a tu kolei pięknie grają kolory - świetnie ta żurawka wygląda wśród zieleni, ciemny fiolet w jej liściach fajnie z bodziszkiem sobie współgra Na jaki kolor ona kwitnie?
Ale jestem do tyłu.. zaraz będę dalej czytać, żeby zobaczyć chociażby jak rewolucja się zakończyła
Połaziłam dzis po Waszych wątkach i juz bolą mnie oczy wiec tak na szybko
Wacław, Jola, Patrycja, Ela, Małgosiu Mariolko, Asiu, Damian i Ewo dzieki za miłe słowa.
Kurcze, ja nad swoim się zastanawiałam czemu nie kwitnie i nie kwitnie.
Jak tak dalej będzie olewał kwiat to przybliży się do wyautowania
z tym oczkiem to zaskoczenie wielkie, dopiero robiłaś budynek gospodarczy i już nowy projekt.. w ogrodzie działasz jeszcze dodatkowo chyba jeszcze na fotosyntezie bo nie wiem skąd masz tyle energii o pomysłach nie wspomnę, bo te wywołują u mnie bezdech
Magdo, bardzo fajne te białe donice. Powiedz, gdzie je kupiłaś? Malowalaś je czy takie były? Podadziłaś w nich choiny? Te białe kwiatki to goździki?
Normalnie chyba odgapię
Elaty jak Ci się rozrosną będziesz zachwycona, one mają ok. 50 cm szerokości. Ja je kocham
Dokładnie myśle tak samo i mi ten kolorowy misz masz bardzo odpowiada i cieszy zachwycam sie kazdym kwiatkiem, kształtem i cudne są te rózowe rózyczki na rózowych i białych azaliach.
Mirello bardzo dziękuję za tyle miłych komplementów
mam już dużo kawałków ,które lubię i które mi odpowiadają ,ale mam jeszcze też takie ,co mi w nich nie gra ….ale to na szczęście drobne przesadzanki ….najważniejsze kształty rabat i trawnika już skończone .
....żeby jeszcze ten trawnik urósł w końcu -co dosieję trawę ,to mi deszcz spłuka ….ech co za pogoda teraz ….