Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:58, 13 gru 2014

Do góry
Marzenia, jak ty tak ciągle w delegacji jesteś, aby zdazysz na święta być w domu ?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:24, 13 gru 2014

Do góry
Iwonko(Iwk4) jestem ciekaw jak wyjdzie twój stroik mam nadzieję, że wymiary się zgodzą. Z sklejką będzie Ci na pewno łatwiej to poskładać w całość Z tym rozprowadzaniem różnie bywa, mam nieprzyjemne doświadczenia z tym związane, chociaż nie były to dekoracje na święta

Iwonko(iwonadm) na pewno przyjdę zobaczyć co zrobiłaś o ile już nie zrobiłaś. Straszne zaległości mam ostatnio.

Beatko najlepsze jest to, że nie męczy mnie ta praca, lubię robić takie rzeczy.

Magdo dziękuje bardzo

Violu może najwyższy czas to zmienić ja to bym sobie jeszcze powiankował i postroikował, ale już prawie nie mam z czego i dla kogo

Agnieszko bardzo się cieszę jak komuś podobają się moje ozdoby, przynajmniej czuje się doceniony.

Marzenko bardzo dziękuje, mam w zanadrzu choinkę brzozową w bieli i srebrze, chociaż jak doczytałem kiedyś nie byłaś zadowolona z tej kolorystyki

Mileno chciałbym cały czas zaskakiwać ale to jest niemożliwe

Sebek dzięki bardzo, konkretny komplement

Jolu miło mi, druga choinka też już gotowa

Ewelino dziękuje bardzo i cieszy mnie to, że stroiki się podobają

Dziękuje wszystkim po raz kolejny za wszystkie komplementy i pochwały dzięki temu robię coś dalej bo nie zawsze słyszę miłe słowa... jeszcze raz dziękuje
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:32, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Kasia, ty masz choinki, a ja się budowałam i wkoło pole było i taki fajny lasek z samosiejek, dzieciaki do zagajnika 50 m od domu biegały się bawić. Wyjechałam raz na dwa tygodnie i też z wrażenia mi szczęka opadła. Lasek wycięty i mury domu przez ten czas wyrosły. Dom do dziś jest i widoki zasłania ;(
Trzeba mi było się na polanie jakiejś budować

Iwonka dalas mi kopa prosto w... Juz nie marudze juz kocham.choinki sasiada w przyspieszonym tempie a tak na powaznie to ja noe bylam z nich niezadowolona a wlasciwie to bylam w takim szoku ze nie mialam.zdania
Ogródek Iwony 23:30, 12 gru 2014

Do góry
Napia napisał(a)

Iwonko, przeczytałam, że nie zaznaczasz sobie wątków, a powiadomienia przychodzące na maila można wyłączyć, jest taka opcja , chyba w ustawieniach Mnie na początku też zapełniały skrzynkę

Agnieszko, jak wyłączyłam przychodzące na maila, to musiałam wejść na O, aby wiedzieć, co się dzieje. Teraz mam zaznaczonych kilka wątków i powiadomienia wolę na maila, bo wtedy w komórce sobie na przerwach podczytuję w pracy
Ogródek Iwony 23:26, 12 gru 2014

Do góry
Nallar napisał(a)

Bombeczki wyszły cudne...
Jeśli mogę coś podpowiedzieć (bez obrazy) na świeczuszkach zrobiłabym opaski z tej srebrnej tasiemeczki z której robiłaś kokardki na bombeczkach. Ale mi się drobi....

Ewo, świeczki będą wykorzystane do kompozycji. O srebrnej wstążce też pomyślałam. Kupiłam szerszą srebrną wstążkę z myślą o opaskach na doniczkach. Dziś już nie zdążyłam, będę pamiętać o tym
Ogródek Iwony 23:23, 12 gru 2014

Do góry
eda napisał(a)

Piękne jaśniutkie jednak biel to biel Wszystko zielone i fajowskie wejście do domku bardzo ładnie napracowałaś się z wiankami super dodatki Buziaki

Eda, wianek jeszcze zmieni miejsce. W tym miejscu słabo się eksponuje. Czekam na e-Musia do jutra.
Ogródek Iwony 23:23, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Bombeczki wyszły cudne...
Jeśli mogę coś podpowiedzieć (bez obrazy) na świeczuszkach zrobiłabym opaski z tej srebrnej tasiemeczki z której robiłaś kokardki na bombeczkach. Ale mi się drobi....
Ogródek Iwony 23:20, 12 gru 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Hahaha Iwonka nigdy bym nie przypuszczała, że będę dla kogoś inspiracją Robię teraz malowany na biało Bombki białe super wyszły Nie ma to jak kreatywność Buziaki

Ewa, robienie tego wianka było przyjemnością. A efekt bardzo mi się podoba. Dzięki za inspirację
Jutro dorobię jeszcze większe i córcia zamówiła sobie czerwone Tylko wstążkę muszę kupić.
Ogródek Iwony 23:17, 12 gru 2014

Do góry
Nallar napisał(a)
No proszę jak ładnie....Ciekawe jak wyglądałby z laskowych....
Zdradzisz czym go malowałaś?

Ewuś, najpierw zrobiłam podkład (możesz gotowy), ja robiłam z winobluszczu.
Potem nakleiłam orzechy w trzech rzędach. Chciałam na zewnątrz szyszki, ale nie podobało mi się, więc wymieniłam na orzechy. Spray kupiłam w ogrodniczym. Miał być srebrny, ale on wygląda trochę jak szare srebro. Kiedyś kupowałam w sklepie z farbami większy spray, lepiej mi się podobał. Na koniec wstążki. Próbowalam białe, ale mdło było, więc musiała być czerwona.
Ogródek Iwony 23:06, 12 gru 2014

Do góry
dubel, więc ogrodowo berberys i irga - z dziś:

Ogródek Iwony 23:05, 12 gru 2014

Do góry
I jeszcze bombki zrobiłam na choinkę. Białe. Miała być próba z kaszy, już miałam wszystko przygotowane i zaczęłam owijać kulkę wstążką. Spodobało mi się i oto efekt - inny, niż początkowe założenie Kupiłam też świeczki małe. Spodobał mi się Łukasza ostatni prostokątny stroik, jutro M ma dowieźć mi sklejkę, może coś wymodzę jeszcze
Ogródek Iwony 22:56, 12 gru 2014

Do góry
Dziś zrobiłam wianek z orzeszków - pomysł od Ewy zapożyczony i to bez pytania
Dziś wieje, to jutro go powieszę na płocie, chyba go nie porwie

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 22:52, 12 gru 2014

Do góry
Dziękuję, miło mi bardzo. Mam cię
A żeby nie było, wieczorkiem zrobiłam wianek, pomysł ukradziony, wiesz skąd
I 10 bombek białych zrobiłam ze srebrną kokardką. Ale zrezygnowałam z kaszy na coś lśniąco- atłasowego. Za chwilkę fotki wstawię
Jutro muszę dokupić wstążki.
Pomóżcie wyczarować mi ogród 21:58, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ojej, prawdziwe renifery? Gdzie ty byłaś Viola?

Iwonko - renifery najprawdziwsze na świecie. Jak zobaczyłam na własne oczy, to się rozpłakałam jak dziecko, nie wiem czemu
Ogródek Iwony 21:40, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Przed domem zaczyna byś świątecznie

Jednak czerwony w Święta musi być fajnie to wygląda u mnie buro
Wianki śliczne - jestem pod wrażeniem, gdy piszesz, że to Twój pierwszy raz z wiankami
Aż miło się czyta, gdy piszesz o swojej rodzinie Tak ciepło i radośnie

Iwonko, przeczytałam, że nie zaznaczasz sobie wątków, a powiadomienia przychodzące na maila można wyłączyć, jest taka opcja , chyba w ustawieniach Mnie na początku też zapełniały skrzynkę

Ogródek Iwony 21:21, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Piękne jaśniutkie jednak biel to biel Wszystko zielone i fajoskie wejście do domku bardzo ładnie napracowałaś się z wiankami super dodatki Buziaki
Ogród prawie romantyczny 21:12, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

O taaaaaaaaaak. Wyobraźcie sobie, że latem moja jodła strasznie się bujała. Zdziwiłam się, bo wiatru wkoło nie było. Jodła 5 metrów wysoka, a gdzieś na 4 metrach siedzi sobie kot na jodle rozkraczony, żeby nie spaść i zadziera łepek do góry. Tam na drucie telefonicznym 20 wróbelków było. Trochę to zabawnie wyglądało, ale pomyślałam sobie, że cwane lisy z tych kotów
I to jeszcze kot sąsiada był

Haha, mój kot ( kiedyś miałam kota i psa, które razem się chowały) zapędził się kiedyś na czubek sosny, inny miał ulubione miejsce na gałęzi na wysokości pierwszego piętratak więc nie mam złudzeń ... no i ten instynkt łowczy...
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:00, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Agata, fajnie uchwyciłaś temat. Podoba mi się.
Mam pomysł. Zrobię sobie album zimowych inspiracji z ogrodowiska. To bedzie pierwsze ujęcie

Oj... Iwonko...to mnie sympatycznie zaskoczyłaś

buziak
Ogród prawie romantyczny 20:55, 12 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Agnieszko, spokojnie, do wiosny czas znajdziesz

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:52, 12 gru 2014

Do góry
Jolcia, co z twoim postem się stało ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies