Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

ewa004 19:25, 04 sty 2015

Jak zobaczyłam ilość wpisów to aż się przeraziłam co sie tu stało !!!
Lece z dusza na ramieniu i już wszystko wiem
Pięknie Aniu ,a Muminek ...cudowne dziecko
Tess 19:27, 04 sty 2015

Anka, Twoje wyczyny ogrodowe z ostatniego roku o kompleksy mnie przyprawiają.
Efekt spektakularny.
eda 19:28, 04 sty 2015

Siedzimy cały dzień z przerwami tak fajnie jest no i może harbatka będzie
ana_art 19:34, 04 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)

Kasiek - chyba tylko lot w kosmos.. nawet mi się śnił ostatnio... miałam lecieć z kimś (ale nie pamiętam z kim).... lot miał się odbyć w zmywarce. Tylko zmywarka z dwoma pasażerami się nie domykała, wiec poszłam się zapytać mądrych od lotów czy z rurą od odkurzacza taką karbowaną w zębach dam radę z uchylonymi drzwiami. Nawet po pijaku takiego scenariusza bym nie wymyśliła jak podczas snu... do tej pory z tego się śmieję i każdemu opowiadam.. jak to w kosmos się wybrałam
I chyba taki lot w realu może się spełnić.. wlazę do zmywarki , rura w zęby od odkurzacza i będziemy z Muminkiem się bawić...
Edit.. Muminek na razie rozpracował piekarnik i pralkę... wiec może pralką lub piekarnikiem udamy się na księżyc, a w zmywarce na Marsa

tylko nie zapomnij o fotce umarłabym...
Sebek 19:43, 04 sty 2015

ana_art napisał(a)

tylko nie zapomnij o fotce umarłabym...

Ja też - ze śmiechu oczywiście Już widzę jak Ania podejmuje wyzwanie i robi fotkę w swojej zmywarce z rurą w ręku
Kondzio 19:56, 04 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)

Piwonie podałam.
A to ogród Kasi i Tomka.. szkoda, że nie mają czasu na forum.... https://www.ogrodowisko.pl/watek/1628-nasz-ogrod-kasia-i-tomek-z-radkowa?page=70

Pokazuję setny raz to samo i naprawdę zastanawiam się po cholerę.. i tak się pocieszam, że to dla nowych... dziękuję za poparcie....
Aniu Tomek i Kasia są od czasu do czasu ale na innym forum Ale nie wyrabiają na kilku forach
Bogdzia 20:12, 04 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)

Jak tylko zobaczyłam bombkę u Gabrysi to od razu pomyślałam ze całkiem jak Twój Muminek, nie miałam jednak odpowiedniego zdjecia , teraz nie ma wątpliwosci. Fajny przegląd całoroczny zrobiłas.
Ewkakonewka 21:47, 04 sty 2015

Ania dopiero napisałam, że Ty taka życiowa kobieta, a Ty w zmywarce w kosmos uhuhuhuhuhuhu Macham i ryczę
Madzenka 23:52, 04 sty 2015

Takie sny to tylko u Ciebie

Wolę zdjęcie storczyka co kiełkuje niż Twoje w zmywarce, bo jak Muminek nauczy się uruchamiać.... I zamknie drzwi....
Betka 07:03, 05 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ania dopiero napisałam, że Ty taka życiowa kobieta, a Ty w zmywarce w kosmos uhuhuhuhuhuhu Macham i ryczę

Myślałam że ja tylko mam dziwne sny hihihi ale Ania pobiła wszystkie na łeb....
Uśmiałam się co tylko i od razu mi naszła na myśl nowa książka na półce w księgarni pt. Ania w krainie czarów.... w krainie ogrodów to już jest
Pozdrawiam