Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:01, 20 lis 2014

bleebla napisał(a)

Myślisz, że powinnam obskubać liście i całe oziemić ? CHyba nic im nie będzie, nie powinnam się o nie zamartwiać, prawda ?

Nie zamartwiaj sie nic im nie bedzie, deszcze zapewniły im wilgoć, kopczyki oslonią lodygi, listki. odpadną po przymrozkach
Madzenka 21:03, 20 lis 2014

Anita1978 napisał(a)
W dalszym ciągu nie odróżniam Wielu odmian dobrze że są znaczniki

Ja również, na długie zimowe wieczory zostawiam sobie ponowne czytanie watków rosomanes
Zielona 21:18, 20 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wiesz ja w przerwie kawowej testuję organoleptycznie kolejne nowe ja wolę czerwone kapsułki nowośc tej jesieni

O matko, jednak coś łykasz. To wiele wyjaśnia
bleebla 22:03, 20 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)

Nie zamartwiaj sie nic im nie bedzie, deszcze zapewniły im wilgoć, kopczyki oslonią lodygi, listki. odpadną po przymrozkach

Dziękować
Ewkakonewka 22:03, 20 lis 2014

Jestem na bieżąco. Czerwone róże u Ciebie na nie, kapsułki na tak heheheheehe
Rozmowy o różach niesamowite Toż to opętanie jakieś rozprzestrzeniające się Macham
Piotr_ 22:08, 20 lis 2014

Witaj trafiłem przez przypadek i tu chyba zostaje po prostu nie wiem co powiedzieć czuję się jak w oazie
Ogród tworzony z sercem i to jakim wszystko pookładane i na swoim miejscu tylko podziwiać

Pozdrawiam Piotr
Sebek 22:12, 20 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wiesz ja w przerwie kawowej testuję organoleptycznie kolejne nowe ja wolę czerwone kapsułki nowośc tej jesieni

A dla Panów też som? Trzeba Cię wspierać, żeby na kolejne zaplanowane przez Ciebie rewolucje środków nie brakło
Iwk4 23:00, 20 lis 2014

Sebek napisał(a)

A dla Panów też som? Trzeba Cię wspierać, żeby na kolejne zaplanowane przez Ciebie rewolucje środków nie brakło

Sebek, przecież wiesz, że dla panów inny kolor mają, ale ty nie potrzebujesz

Marzenka, a jak chodziłaś do szkoły, to dawałaś radę wysiedzieć?
Teraz choć polecisz rabatkę przekopać, a tam trzeba było cicho siedzieć
Sebek 23:07, 20 lis 2014

Iwk4 napisał(a)

Sebek, przecież wiesz, że dla panów inny kolor mają, ale ty nie potrzebujesz

Marzenka, a jak chodziłaś do szkoły, to dawałaś radę wysiedzieć?
Teraz choć polecisz rabatkę przekopać, a tam trzeba było cicho siedzieć

Jak pisałem swój post to zastanawiałem się która ogrodniczka odezwie się pierwsza na temat owych tabletek, które jak trafnie stwierdziłaś nie są mi potrzebne

PS. Madżen ponoć późno złapała bakcyla, ale mi jak się nudzi to sobie od nowa ogród albo wnętrza planuję....

PS.2 - wymyśliłem u mnie w pokoju miejsce na jedną wielką i wysoką donicę albo na trzy wąskie i wysokie - już sam za sobą nie mogę nadążyć - a żadnych tabletek nie brałem Na pewno nie będzie tej wyprzedaży?
Margarete 01:57, 21 lis 2014

Zielona napisał(a)

O matko, jednak coś łykasz. To wiele wyjaśnia

.........no własnie.........to sie już wydało...

O rany jak ten wątek zasuwa, a mówiłyscie że jesienią a juz na pewno w listopadzie to wątki płyną leniwie bo nie ma o czym gadać, czego pokazywac.......a ja nie nadążam nadal, jak w pełni lata......do tego nie rozumiem jak Konstancja i wnerw mnie łapie bo nie wiem o czym gadacie...te dulki i gilgotki to juz sie wyjasniły a któż to jest ten pieszczotliwie zwany Montym ?

Mandzen - jesienne widoki u ciebie piekne, Tytus oczywiście w tle też a co do brzóz (tych dwóch z "odrostami") to ja sie zapisuje do stronnictwa Małej Mi i nie pozwalam ich wyciepać.....jakby co to sie z Anią przykujemy do nich w ramach protestu łańcuchami...jak partia zielonych.....i nie damy ich ruszyc - chyba że razem z nami