Mam od zeszłej wiosny wiśnie piłkowaną niewiele przyrosła przez ten rok
Nie wiem czy mogłabym ją przyciąć ?czy teraz można? Nie zakwitła w tym roku
Kiepska jakość zdjęcia ale już ciemnawo się zrobiło
Rzekomo nornice nie lubią czosnków, to wtykam gdzie się da ..i niedźwiedzi i mały i duży i w tym roku nornic nie ma !!! Może to też zasługa kota, który odwiedza mnie czasem i którego dokarmiam
Agata,Kamila, Agata, Magda, Asia, Ztomas, Joanna.
Zdjęcia robione telefonem. Aura w dniu odwiedzin była magiczna. Łabądz sprawiał wrażenie jakby miał doświadczenie w pozowaniu. Przechylał lekko głowę i zerkał. Jeszcze wczoraj go widziałam jak pływał po jeziorze. Zrobiłam dużo zdjęć.
Ty masz olbrzymie pojedyncze rabaty. I na nich masz nasadzenia minimalistyczne, a że rabat jest sporo i na każdej inny minimalizm, to wrażenia monotonii nigdy nie będzie.
U mnie największy wpływ na wybór roślin i koncepcji nasadzeń miała konieczność osłonięcia się przed wiatrami i sąsiadami. Zaprawdę, powiadam Ci, widok sąsiada spożywającego obiad w bezpośredniej bliskości, do ulubionych nie należy.
A nie ma zbyt mokro ? wygląda na jakąś chorobę grzybową..puki co (może odezwie się ktoś bardziej doświadczony) oderwij te porażone listki i chociaż na razie odsuń kamyki od rośliny