Mala_Mi
12:55, 04 sty 2015

Teraz odpowiedzi na wasze wpisy.. musiałam złapać oddech bo biegu przez cały rok 2014.
Jola - ogród mój mi się podoba, ale nie jest idealny i nad tym pracuję... tzn pracuję nad ogrodem i nad sobą
Bo niestety trzeba zawsze łączyć ogród z ogrodnikiem
Zastanawiam się co jeszcze będzie się u mnie działo... bo mam obawy co pokazywać na forum by już po raz setny się nie powtarzać.
Aniu diabołku - jak widać są ludzie którym sodówka nie uderza do głowy
Potrafią być sobą zawsze i wszędzie 
Kasya - cudny masz ten awatarek
Zapomniałam go skomplementować. Miło mi że zaglądasz Ty i inni, o mam wrażenie, że już nudno się zrobiło.... 3 lata pokazuję to samo z drobnymi modyfikacjami.....
Betka - miło Cię gościć u mnie. Gdzieś na samym początku bywałam u Ciebie, a potem drogi się rozeszły.... ale czasami zaglądałam z ciekawości.. bo Twój strumień to było wielkie wyzwanie
Oglądałam ogrom prac przy ujarzmianiu strumyka, pierwsze nasadzenia.. ale to był chyba zeszły rok...czyli 2013... muszę zajrzeć co tam teraz jest
Ale obserwując Twoja determinację musi być pięknie 
Jola - ogród mój mi się podoba, ale nie jest idealny i nad tym pracuję... tzn pracuję nad ogrodem i nad sobą

Aniu diabołku - jak widać są ludzie którym sodówka nie uderza do głowy

Kasya - cudny masz ten awatarek

Betka - miło Cię gościć u mnie. Gdzieś na samym początku bywałam u Ciebie, a potem drogi się rozeszły.... ale czasami zaglądałam z ciekawości.. bo Twój strumień to było wielkie wyzwanie