Zostawiam kilka migawek z ogrodu, bo słonko skraca kwitnienie tulipanów.
Codziennie pojawia się więcej kolorowych bukietów.
Zdjęcia robione przed chwilą, więc trochę prześwietlone. Potem pozostaje już tylko świętowanie w rodzinnym gronie.
Jeszcze magnolia w poblizu... cudownie
Nic tylko usiąść na leżaku i napawać się spokojem tego miejsca...
Tego ci życzę na te Święta, wielu chwil odpoczynku i zadumy... nadziei na nowe i sił na nadchodzące miesiące Pozdrawiam cieplutko! Radosnego świętowania
Przed Świętami Anitka zawsze najwięcej pracy Ale rozumiem twój ból, przeczytałam parę stron wcześniej, że najbardziej nie lubisz w ogrodzie sadzić... Ja też!!! Wręcz nie cierpię Wolę przekopywać hektary, przycinać i plewić. Musimy Sylwię do tej roboty zapraszać bo już wcześniej ogłosiła. że to uwielbia
Pamiętam zeszłoroczną burzę mózgów dotyczącą tego miejsca... Nikt by tego nie wymyślił tylko ty NIESAMOWITY kącik ci wyszedł, trochę waży Ale lekko wygląda
W twoim kulkowisku jestem zakochana Kształt kuli w takiej masie niesamowicie uspakaja... Będę kopiować to twoje zen
Ten kamień to najlepsza rzecz jaką wypatrzyłaś na starcie! Wszystko na jego tle wygląda gustownie. Można się w niego gapić i gapić, nigdy się nie znudzi. Nowy kącik wyszedł mega fajnie, uwielbiam coraz bardziej te małe niekłopotliwe kwiatuchy
Nowa szafka jest piękna!!!! Wygląda jakby tam stała od lat, pasuje idealnie. Mam pomysł na dwa ziółka, które by ci tam pasowały
Do zobaczenia wkrótce
A tymczasem życzę Wam radosnego świętowania Odpocznijcie i naładujcie akumulatory piękną pogodą i wiosennymi kolorami. buziaki