WoW taka wytrzymałość, no nieźle ... Jakoś o tym nie wyczytałem, ale to rozwiązanie nam pasuje i w miarę wygląda.
Co do oczyszczalni to mam biologiczną, 3 komorową z napowietrzaniem malutka, nowoczesna, wylatuje tylko woda, bez żadnych tuneli itp. ale pomimo to co 1-2 lata trzeba wyciągnąć co nieco To cała oczyszczalnia, mały zbiornik i koniec
Karkonosze schodziłem i zjeździłem rowerem, wszerz i wzdłuż Nie ma szklaku po polskiej i czeskiej stronie, którego bym nie zaliczył w obie strony nie jest to wyczyn bo niestety małe obszarowo są niestety
To będzie ostatni historyczny wpis budowlano ogrodowy, ponieważ dogoniłem teraźniejszość to wszystko co udało mi się zrobić do końca 2018r, czyli przez 2 lata
Ostatnia rabata przed zimą, która połączyła drewutnię z rabatą trawiastą. Na wiosnę oczywiście jeszcze trawnik.
Boguniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogród. Staram się żeby z roku na rok był coraz bardziej zadbany i kwitnący
Jak powstanie tam dom to już będzie pełnia szczęścia!
Basiu ,eM jedynie pociął mi płyty styroduru wg. moich wskazówek,na dużej pile,to wyszło równiutkoSyn przytrzymał jak kleiłam,wkręcił takie przytrzymujące śrubki. Resztę kleiłam sama ,listwy styropianowe tez sama zacinałam piłką ręczna na takiej plastikowej przyrżniMiałam wprawę bo docinałam z mężem listwy przy sufitowe, kiedyś A pomazałam takim klejem- fixem uniwersalnym.tzw.płynny gwóźdź,bo ten styrodur z którego robiłam donice,a właściwie są to osłonki w których będą stały donice,ma taką dziurkowana strukturę.Trochę żałuję że nie robiłam z tego gładkiego.Ale myślałam że po pomalowaniu te dziurki dadzą fajny efekt,a teraz mi się to nie spodobało.
Pomalować chcę na taki piaskowy kolor jak np stół i ławy betonowe w ogrodzie.Ale nie jest łatwo uzyskać taki sam efekt.
Nie wiem czy donice nie stracą na wyglądzie,. Takie jak teraz są :szaro białe bardzo mi się podobają ,ale tam gdzie mają stać kompletnie nie pasują mimo że trochę szarości też mam w ogrodzie.Musze uzyskać taki efekt kolorystyczny: