Podpisuję się pod tym rękami i nogami.U mnie w domu choinka, jak to ujęłaś, stonowana (bo ogólnie nie lubię pstrokacizny), ale gdzieś w duchu pojawia się pociąg do czerwieni..
No to noraj Na pewno znajdziesz coś ciekawego Ja nie wiem czy nie zacznę robić dekoracji juz w ten weekend - albo przynajmniej zdecyduję się co będę robić
Danusiu uwielbiam Twój ogród i zdjecia ale najbardziej lubie jak piszesz o roslinach, jak radzisz , krytykujesz , wiem, ze brak Ci czasu ale jak jest Cie wiecej pisanej wtedy jest fuuullllll ogrodowo
Proszę o stworzenie szybciej niż dziesięciolecie... bo będę wisieć na wątku z tworzenia rabaty non stop... a za 10 lat ...... nadal brak mi cierpliwości..
Gdyby nie rozsadek to już dawno bym ogród zrobiła w wielkie bylinowe rabaty.. ale... czasowo nie wyrobię, a jak mnie maja straszyć z zaniedbanie to lepiej nie robić ...
Danusiu, śliczne te małe doniczki u Ciebie. U mnie by pasowały chyba twoje doniczkowe kopie. Czy można te gdzieś zamówić? Czy może to unikatowe doniczki? Myślę też o twoich większych do kulek bukszpanowych, tych z ornamentami.
Chciałam najpierw u mnie proste, ale mam już jedną w romantycznym stylu (prezent na 25 rocznicę ślubu) i teraz muszę chyba pójść w podobne klimaty
Tutaj moja donica: https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/74/747611/original.JPG