Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Donia72 11:36, 27 gru 2014

Pozdrawiam poświątecznie
malgorzata_s... 11:48, 27 gru 2014

Aniu ty masz chociaż teren duży na kokoszenie Ja mam mały a kokoszka też jestem niezła
Cebulka już z cebulką się styka na rabatach Sąsiedzi się śmieją że za płot wyszłam i teraz zakłady są czy znaczne pobocze w stronę centrum czy Godziszki obsadzać
monteverde 11:58, 27 gru 2014

Aniu przepis masz na 3104 stronie podany tylko się cofnąć nie dziwie się z bogactwa roślin przy takim ogrodzie musi być tyle a nawet więcej, a że Ty kokoszka to ja wiem, bo ja taka sama tylko w skali mikro i wybór zdjęć też mam zawsze utrudniony pozdrówka
eda 13:30, 27 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Eda - na szczęście tylko wszystkie w zasięgu pozrywał i bawił sie nimi.. tak, że jak ktoś chce cukiernik z mojej choinki to na dale są mymamlane papierki (powiesiłam ponownie), proponuję podkradać z góry

Anita - ja też coś głupiego jadłam, ale już nie pamiętam.. za to pamiętam zakład, że zjem świeczkę. Zakład wygrałam, ale uraz do tej pory pozostał I już nie byłam taka młoda

Aniu MOnte - Muminki widziałam na FB A przepis w odmętach już przepadł.. mus jeszcze raz podać..

Marzena - długo pisać dlaczego.. ale miałam byliny w innych miejscach które mi nie pasowały gdzie są, na telewizyjnej niektóre rosły nie tak jak trzeba (pokrój, wysokość, pora kwitnienia, warunki), w dodatku krwawnik jak mi przekwitł, a było jego dużo to zrobiły się łyse placki, brunera miała za mokro i za dużo słoneczka, piwonie były zagłuszane przez liliowce itd itd itd... Na szczęście zima przyszła dopiero teraz wiec jest szansa, że mi moich listopadowo - grudnowych mieszanek na rabatach nie trafi

Andziulka - misiek nie będzie miziany bo po nocach spać nie daje.. coś go już męczy i to mocno... gorzej niż małe dziecko... teraz śpi wiec nie dotykam go.. tyle naszego spokoju.

Buziaki zostawiam Cukierka chapłam
Milka 13:53, 27 gru 2014

Masz śnieg, dużo?
yolka 14:24, 27 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ciut uaktualniłam lato.... za duży ogród by się zmieścić na kilku fotach.... przeliczyłam.. mam grubo ponad 1000 różnego dobra.. tysiące fotek... a trzeba zdecydować się na kilka... masakra
37 różnych jeżówek (to minimum ustalone)
80 lilii
co najmniej 40 host
kilkadziesiąt floksów
ileś piwonii
co najmniej 25 odmian róż
Liliowców nie liczę..
azalie, różaneczniki, tuipany

Boziu prawdziwa kokoszka.. mnie to nikt nie przebije

Ile Twój ogród ma arów, nie doczytałam , przydałyby sie hektary na takie ilości roślin
Sebek 14:58, 27 gru 2014

Wizytówka wyszła super, fot rzeczywiście dużo, ale i tak za mało

I chyba przegapiłem albo i nie, ale ja jeszcze Twojego tegorocznego Griswoldowa nie widziałem? ?? Zdjęcia poproszę
Madzenka 15:26, 27 gru 2014

Po obejrzeniu Twej wizytówki stwierdziłam, ze uwielbiam Twoje kokoszenie.

Ps. Dzięki Tobie mam floksy
Rench 16:31, 27 gru 2014

Wizytówka wspaniała,ale Ty masz tego dobra
lojalna_ 16:38, 27 gru 2014

Ja tez sie zachwycam a w zasadzie to fest sie wzruszyłam tym poczatkiem ....jessu ja to beksa jestem ....

Kolorowo, pachnaco i pieknie a jak slicznie poopowiadałas jakbym Cie słuchała a nie czytała ....tylko w tym basenie to w stroju mogłas pozowac kurde a nie sama glowa marudziła, biadoliła ale wreszcie cudnie zrobione