Uff...bo wiem, że wszystko u Ciebie szybciej ale to już by była przegonka... A jaka to jeżówka? Bardzo podobają mi się te pełne z płatkami do dołu. Kupiłam podobną na wiosnę....piccolino. też taka jest tylko niziutka. Miłego piątku, piąteczku, pijąteczku
W jakiej odległości sadziłaś aspirin?
a gdzie ostrózki?
Jeżówka już Ci kwitnie?!
w rosarium ? ... moim zdaniem musi kłaść na kolana ... ciesze się z Tobą ja chcę obie na jednej rabacie jak eksmituje Edenkę ... ten niby jasny Leo ma kolor nie do oddania na zdjęciu ... fachowcy od obiektywów mówią, ze ogłupia balans bieli ... Madżen zabijesz mnie ale powtórzę to kolor tak niesamowity, ze trzeba go mieć ... zerknij na fotki Safoyi
U mnie to samo rh zalane uschlo, cisy ledwo żywe na intensywnej terapii w donicach. A roze jak na razie szaleją i tego się bede trzymać, dosadzilam 7 austinek w pudrowych kolorach
W ogóle glina bardziej służy różom niż piaski. U mnie sucho, że szpadla nie idzie wbić, pare razy podlane Magiczną Siłą, a kwitną cały rok jak gooopie Z kolei u znajomego na piasku wątłe, mało kwiatów, a podlewane i nawożone i pielęgnowane...
Potwierdzam, że róże w glinie bardzo dobrze rosną i nawet zalanie w tej glinie nie szkodzi im jakoś bardzo. Przez przypadek, niestety, sprawdziłam to we własnym ogrodzie.
Jak byłem u Ciebie w 2012-tym to Twój ogród juz wydawał się mi zapełniony .... Niesamowite w jakim błędzie żyłem i jak to wszystko urosło
jutro będę miała takie same
Deszcz dopiero w sobotę między 14-20.00 Połączenie róży z lawendą zawsze wygląda rewelacyjnie, chyba taki zestaw ponadczasowy Obwódki z bukszpanu tniesz w pionie i poziomie?
Ja jestem ciekawa reakcji twojego sąsiada Już wyjaśniam u Ciebie wszystko takie piękne, urosło szybciutko pozytywny busz a u niego żywotniki w miejscu stoją chyba? Dopiero szczela focha Nie możesz wieczorem pokazywać tych rarytasów w Twoim ogrodzie bo potem spać nie można normalnie Śnią się człowiekowi te cukierasy i czeka, czeka i czeka kiedy będzie ranek biegnie do swojego ogrodu a tam klops to był tylko sen o zamianie ogrodu na Twój