Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 18:25, 04 gru 2014

Stary wianek za chwilę pójdzie w odstawkę.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:27, 04 gru 2014

Towarzyszyła mi Kropka w stroju pooperacyjnym.

Instagram Ogrodowiska
malgorzata_s... 18:51, 04 gru 2014

Piękne, naturalne wianki Bylinowe realizacje powalająKropcia nieodłączna i wierna, to bardzo wzruszające. Pozdrawiam serdecznie
Sebek 19:05, 04 gru 2014

Piękne wianki, podziwiam za misterne wykonanie Twój multitasking mnie zadziwia a zarazem motywuje do działania - i nie tylko mnie
ele2001 19:14, 04 gru 2014

Fajne i materiał pod ręką wystarczy się dobrze rozejrzeć
Katka 19:15, 04 gru 2014

Przygotowania do wianków obiecujące .
Kropeczka biedna w kubraczku, ale jaka słodka, dużo zdrowia dla niej.
Do nowego wątku zaraz lecę.
AgnieszkaW 19:20, 04 gru 2014

Podkłady wyszły śliczne, ten z gałązkami stojącymi do góry zapowiada się bardzo ciekawie
popcorn 19:24, 04 gru 2014

Piękne zdjęcia, jak zawsze
waldek727 19:49, 04 gru 2014

Sięgnij Danusiu myślą wstecz do ubiegłorocznej wystawy ,,Zieleń to życie". Dominowały na niej jeszcze hortensje, powojniki, róże, rośliny formowane i szczepione na pniu. Nie spodziewałem się, że w tak krótkim czasie cały rynek branży ogrodniczej przejdzie jakże szybką metamorfozę reagując na nowe trendy które niebawem doczekają się pierwszych realizacji również w Polsce. To co było pokazane przez wystawców w tym roku prognozuje szybki rozkwit ogrodów inspirowanych naturą w najbliższych latach. Również niemały wpływ na tą decyzję będą miały zmieniające się od przyszłego roku przepisy unijne dotyczące dostępu do środków ochrony roślin przez użytkowników nieprofesjonalnych co w dużej mierze odetnie nas w końcu od chemii i skłoni do stosowania w ogrodach środków niekonwencjonalnych.
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/420-wystawa-zielen-to-zycie-2014/photos
Gardenarium 19:54, 04 gru 2014

ele2001 napisał(a)
Fajne i materiał pod ręką wystarczy się dobrze rozejrzeć

Sebek napisał(a)
Piękne wianki, podziwiam za misterne wykonanie Twój multitasking mnie zadziwia a zarazem motywuje do działania - i nie tylko mnie

Poczta w Komorowie zamknięta (cięli drzewa prądu nie było), pojechałam do Reguł - od 12 tej, no nie mogę, druga poczta zamknięta, no to do Michałowic..ta była otwarta. Wracając jechałam inną drogą, boczną, po drodze była opuszczona działka, chaszcze po niebo a na brzegu moje gałęzie. Naciachałam łapami bo sekatora gdzieś posiałam, do bagażnika i do domu. A winobluszcze własne. Ze słupa.

Taki był ten mój multitasking Cóż za słownictwo, Sebek

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies