Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Pamiętajcie o ogrodach 10:58, 04 maj 2019

Do góry
Kasiu wiesz najbardziej to chyba pasuje "Royalty" ponieważ faktycznie starsze liście przebarwiają sie na zielono.

to trochę zdjęć z rana

Blaski i cienie nowego życia 10:36, 04 maj 2019

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Piękna piwonia na ostatnim zdjeciu.

Żadna nadzwyczajna, zwykła różowa. A wokół niej narosło już tyle roślin że rabata z piwoniowej zrobiła się bylinowa to też fajny przechowalnik bo słońce operuje od 13 do zmierzchu i roślinki super rosną. Tam też znalazły miejsce róże a teraz klon crimson stanie się centrum bylinowej. To taka historia przez życie pisana

Mam jeszcze taką ciekawą roślinę ale zapomniałam nazwy, przytargałam w zeszłym roku od sąsiadów. Dalej 1 liść

Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie... 10:29, 04 maj 2019

Do góry
Agi2006 napisał(a)
Rozplenice niektóre coś słabo ale gracki zzieleniały a ID kwitną

Pięknie trawy ruszyły!
Od domowniczki do ogrodniczki ;-) 10:25, 04 maj 2019

Do góry
Magda to ta rabata z buksami, ewentualnie możesz podmienić ze dwa buksy na stożki.
W zeszłym roku

I w kwietniu
Rozpoznawanie chorób i szkodników 09:55, 04 maj 2019

Do góry
Kochani coś zjada moje anabelki Wszystkie trzy kupiłam u jednego sprzedawcy, ładnie wypuściły liście a teraz taka niespodzianka ;( jedna jest wyraźnie mniejsza od dwóch pozostałych. Nie znalazłam żadnych gości z wyjątkiem czarnych mrówek. Pomożecie?

.
Podwórkowa rehabilitacja 09:51, 04 maj 2019

Do góry
ryska napisał(a)

Będę pamiętać. On jest taki ni różowy ni pomarańczowy. W zależności od stopnia rozkwitu. Cudo

Dla Ciebie kilka bibelotów.

Reniu jako, że fotki z myślą o mnie to pozwoliłam sobie zacytować' cudne te skarby, szczególnie ten pordzewiały dzban, cuuuuudo.
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 09:47, 04 maj 2019

Do góry
inka74 napisał(a)
Obie jabłonki pięknie ci kwitną. Bardzo mi się podoba u ciebie od frontu i z tyłu tylko jakoś zdjęć mało...

Kwitnie pięć jabłonek. Szaleństwo kwiatów i pszczółki mają radochę.
Sezon 2017 u Hanusi 09:36, 04 maj 2019

Do góry
hankaandrus_44 napisał(a)
Ho,ho,ho! Goście weselni u mnie. Czyżby poprawiny z nalewką? Po kielichu można zawsze, byle z umiarem.
Zbyszku, otrząsam swego pigwowca, bo inaczej zarobiłabym się na amen.
Zobacz ile kwiatków, i z każdego jest zawiązek. Czasem w jednym miejscu i po kilka razem rośnie.

Haniu piękne. W tym roku pigwy wyjątkowo kwitną na osiedlu dosłownie oblepione kwiatami. Nie mam ani jednego krzaka w ogrodzie, ale widząc to jak kwitną kupię kilka zamiast berberysów które też ładne.
W tym roku miałam bardzo dużo cięcia min też berberysy do dzisiaj mam ręce w kolcach. Zmieniam na krzaki które nie będę musiała tak często ciac i bez️ kolców.

Haniu dzisiaj u nas dosyć ładnie nie wieje tak jak wczoraj więc da się robić.
Miłej soboty i niedzieli.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies