Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Początki w Kruklandii 21:29, 05 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale świetne te pompony - wspaniała dekoracja!

Dziękować!

Skoro już i tak skromnością nie pogrzeszyłam...to napiszę, że robiłam jeszcze dekoracje z kwiatów na stół młodych i bukiet młodej z broszek
Aż sama sobie się dziwię, że podołałam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:59, 05 gru 2014

Do góry
Hortensje rosną w dużym ogrodzie Blisko mnie. Co tydzień je odwiedzam w sezonie Mają miejsce godne i także przeglądają się w 3 lustrach, co ma na awatarku Sebek.

https://www.ogrodowisko.pl/users/Sebek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 16:10, 05 gru 2014

Do góry
Wczoraj googlałem te dekoracje i tak sobie myślę czy mnie by to nie cieszyło? W święta chyba nie da się przesadzić z ilością światełek i ozdób A rozmyślania na temat ogrodów bardzo trafne Dobrze jest poczytać coś mądrego, nie to co na studiach Sebuśkam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:03, 05 gru 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ja tez gwazdki wyproukował z tego samego miejsca ale nei są tak piekne jak twoje bo ja mało manulana jestem

Gosia - trening czyni mistrza Poza tym jeśli Ty mało zdolna jesteś to ja już w ogóle jestem łom
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:38, 04 gru 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Po płócienne obrusy , serwetki zapraszam do Tkeja , chyba nawet w Koronie widziałam od Ralpha Laurena polecam są piękne !

W Home&You chyba też ostatnio takie widziałem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:34, 04 gru 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Mam Cię "na oku" a Ty dalej tworzysz … brawo , będę zapiać

Będzie mi milo Twoje oko na pewno wykoncypuje co planuję patrząc na Piny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:33, 04 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Kolęda na początku grudnia??? Coś się spieszą u Was

W rodzinnej miejscowości zawsze jest po świętach, ale w Katowicach pewnie i tak będzie trwać to do końca stycznia, wiec pewnie muszą się spieszyć Szkoda, że choinki jeszcze nie mam... Znaczy się już mam, ale przywiozę ją tu dopiero w niedzielę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:49, 04 gru 2014

Do góry
Jutro miałem ambitne plany co do tworzenia dekoracji świątecznych, ale coś mnie podkusiło by się spytać sąsiadki z bloku kiedy mamy kolędę.... Okazało się, że jutro po południu - zawsze doceniałem swoje wyczucie czasu, ale dzisiaj to już przeszedłem samego siebie Muszę udać się na łowy w poszukiwaniu akcesoriów na tę okoliczność Także niestety z moich planów nici, ale za to w sobotę będzie intensywnie... Przed chwilą wymyśliłem sobie jeden rodzaj dekoracji na zewnątrz, jeśli uda mi się zdążyć to zrobić to wyznaczę nowy poziom kokoszkowania świątecznego na forum A miało być minimalistycznie.... Choć w sumie może i będzie?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:40, 04 gru 2014

Do góry
Zielona - nawet nie wiesz jak muszę wlaczyć ze swoim wnętrzem aby to trzymać w ryzach. Nie mnie jednak ta walka sprawia zarówno satysfakcję, jak i radość

Kasiek Bawarka - ja się zapytowuje gdzie sie szwędasz??

Pszczelarnia. - ja taka madra nie jestem, musiałam najpierw wygooglać skandynawskie oryginaly aby znależć zamienniki z ppolskiego papieru na allegro

Mala Mi - choinki DIY są superowe,ale u mnie ani czasu ani ochoty nie ma. Koniec roku w robocie chyba gorszy niż początek sezonu... Oby do Świąt! mój M by mnie ozlocil gdybym choinke z butelek zrobila

Ewa004 - gwiazdy juz rok temu kupione, w tym roku dokupiłam szare.

Margarete koniecznie iluminacje w sobote wlączamy!!!

Ciocia z bombkami nie ma u mnie problemu, zawsze 1/3 przy ubieraniu i rozbieraniu choinki wytłukę.....W wakacje zawsze M zmiazdzy z jeden karton w garażu... Śrdnio raz na 3 lata muszę zmianiać asortyment. Aż starch sie bać jak dlugo wytrzymają paierowe bombki!! Wnuki odziedziczą???

Sebek ja potrzebuję malutkie węże na baterie z Ikea. Dokupie jeszcze z jeden sznur w Casto lbo marzą mi się ozdobione drzewa w ogrodzie. Wybór mam ograniczony do Bulinex z Casto bo musze polaczyć węże.

Madzia ja teź weny nie mam, leze na kanapie i klikam na allegro i pinterest. Musze zaczac sezon narciarski wroci wena. A na razie odliczam dni do swiat. W niedziele planuje kupic choinke w donicy
Palnuje biel i srebro na swieta. Muszę jeszcze odpowiednie serwetki znalezc, gdybys widziala jasno-szare płócienne obrusy lub serwetki to koniecznie trab.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:37, 04 gru 2014

Do góry
beata_m napisał(a)
Witam ja tuż już u Ciebie nie raz byłam i podglądałam, pięknie i z pasją. I oczywiście chylę czoło, tyle rad Twoich co już przeczytałam!!! a ja ledwo raczkujące niemowlę pozdrawiam ciepło

Moje rady wiążą się ściśle z moim pragmatycznym podejściem do ogrodu - po prostu fajnie jest dzielić się doświadczeniami, a tyle eksperymentów ile już u siebie zrobiłem (mniej lub bardziej głupich ) to chyba nie zliczę I będę dalej
Początki w Kruklandii 21:32, 04 gru 2014

Do góry
Ale świetne te pompony - wspaniała dekoracja!

Pszczelarnia 20:49, 04 gru 2014

Do góry
O jeżu malusieńki - uwielbiam makowce, ale zazwyczaj kupujemy i rzadko dobry się trafia... Pozytywnie zazdraszczam takich rarytasów
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:54, 04 gru 2014

Do góry
ele2001 napisał(a)
Fajne i materiał pod ręką wystarczy się dobrze rozejrzeć

Sebek napisał(a)
Piękne wianki, podziwiam za misterne wykonanie Twój multitasking mnie zadziwia a zarazem motywuje do działania - i nie tylko mnie

Poczta w Komorowie zamknięta (cięli drzewa prądu nie było), pojechałam do Reguł - od 12 tej, no nie mogę, druga poczta zamknięta, no to do Michałowic..ta była otwarta. Wracając jechałam inną drogą, boczną, po drodze była opuszczona działka, chaszcze po niebo a na brzegu moje gałęzie. Naciachałam łapami bo sekatora gdzieś posiałam, do bagażnika i do domu. A winobluszcze własne. Ze słupa.

Taki był ten mój multitasking Cóż za słownictwo, Sebek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:05, 04 gru 2014

Do góry
Piękne wianki, podziwiam za misterne wykonanie Twój multitasking mnie zadziwia a zarazem motywuje do działania - i nie tylko mnie
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 18:18, 04 gru 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Wiedziałam, że w tym wątku nie zabraknie inspiracji świątecznych, jedne ujmują bogactwem, naturą, drugie są piękne w swojej prostocie, aage, Iwk4, beata_kulesza, justi, Zielona, ryska, Sebek beta, aga-pe, Gardenarium, zaczarowanaa, Margarete jesteście niesamowici, podziwiam Wasz kunszt w wykonaniu, ile rąk tyle talentów

Ja ze swojej strony dziękuję za miłe słowa. Robimy to bo lubimy
Pszczelarnia 17:51, 04 gru 2014

Do góry
Ewo, ja, podobnie jak Sebek, spacerując po Twoich włościach, czuję się, jak bym była w Anglii (choć nigdy tam nie byłam, u Ciebie też, ale jak wybiorę się kiedyś w Góry Stołowe, to dam wcześniej znać) Pozdrawiam
Pszczelarnia 16:57, 04 gru 2014

Do góry
Ewa, oglądając zdjęcia czuje się jakbym oglądał relację z ogrodów angielskich Cudnie!
Początki w Kruklandii 16:54, 04 gru 2014

Do góry
Czekam na pompony
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:52, 04 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Agania, Oli, Mała Mi, Borbetka - dopiero w wekend podziałam. Na razie nie mam natchnienia. Na giełdzie jest owszem nadmiar ozdob ale się sfokusowałam na okreslony typ. Większość już kupiłam, chyba raczej ozdoby na stół kupie. Muszę jeszcze Ikea i Obi w poszukiwaniu lampek zaliczyć

Do Ikei nie ma po co jechać. Ale w Janinie są lampki ledowe chyba 80 swiatelek za 12 złotych, nawet te zwykłe co więcej prądu pobierają trudniej taniej kupić. Ja chyba te dokupię, bo wytrzymały mi na zewnatrz zeszłej zimy i co ważne są szeroko rozmieszczone, bo po co mi 200 żarówek na długości może 1.5m? Także zerknij tam Adamo się ucieszy, że jego żona kupiła energooszczędne lampki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:34, 04 gru 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Pompony fajne, nie wiem czy czas znajde ale ...moze
Pobiegałam po twojej tablicy na Pinsie i coś tam do siebie poprzepinałam
Inspiracji wkoło duzo...tylko czasu mało na ich zrobienie, poszukanie i kupienie detali..itd Zawsze jednak miło popatrzec chociaz u kogoś na fajne świąteczne dekoracje
Pozdrawiam!

Jutro zaczynam intensywnie tworzyć klimat świąt u siebie Ale u innych uwielbiam oglądać jak przyozdobili domy - u mnie w okolicy zazwyczaj nie ma na czym oka zawiesić, ale ogrodowisko nie zawodzi Piny musze sobie odświeżyć, bo nie pamiętam co jest na mojej liście must-have
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies