Też myślę, że moja chryzantemka się rozrośnie. A dziś rano przywitało mnie słońce, ale wkrótce po porannym spacerze nadciągnęły chmury, i teraz go nie widać. A tak ładnie było!
Irenko dziękuję.Maczki byly.ciekawa jestem czy mi się wysieją chociaż trochę.
Róze są.Trochę w tym minionym roku chorowały.
a wiesz, ja nigdy róz nie ukorzeniaąłm .Nie wiem czy umiałabym to zrobić.
Dziękuję za pozytywne słowa.
Jak się znajdą zguby makowe.To na pewno już zbiorę nasionka.ok.
W sobotę 10st na plusie, w wczoraj 1st na plusie, deszcz, dzisiaj rano podnoszę roletę i szok napadało 25cm śniegu, ledwo samochód znalazłam, bo wszystkie pod blokiem takie same
Fotka z pracy na zaśnieżone miasto - szkoda, ze już się topi
Jak mu wyrosną nowe listki to go obfocię, może będzie łatwiej zidentyfikować
Mojego mocno zmroziło dwa lata temu jak niespodziewanie przyszły mrozy już po rozpoczęciu wegetacji, długo był brzydki
Tutaj też prosi się o drzewo. Zasłoni wejście sąsiedzkie, da ładny punkt odniesienia do przebiegu rabaty. I będzie widoczne jako obramowanie/zaznaczenie wykuszu.
Tak jak Gruszka pisała - liściaste są dobre. Niektóre (małe, foremne) nie dają dużego cienia. Ładnie osuszają teren wokół.
Jak wiśnie kuliste to powinno być więcej niż jedna.
Ja w tym roku jeżówki pościnałam ale fakt że ptaki nie takie godne jak w ostre zimy. U mnie dzis spadł śliczny puchaty śnieżek ( a miałam zamiar ścinac byliny),ogród jak z bajki.
Makadamiu, a jak tak poprowadzona ścieżka będzie wyglądać z boku domu (tak, gdzie wykusz i okno sąsiada). Na rys. 1 zajmuje cały bok domu - się nie mieści?
Teraz jest wydaje mi się lepiej. Te dwa koła to drzewa?