Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

aga_szsz 21:07, 01 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Jasne ,że mam ... Czekam aż się troszku ogarnę i poszukam odpowiednich opakowań i wysyłam

To ja Ci przesyłam adres na priv.
Czekam jak się ogarniesz spokojnie

Buziaki
gierczusia 21:16, 01 cze 2014

Kondzio napisał(a)
oj to zazdroszcze katalogu hi hi hi zawsze można pojechać jeszcze raz hi hi hi

Katalog nie związany z wystawą , tylko takie specjalne wydanie jakiegoś angielskiego ogrodniczego magazynu .. Bardzo mi się te zestawienia podobały , bo Anglicy bardzo ładnie łączą rośliny a i styl mają zupełnie inny od naszego .. Syąd też nie mogłam się oprzeć tej gazecie , choć przeliczenie jej ceny na złotówki mało nie przyprawiło mnie o zawał ...

Ale .. Raz się żyje
gierczusia 21:18, 01 cze 2014

aga_szsz napisał(a)

To ja Ci przesyłam adres na priv.
Czekam jak się ogarniesz spokojnie

Buziaki

Dobra Agusia .. Mam ... Jak będziesz potrzebowała więcej to daj znać i znów Ci uhoduję .. Tylko uprzedzam ,że to żadne wielgaśne sadzonki nie są ..
gierczusia 21:21, 01 cze 2014

Juzia_G napisał(a)
Miłego dnia Elu!

Achy Juziu ... Tam wszystkie dni były baardzo miłe .. Mimo tego biegania , deszczu było super .. Polecam
gierczusia 21:23, 01 cze 2014

Magda70 napisał(a)
O matko! Śmierć plaskata toż to była by masakra...uf...zyjesz
No to lece fotki oglądać...

Ja sama zrobiłam takie "ufff" przynajmniej kilkanaście razy w tym Londynie ... Ruch lewostronny to prawdziwe wyzwanie
gierczusia 21:28, 01 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Piszesz o zagrożeniu zycia.... Moja koleżanka w ten sposob skończyła pobyt w Londynie z otwartym zlamaniem była unieruchomiona prze dwa miesiące.... Wpadła pod taksówkę... Spojrzała się nie w tę stronę co trzeba... Wiec to prawda, że dla nas ten tuch lewostronny jest dziwny...

Lecę obejrzeć fotki

Madzenko .. W obecnej chwili doskonale to rozumię.. Pamiętam jak mi Gosia Joannao tym pisała,amnie wtedy wydawało się to takie oczywiste... Nie wiedziałam , jak głęboko człowiek ma zakorzenione to w którą stronę patrzy na ulicę najpierw i że auto w te parę sekund może się po prawej stronie pojawić ...

Nawet chodzącego chodnikach byłam cały czas potrącana... Na ironię , gdyby ktokolwiek parę dńi temu mnie zapytał którą stroną chodzę to powiedziałabym ,że obojętnie .. Tymczasem , uwierzcie.. Chodzę prawą , jak wszyscy " nieanglicy "
Madzenka 21:31, 01 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Madzenko ... Ja się raczej w przyszłym roku nie będe wybierała.. To jednak jest spory koszt ,a ja niestety nie mogę jechać na dłużej ,żeby się tak nie gonić ..echhhh.. Już nie marudzę , bo moja praca jednak swoje zalety ma

Tak wiec.. Chyba prędzej za 2 lata

A sałatkę z melonem to można w Chorzowie zjeść a nie w Londynie.. To znaczy.. na bank w Londynie tez taka znajdziesz , ale gdzie to nie mam pojęcia a i koszt trudno mi sobie wyobrazić

Buziaki
Iiiiii na sałatkę zapraszam ..do Chorzowa

A ja myślalam , że Ty tę sałatkę w Londynie jadłaś to efekt imprezy firmowej, tym razem u mnie
gierczusia 21:37, 01 cze 2014

Jeźeli kogoś niechcący pominęłam i nie odpowiedziałam to bardzo przepraszam.. Wybaczcie .. Narobiło mi się tyle zaległości przez ten Londyn i to we własnym wątku ,że po prostu nie wyrabiam.. Na dodatek Dni Matki i Dziecka też mnie troszku wsysnęły ... Ja wiem ,że znów się tłumaczę , ale ńie chcę żebyście myśleli ,że kogoś lekceważę Bardzo bym chciała zajrzeć do was , bo już od wielu dni nie dałam rady kuknąć do moch ulubionych ogrodów , czyli do Waszych

Buziaki ..

Ps.. Jak ktoś jeszcze po tym tłumaczeniu ma ochote wybić mi zemby , to proszę w wakacje ,żebym miała jeszcze czas na zrobienie sztucznej szczęki
gierczusia 21:40, 01 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

A ja myślalam , że Ty tę sałatkę w Londynie jadłaś to efekt imprezy firmowej, tym razem u mnie

Tak myślałam ,że to maskotek małego przeoczenia .. Ale to drobiazg Madzenko i tak jesteś naszym Mistrzem i wzorem do naśladowania w kwestii ogarniania dosłownie wszystkiego .. Ja Cię po prostu podziwiam

Ps.. Mam nadzieję,że imprezka sie udała
AgnieszkaW 22:03, 01 cze 2014

Goździka widziałam, powinien dać radę