś, zdążyłam obejrzeć Twój ogródek. Jesteś młodym człowiekiem i zadziwiająca jest twoja pasja. Ale to dobrze. Człowiek kochający otaczającą przyrodę staje się wrażliwszy. Tak trzymaj.Pozdrawiam cieplutko

Ps. Mam syna Karola, ale on woli komputer od ogrodu
Iwk4 23:32, 04 sty 2015

Sebek napisał(a)
Spotkanie na pewno było udane - miło Was widzieć
I na zdjęciu wypadłyście bardzo dobrze - choć ja żeby wstawić jakieś swoje na fb albo innego Instagrama potrzebuję z pół godziny by się odpowiednio fotoszopem potraktować Wy nie potrzebujecie!

Sebek, jesteś bardzo miły i patrzysz łaskawym okiem.
W ogóle się cieszę, że zaglądasz. Przy planowaniu rabat twoje opinie będą wkrótce mile widziane
Madzenka 23:37, 04 sty 2015

Miło Iwonko zobaczyc twarzyczkę z bliska, fajnie się pisze z osobą znaną z "widzenia"
Luki 23:43, 04 sty 2015

Iwonko temat aparatu przerabiałem w zeszłym roku, ale zakup lustrzanki planowałem już kilka lat wcześniej, ale tak jakoś się odwlekało, ważniejsze zakupy było trzeba poczynić no i odkładanie też trwało. Ja się zastanawiałem nad modelem kilka miesięcy, ale już tak mam, że jak kupuje za swoje to muszę być w 200% pewny wyboru
Mogę doradzić jedno. Na początek kupić lepszy korpus z podstawowym tzw kitowym obiektywem. Tak na prawdę za dobry obiektyw trzeba zapłacić co najmniej 1,5tyś, a kupowanie w zestawie dwóch np słabych obiektywów różniących się w zasadzie tylko ogniskową nie ma dla mnie sensu.
Na początek podstawowy obiektyw wystarcza, aby nauczyć się podstaw fotografii bo kupowanie lustrzanki do cykania fotek na automacie jak dla mnie mija się z celem, chociaż i tak zdjęcia są lepsze jakościowo od tych wykonanych np zwykłym kompaktem .
Jeżeli chcesz później dokupić lepszej jakości obiektyw musisz też wiedzieć do czego Ci będzie potrzebny bo tu też jest problem, którego sam jeszcze do końca nie opanowałem
Iwk4 23:54, 04 sty 2015

beata_m napisał(a)
Iwonko wreszcie mi się udało u Ciebie połazić troszku, same piękności widziałam począwszy od ogródka (hortensje, róże, zmiany kształtów rabatek - cuda!) a ozdoby świąteczne mnie na kolana powaliły! No nic może za parę lat (jak się tak na te Wasze cudowności napatrzę) to i mnie się coś uda
buziaki zostawiam i przyznaję, że podglądać będę!!!!!!!!! :*

Beatko, witaj u mnie. Cieszę się,ze w końcu znalazłaś trochę czasu, zapracowana mamusiu Znam ten ból nieprzespanych nocy, ale od kilku lat mam więcej spokoju.
U ciebie są dobre plany, to i rabatki piękne stworzysz
Zapraszam w wolnych chwilach. Pozdrawiam