Marto moje graby już są gotowe na cięcie, tylko nie mam czasu. Ja tnę moje graby akumulatorowymi nożycami do żywopłotu... Te 33 m żywopłotu + 9 drzew grabowych + 9 niemowlakow drzew grabowych... Umarłabym z fiskarsem. Do tego celu lecę sobie z 54 cm Boschem
Hortensje są podobno żarłoczne, ale podobno... Pod moim kościołęm rośnie las hortensji przez nikogo nie nawożony i nie podlewanay a kwitną, że mi szczęka latem opada.
Myśle zatem, że przy zawiązywaniu pąków dwa razy na miesiąc a potem już niekoniczenie
Biohumusa nie używam, ale Syla sobie bardzo chwali
Dzieki zamówiłam, bedą pasowac do mojej rabaty kuchennej
candlelight to wg mnie coś innego. Nie ryzykuj, bo uroda limelight tkwit w szczegołach - sposób wybarwiania w pąku, długość kwitnienia, bezproblemowosc.
Dałam im dzisiaj magiczną siłę, florovit też już dostaly i powiem Ci że zapowiada sie w tym roku szał szpalerek ma już z 80 cm wysokości, 3 limelight i 2 vanille w jednym rzędzie . Przed nimi zagęścił się już żwyopłocik z laurowiśniami , wreszczie zaczyna mi się podobać ten zakątek.
Ja już się zakochałam w Fiskars, nic innego już w markecie nie kupię
Nożyce leciutkie i idealne do cięcia, a ostre że aż muszę uważać
bentleya muszę zawieżć na ostrzenie.
A muszą być liście wysokie? Może berberysy? Jutro ci pokaże moje bagatell, a większe chyba sa artopurpurea . Na dodatek możesz je formować a kolor cudo. Z bordowych liści jeszcze rodgersja kasztanowcolistan i oczywiście bordowe trawy, ktore nie zimują. Ae jak posadzisz w sezonie rubrum to czy coś więcej do szczęścia potrzeba?