Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:16, 27 gru 2014

Do góry
Sebek już tak mam, że te griswoldowe dekoracje najbardziej do mnie przemawiają na święta, ale myślę, że udało mi się nie przesadzić i cały dom był spójnie udekorowany i ze smakiem - to oczywiście moje odczucia no i uczestnikom świętowania również się podobało.

Gosiu bardzo dziękuje za uzananie w kierunku moich dekoracji. Na przyszły rok mam kolejne pomysły, ale teraz czas przejść na planowanie ogrodowe, a pomysły powoli mi się odblokowały

Marzenko usłyszeć, a raczej przeczytać taki komplement to wielka rzecz

Marto bardzo mi miło. Tak już mam, że zawsze staram się robić różne rzeczy jak najdokładniej, żeby później marudzić, że mogłem zrobić lepiej

Łukaszu bardzo dziękuje za życzenia
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:23, 27 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Wybrałbym to pierwsze

Sebek na razie pinsuje nie będzie industrialnie (betonu nie będzie), ani rustykalnie, ani po skandynawsku. Bajbardziej pasuje mi kierunek minimalistyczny ale kokoszka podpowiada szczyptę galmour, zatem jest sznasa na bialo-srebrną ściane
Co z tym ogródeczkiem począć 18:21, 27 gru 2014

Do góry
Danuiu zawsze jak widzę że coś na moim wątku skrobnęłaś to z dziwnym strachem czytam
Wiesz tak rzadko się to zdarza ,więc z dusza na ramieniu czytam
Czy nie piszesz np Ej Ty nie masz ogrodu ,spadaj

Gosiaczku Reniferek i choinka zrobiły w tym roku furorę .
Wszyscy goście byli zachwyceni ...a bratowa nawet robiła zdjęcia

Sebek za te włochate babki dzieciaki do dzisiaj się fochają

Basiu z tym czasem przed świętami to wszędzie cienko było ,rozumiem

Edziu dzięki za życzonka ,buziaczki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:56, 27 gru 2014

Do góry
Monic napisał(a)
Ale śliczna ta Twoja świąteczna elegantka Widzę, że Ty również zamawiałeś śnieg na Święta?

No niby tak, ale już mi się odwidziało
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 17:05, 27 gru 2014

Do góry
Ehhhhh, że ja znów musze w domu być... Może kiedyś uda mi się z Wami spotkać, w końcu nawet w dowodzie obywatelstwo śląskie mam
Gdzieś na końcu świata... 16:18, 27 gru 2014

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)

hehehe a po swiętach zaPIERNICZAM na siłownie

To będzie nas dwóch

Dekoracje super, u mnie w tym roku bez poinsecji, za to mam jałowca - dla odmiany
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 16:13, 27 gru 2014

Do góry
20 osób? Nie ogarnąłbym... U mnie było w szczytowym momencie 10 i już był niezły tłok
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:33, 27 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek na razie rewolucji nie bedzie, bo zostaję jeszcze prze 3-4 lata przy bieli i czerni. Myslę tylko o zmianie ścian i wacham się pomiędzy sredbrną bielą a drewnem na ścianie

Wybrałbym to pierwsze
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:58, 27 gru 2014

Do góry
Wizytówka wyszła super, fot rzeczywiście dużo, ale i tak za mało

I chyba przegapiłem albo i nie, ale ja jeszcze Twojego tegorocznego Griswoldowa nie widziałem? ?? Zdjęcia poproszę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:35, 27 gru 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Aleś ją przystroił mówiła w Wigilie ludzkim głosem, bo swoich nie słyszałam, kimnęłam?

Moja piesa tez, ale to może z przejedzenia i nie miała siły?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:32, 27 gru 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Hyhy

Macham Juzia
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:32, 27 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Znając Ciebie w jeden wolny wieczór całą rewolucję domu wymyslisz, choć kompletnie nie wiem po co? Twój dom jest niesamowity Ale człowiek całe życie dąży do czegoś lepszego, wiec trzymam kciuki!

Sebek na razie rewolucji nie bedzie, bo zostaję jeszcze prze 3-4 lata przy bieli i czerni. Myslę tylko o zmianie ścian i wacham się pomiędzy sredbrną bielą a drewnem na ścianie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:30, 27 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Sebek u Ciebie nawet pies ma dekoracje świąteczną. ... co mnie wcale nie dziwi.
Życzeń nie skladalam zgodnie z wolą, ale tak sobie dzis pomyslalam ze moglam na Pw zyczyc Twojej rodzinie... moja mama mnie uzmyslowila pamietajac o was.... No coz jestem taki dzikus. Za pamieci skladam zyczenia noworoczne... pomyslnosci dla wszystkich... i prawdziwych gwiazdek z nieba . Takich co spełniają marzenia. Minimum tyle co gwiazdek na trawniku.

Aniu, w tym szale świątecznym nie da się wszystkiego zrobić... Dlatego nadal piszemy kartki świąteczne w domu by potem się nie martwić czy ktoś odbierze telefon czy nie... Ale dziękuję za życzenia - Wam życzę zdrowia, a resztę z pewnością sami wypracujecie Ale przy tym życzę szczęścia, bo ono każdemu potrzebne I pozdrów koniecznie Mamę! Ciebie tez pozdrawiamy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:22, 27 gru 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Proszę elegantkę podrapać za uchem Podziwiałam dekoracje i nieoczywiste serwetki macham prawie poświątecznie

Elegantka pomiziana Również macham
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:19, 27 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Co to jest śnieg? Proszęo więcej fotek może przypomnę sobie jak to wygląda...

Może kiedyś i do Was dotrze? Dla mnie mógłby juz stopnieć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:10, 27 gru 2014

Do góry
Sebek u Ciebie nawet pies ma dekoracje świąteczną. ... co mnie wcale nie dziwi.
Życzeń nie skladalam zgodnie z wolą, ale tak sobie dzis pomyslalam ze moglam na Pw zyczyc Twojej rodzinie... moja mama mnie uzmyslowila pamietajac o was.... No coz jestem taki dzikus. Za pamieci skladam zyczenia noworoczne... pomyslnosci dla wszystkich... i prawdziwych gwiazdek z nieba . Takich co spełniają marzenia. Minimum tyle co gwiazdek na trawniku.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:56, 26 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek wczoraj wieczorem poległam na zasłużony odpoczynek po całodniowej obsludze all inclusive. Sronę po stronie Garden Desingn przegladałam i pinsowałam poszczególnych projektantow.
Teraz szukam inspiracji na remont wnętrza... I chyba remontu w tym roku nie będzie bo nie mam koncepcji.... Pośpiechu teź nie ma.....

Znając Ciebie w jeden wolny wieczór całą rewolucję domu wymyslisz, choć kompletnie nie wiem po co? Twój dom jest niesamowity Ale człowiek całe życie dąży do czegoś lepszego, wiec trzymam kciuki!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:59, 26 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
No tak... śnieg od Zaczarowanej z Norwegii dotarł, ale nie do wszystkich... Jakbym mógł... oddałbym Ci swój

PS - ciągle nie mogę ogarnąć jakim cudem tyle wypinsowałaś?

Sebek wczoraj wieczorem poległam na zasłużony odpoczynek po całodniowej obsludze all inclusive. Sronę po stronie Garden Desingn przegladałam i pinsowałam poszczególnych projektantow.
Teraz szukam inspiracji na remont wnętrza... I chyba remontu w tym roku nie będzie bo nie mam koncepcji.... Pośpiechu teź nie ma.....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:02, 26 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pięknie masz i tyle Mogłabyś kiedyś z bliska pokazać ten biały wianek z półki w ścianie? Z czego on jest zrobiony?
on jest świetny bo może sobie tam leżeć cały rok kupiłam go ubiegłym roku w tendom i bardzo go lubię
http://tendom.pl/products/wianek-dekoracyjny-leave-sr-30cm
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:43, 26 gru 2014

Do góry
No tak... śnieg od Zaczarowanej z Norwegii dotarł, ale nie do wszystkich... Jakbym mógł... oddałbym Ci swój

PS - ciągle nie mogę ogarnąć jakim cudem tyle wypinsowałaś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies