Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:49, 21 lis 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
Donice czerwone, Danusia coś planuje świątecznie
Miszczuniu u mnie też bym w każdym wolnym kącie postawiła donice ale mój M niestety nie toleruje chabazi w domu, więc u mnie tylko w pokoju dziennym stoją, u mnie w pokoju, no i w kuchni trzy sukulenty ale ich nie liczę
Miłego weekendu życzę

Czyli jednak toleruje, skoro w tylu miejscach je masz Tylko po prostu boi się powiedzieć byś nie poszalała z nimi zbytnio
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:56, 21 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

A nie od dziś wiadomo, że my ogrodnicy lubimy przesadzać

I w cudzysłowie i naprawdę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:52, 21 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak pisałem swój post to zastanawiałem się która ogrodniczka odezwie się pierwsza na temat owych tabletek, które jak trafnie stwierdziłaś nie są mi potrzebne

PS. Madżen ponoć późno złapała bakcyla, ale mi jak się nudzi to sobie od nowa ogród albo wnętrza planuję....

PS.2 - wymyśliłem u mnie w pokoju miejsce na jedną wielką i wysoką donicę albo na trzy wąskie i wysokie - już sam za sobą nie mogę nadążyć - a żadnych tabletek nie brałem Na pewno nie będzie tej wyprzedaży?

Bakcyla ogrodowego załapalam dopiero w wieku 32 lat
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:50, 21 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Sebek, przecież wiesz, że dla panów inny kolor mają, ale ty nie potrzebujesz

Marzenka, a jak chodziłaś do szkoły, to dawałaś radę wysiedzieć?
Teraz choć polecisz rabatkę przekopać, a tam trzeba było cicho siedzieć

dawalam radę pod dwoma warunkami , grałam w koszykówkę, byłam przewodniczacą klasy i wszystko zaliczałam na 5. Jak to zrealizowalam to wytrzymywalam 45 min Ale strasznie gadatliwa byłam....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:48, 21 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

A dla Panów też som? Trzeba Cię wspierać, żeby na kolejne zaplanowane przez Ciebie rewolucje środków nie brakło

Wyobraż sobie, że dla panów mamy , tylko zamiast niebieskich to u nas białe ale wnetrze to samo
Moje ukochane miejsce na ziemi 11:08, 21 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Agata...nie wiem jakim cudem, ale u Ciebie jest wiosennie Choć jak się cofam do tyłu to jednak też piękną jesień widać Lubię takie 2w1

Sebek baaaaaaardzo miło Cię widzieć
przyroda faktycznie szaleje
kwitną floksy goździki i pierwiosnki ...
oczywiście nie całymi łanami jak wiosną, ale są
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:41, 21 lis 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Sebek, nie dodawałam, to czarne kwiatostany werbeny tak zmieniły i wylewa się jeden ostrogowiec, którego nie widziałeś, właściwie to w okolicy dachu ubyło... rozwalono budynek, stąd inaczej wygląda. Już jest wylana płyta do murowania domu.

Co do wianków, ostro myślę, minimalistycznie hmmm...sam mech? Plus wstążka? ale pokochałam czerwień i w tę stronę idę, pojadę do Berlina niedługo, coś wynooram (uwielbiam Twoje słowo).

Łysy buk ma biżuterię, ma też piękną korę i jest podświetlony ładnie w nocy Teraz widać tę plątaninę gałęzi.

No to noraj Na pewno znajdziesz coś ciekawego Ja nie wiem czy nie zacznę robić dekoracji juz w ten weekend - albo przynajmniej zdecyduję się co będę robić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:36, 21 lis 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Szukam czerwonych donic gorączkowo u Ciebie, gdzie som?

Nie ma... W sklepie som Jeszcze nie wiem w jakim kolorze będą, ale do salonu będzie biała, szara albo czerwona - reszta kolorów jest bleeee Jak na tą chwilę Plus jeszcze trzy wczoraj wymyśliłem do swojego pokoju Albo jedną wielką

A tak w ogóle to nie mogę pojąć jak ogarniasz forum, że wiesz co gdzie piszę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:31, 21 lis 2014

Do góry
Zielona napisał(a)

Hmm... to chyba nie jest zdrowe

Oj tam, oj tam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 08:22, 21 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu - jedynie łysy buk zdradza u Ciebie jesień Jak zwykle wszystko dopracowane do perfekcji Dodawałaś coś na zielonym dachu? Tak inaczej mi wygląda

A tak w ogóle to nie mogę się doczekać Twoich świątecznych wianków - czuję, że znów nas czymś zaskoczysz Sebuśkam

Sebek, nie dodawałam, to czarne kwiatostany werbeny tak zmieniły i wylewa się jeden ostrogowiec, którego nie widziałeś, właściwie to w okolicy dachu ubyło... rozwalono budynek, stąd inaczej wygląda. Już jest wylana płyta do murowania domu.

Co do wianków, ostro myślę, minimalistycznie hmmm...sam mech? Plus wstążka? ale pokochałam czerwień i w tę stronę idę, pojadę do Berlina niedługo, coś wynooram (uwielbiam Twoje słowo).

Łysy buk ma biżuterię, ma też piękną korę i jest podświetlony ładnie w nocy Teraz widać tę plątaninę gałęzi.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:20, 21 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Śpię W sensie teraz już nie tylko telefon z włączonym ogrodowiskiem zostawiłem - zasypiam i budzę się z Wami

Hmm... to chyba nie jest zdrowe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:16, 21 lis 2014

Do góry
marzena napisał(a)
hej Sebek, nie śpisz ?
uczysz się czy planujesz nowe rabaty ?

Śpię W sensie teraz już nie tylko telefon z włączonym ogrodowiskiem zostawiłem - zasypiam i budzę się z Wami
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:25, 21 lis 2014

Do góry
hej Sebek, nie śpisz ?
uczysz się czy planujesz nowe rabaty ?
Moje ukochane miejsce na ziemi 23:49, 20 lis 2014

Do góry
Agata...nie wiem jakim cudem, ale u Ciebie jest wiosennie Choć jak się cofam do tyłu to jednak też piękną jesień widać Lubię takie 2w1
Lawendowy zawrót głowy 23:43, 20 lis 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Sebek to zabrzmiało jakbym przesadziła hihihi chyba ze cyganisz

Ani trochę - jest w sam raz
Ogród u stóp klasztoru 23:41, 20 lis 2014

Do góry
alinak napisał(a)
ło matko muszę lecieć do ogrodu .....zostawiłam wykopaną cantedeskie ...masz babo placek w szlafroku w nocy .....po ogrodzie

I mi Ewa napisała, że ja szalony jestem, bo jak kffiatka kupiłem to z tego szczęścia bułek zapomniałem do zakupów dodać... Niech no tylko to przeczyta
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:07, 20 lis 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Jak pisałem swój post to zastanawiałem się która ogrodniczka odezwie się pierwsza na temat owych tabletek, które jak trafnie stwierdziłaś nie są mi potrzebne

PS. Madżen ponoć późno złapała bakcyla, ale mi jak się nudzi to sobie od nowa ogród albo wnętrza planuję....

PS.2 - wymyśliłem u mnie w pokoju miejsce na jedną wielką i wysoką donicę albo na trzy wąskie i wysokie - już sam za sobą nie mogę nadążyć - a żadnych tabletek nie brałem Na pewno nie będzie tej wyprzedaży?
Pszczelarnia 23:02, 20 lis 2014

Do góry
Czekam na ciąg dalszy z roku ogrodnika Oj działo się u Ciebie w tym roku - już czytam z wielkim zaciekawieniem, a to dopiero rozgrzewka
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:00, 20 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

A dla Panów też som? Trzeba Cię wspierać, żeby na kolejne zaplanowane przez Ciebie rewolucje środków nie brakło

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:52, 20 lis 2014

Do góry
Danusiu - jedynie łysy buk zdradza u Ciebie jesień Jak zwykle wszystko dopracowane do perfekcji Dodawałaś coś na zielonym dachu? Tak inaczej mi wygląda

A tak w ogóle to nie mogę się doczekać Twoich świątecznych wianków - czuję, że znów nas czymś zaskoczysz Sebuśkam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies