Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Lawendowy zawrót głowy 20:33, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Budzisz nas z zimowo-świątecznego snu tym planowaniem Będzie pięknie I to szybciej niż myślisz

Sebku oj trzymam Cie za słowo
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 20:31, 04 sty 2015

Do góry
Ty nie zmieściłaś wszystkiego na choince, a ja stwierdziłem, że mam za mało bombek Choinki z cyprysików godne naśladowania!
Lawendowy zawrót głowy 20:28, 04 sty 2015

Do góry
Budzisz nas z zimowo-świątecznego snu tym planowaniem Będzie pięknie I to szybciej niż myślisz
Ogród w budowie - nieustającej 20:24, 04 sty 2015

Do góry
Spotkanie bombkowe? Tego jeszcze nie było Ostatnio widziałem przezroczyste bombki na giełdzie, ale w Tychach...
Nasz ogród - Kasia i Tomek z Radkowa 20:18, 04 sty 2015

Do góry
I ja biegnę z gratulacjami Przepięknie skomponowany i zadbany ogród
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:43, 04 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

tylko nie zapomnij o fotce umarłabym...

Ja też - ze śmiechu oczywiście Już widzę jak Ania podejmuje wyzwanie i robi fotkę w swojej zmywarce z rurą w ręku
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:28, 04 sty 2015

Do góry
Pięknie wygląda Twój ogród - mój też dziś został potraktowany wiatrem, ale razem z zamiecią śnieżną - dawało nieźle
Ogród z łezką II 13:58, 04 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja się śmiałem z moich znajomych, że w piątek z Sylwestra wrócili Ale jak widac Wy bawiliscie się jeszcze lepiej Pozdrawiam

Sebuś...gdyby nie to, że jutro do pracy muszę jechać...to kto wie, kiedy byśmy ściągnęli
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:34, 04 sty 2015

Do góry
Mariusz - dokładnie ten kupiłam, trochę mało wydajny do mojego bo szybko się zapycha, ale jak uda się nam pozbyć trochę ryb, to może będzie lepiej, no i woda coraz czyściejsza wiec też mniej będzie filtrowania. Wiosną planujemy czyszczenie kałuży, bo na dnie już dużo śmieci się uzbierało.. ale to plany, a te zawsze mogą ulec zmianie No i większy to więcej kosztuje.. ten i tak trochę kosztował .. dlatego zwlekaliśmy z kupnem licząc , że może oczko samo da radę..

Mira - zapraszam do siebie Cię ciągle i zawsze.. masz blisko wiec w terminach nie musisz przebierać.. Teraz chyba zmałpuję od Ciebie przegląd nowych roślin (robiłaś to rok temu)... i czy warto było je kupować

Ciociu - dla Ciebie to był rok wizyt Chyba nikt tyle u siebie nie gościł i tyle sam nie zwiedzał co Ty

Piotrek - ogród w realu jest mniejszy, na zdjęciach wydaje się ogromny Nic już do niego się nie mieści... co mnie bardzo martwi, bo ja tak lubię kupować i sadzić coś nowego.... A teraz z piersi sie wyrwało głośne westchnienie.

Ola - w młodym ogrodzie zmiany są bardziej widoczne, w moim już niestety takich zmian spektakularnych nie ma. Są zmiany kosmetyczne

Pszczółka - tak, spotkanie było bieszczadzkich aniołów.. ale bieszczadzkie anioły latają i mało ich widać.. przyleciały - odleciały.

Madżen - bo my mamy we krwi rewolucje

Ula - zaraz Ci podam linka

Ela mały Głodzie - Ty aniołku zaglądasz, wiem... i nawet zajrzałaś po spotkaniu

Sebek - sama się zdziwiłam że trochę się jednak uzbierało prócz Mai.. wydawało się, że nic już się nie będzie działo Zapomniałam jeszcze o szybkiej wizycie u Agaty w Wietrznie (był też Zbyszek) ... ale nie mam ani jednej fotki ze spotkania, wiec przeoczyłam wydarzenie.

Agata - liczę, że jedno wydarzenie w tym roku będzie na 100%.. to Twoja wizyta u mnie , Ani diabołka i Kasi.

Ana_art - nie zasnęła, tylko poszła szperać za kolejną porcją zdjęć Twoja wizyta też była bez żadnej foty Wiec chociaż to było wydarzenie, to w relacji skąpa wzmianka tylko.

Ogród z łezką II 13:18, 04 sty 2015

Do góry
A ja się śmiałem z moich znajomych, że w piątek z Sylwestra wrócili Ale jak widac Wy bawiliscie się jeszcze lepiej Pozdrawiam
Miejsko & sielsko 13:13, 04 sty 2015

Do góry
Święta minęły, a choinki nie pokazałaś W imieniu wszystkich ogrodomaniaków skladam wniosek o udostępnienie zdjęcia świątecznego drzewka Sebuśkam
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:50, 04 sty 2015

Do góry
Podsumowanie roku świetne, dużo się u Ciebie działo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:37, 04 sty 2015

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A ja wciąż bez śniegu... Jedż na narty, doładujesz akumulatorki

Kiedyś pojadę Na razie nie dam rady, na spotkaniu ogrodowiskowym tez nie wiem czy uda mi się być... Zacząłem od nowa ładować akumulatorki z Ewką
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:34, 04 sty 2015

Do góry
Kasya napisał(a)
Pozdraawiam w nowym roku
te zaspy to tegoroczne ??

Sprzed kilku dni, wczoraj było zielono, a dziś znów jest biało... Szalllona ta pogoda
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:27, 03 sty 2015

Do góry
Napia napisał(a)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Piękny zimowy ogród pokazujesz, u nas plucha.

Za życzenia dziękuję - odwzajemniam i pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:26, 03 sty 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Sama nie wiem co piekniejsze czy ta biel czy zielen, która sie pod nia schowała

Bukszpany i trawy zimą jak zwykle niezawodne, wyglądają po roztopach całkiem atrakcyjnie Zatrawkuję wiosną ogród na amen
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:24, 03 sty 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Sebuś te piękne w śniegu foty, to już wspomnienie, nie wszyscy jednak mieli tak piękną zimę w ogrodzie jak my

Pisałeś, że narty masz w planach, w Białce warunki super, nowa trasa jest na lewo za ciepłymi poduchami i tam nie ma kolejek...polecam super jest....deszczu nie będzie, ma sypnąć, nie zrażaj się....ja wróciłam naładowana

Naladuje się kiedy indziej, bo w poniedziałek prawdopodobnie pojadę w drugą stronę A potem sesja.... A nową trasę w Białce kiedyś ogarnę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:23, 03 sty 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Ale masz Śniegu !!! U nas wszystko zginęło
Pięknego Nowego Roku życzę i szczęśliwego, zdrowego w nim bycia
ściskam

U mnie też dziś ponuro, ale jest Ok Chyba wolę taką zimę... Sebuśkam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:13, 03 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Aaaale piękne widoki - miałem jechać w poniedziałek na szuuu, ale czy się uda? Bo w deszczu nie zamierzam jeździć...

W Białce śniegu nie brakuje, warunki bardzo dobre oprócz tłumów. Kotelnica oblegana najbardziej, ale otworzyli nową trasę, po lewej od wyciągu ciepłych poduch....narciarze się rozjerzdżają i jest fajnie i wcale nie tak tłoczno, 2-go faktycznie to był tylko ciężki powrót do domu, z powodu korków na zakopiance i faktycznie padał deszcz, który zniweczuł poczucie zimy.
Ogród u stóp klasztoru 15:31, 03 sty 2015

Do góry
Giełda w Tychach jest spoko Oblowiłem się przed świętami Wiosną tez tam na pewno zaglądnę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies