Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:29, 03 lut 2019

Do góry
kasiek napisał(a)

Ja prawie w ogóle już nie chodze po wątkach bo totalnie jestem wykończona wieczorami. Za chwilę biorę się za ogród, czas na wiosenne porządki a do póki wciąż zajmuje się murarka to nie mam kiedy. Na szczęście o każdej porze wygląda już porządnie - zaleta małego ogrodu

Twój ogród o każdej porze roku wygląda super! Takiego kadru chyba jeszcze nie było... Piękny!
U mnie armagedon, którego nawet nie mam ochoty focić. Mam nadzieję, że z pierwszymi wiosennymi promykami wena wróci. Na razie cieszę się jak śnieg pada, bo przykrywa morze kretówek i latających pędów po miskancie. Niestety prawie wszystko stopniało i staram się nie patrzeć za okna
Sezon 2017 u Hanusi 10:28, 03 lut 2019

Do góry
Wrzucić do pralki barchany
na półmetku nie zaszkodzi wcale.
Zmiana wystroju nie jest wskazana
jak na morzu jeszcze zimne fale.

Inna sprawa z obserwacji jest taka-
Zima z zimnem ma coraz mniej wspólnego.
Na chwilkę tylko ośnieży krzaka,
ponoć my dajemy 3 grosze do tego.

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:27, 03 lut 2019

Do góry

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:23, 03 lut 2019

Do góry
Forsycja

Tawlina

wrzośce

W lesie jeszcze poszaleje zakupowo z roślinami
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:23, 03 lut 2019

Do góry
kasiek napisał(a)
Nie że jestem bufon - ale jak na babę to jestem niezła

Tylko niezła Powiedziałabym, że zdolna, pomysłowa, pracowita, pełna pasji i energii Otoczenie wokół ciebie pięknieje, a zima nie jest pretekstem do nic nierobienia Tak trzymaj kochana!!!

kasiek napisał(a)

Dzięki Iwonko SPA będzie na zewnątrz w nowej altanie na okrągłym placyku. Jedna ścianka będzie z itonga - góra w koralowcach - dół donica. Wczoraj zaczełam ją kleić

Wczoraj to padłam już ze zmęczenia. Zasiatkowałam i otynkowałam 2 duże donice. Efekt super ale dzisiaj jestem dętka

Dzisiaj jest niedziela więc "dętka" odpoczywa
A jak latem spa będzie gotowe to wreszcie sobie porządnie odpoczniesz Chociaż znając cię, to pewnie zaraz coś nowego wymyślisz
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:18, 03 lut 2019

Do góry
I dla spragnionych wiosny

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:15, 03 lut 2019

Do góry
Magleska napisał(a)
Jesteś zdolniacha te stoliki ,donice .....normalnie jestem pełna podziwu dla Ciebie

Kasiu jestem na bieżąco ,pomimo ,że mało się odzywam ...... i jaki bufon się pytam jesteś niesamowita ,brawo

Ja prawie w ogóle już nie chodze po wątkach bo totalnie jestem wykończona wieczorami. Za chwilę biorę się za ogród, czas na wiosenne porządki a do póki wciąż zajmuje się murarka to nie mam kiedy. Na szczęście o każdej porze wygląda już porządnie - zaleta małego ogrodu
Moja działka na Dębowym Lesie 10:12, 03 lut 2019

Do góry
anabuko1 napisał(a)

Aha

Moja pierwsza cyjanotypia

a to zdjęcie to oryginał
.Ależ były emocje

Pieknie wyszlo Dobry model

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:10, 03 lut 2019

Do góry
Zakwitł oczar. Pzresadziłam go gdy powstał pomysł z salonem. Mam nadzieję że będzie mu tu dobrze
Mój azyl na wichrowym wzgórzu 10:07, 03 lut 2019

Do góry
Anitka napisał(a)
I jeszcze jeżdżąc na rowerze trafiłam do takich klamociarni. I tu tylko takie małe co nieco za 4 zł.

Małe co nieco idealnie pasuje do twoich klimatów Tak samo jak odwrócone tacki do powieszenia na ścianie. Cała Anitka Jak zawsze pełna niesamowitych pomysłów

Anitka napisał(a)
I torebki z córą zakupiłyśmy

Torebka nie dość, że jest pamiątką z podróży, to jeszcze bardzo w obecnych trendach modowych

Anitka napisał(a)
Ze stolicy pociągiem nocnym pojechaliśmy do położonej na północy w górach Sapy skuszeni takimi zdjęciami w folderach.

Widoki zachęcające, ale to co zastaliście na miejscu też robi wrażenie. Gdyby było tak katalogowo, to chyba trochę za nudno jak na waszą rodzinkę Wiem, że lubicie przygody niekoniecznie z biur podróży

Anitka napisał(a)
Ale na przekór idziemy dzielnie. Widoki jak z folderów Dowiadujemy się ,że takie widoki są w czerwcu/lipcu, bo tu ryż uprawia się raz w sezonie ze względu na zimno.

Mimo, że szaro jest pięknie. Było chwilami ekstremalnie, ale jest co wspominać. No i ta kolorowa obstawa robi wrażenie

Tak jak wszyscy jestem pod wrażeniem zdolności transportowych Azjatów. Są niesamowici. Czekam na jakieś wiosenne spotkanie. Będzie co wspominać

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:01, 03 lut 2019

Do góry
Nie że jestem bufon - ale jak na babę to jestem niezła
Sezon 2017 u Hanusi 09:52, 03 lut 2019

Do góry
Za sprawą halnego z Podkarpacia
Śnieg u mnie już znikł na amen,
Trzeba wyprać już ciepłe gacie
potocznie zwane"barchanem".

Wyciągnąć z szafy pepegi,
I kurtki letnie odświeżyć,
Bo ponoć nie wrócą śniegi
dziś chcę jasnowidzom wierzyć.

Psi spacer jest jak marzenie,
czuje się powiew wiosny.
Moja natura wciąż drzemie,
lecz świergot wróbli radosny.

Pozdrawiam przedwiosennie

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 09:49, 03 lut 2019

Do góry
Iwonka napisał(a)

Kasiu ale masz wenę!!! Jestem pod wrażeniem, nie ma dla ciebie złej pogody, energia i pomysły aż kipią Gdzie zawiśnie ta grafika? Czytam o Spa, będzie w domu czy na zewnątrz?
Gdybym nie widziała tego zdjęcia, byłabym pewna, że kupiłaś gotowy komplecik. Jesteś niesamowicie utalentowana. I na szczęście poszedł ten dar dalej, prace córek robią wrażenie
Pijąc kawę przy takim zestawie można poczuć się jak na wakacjach Płytki dobrałaś idealnie

Dzięki Iwonko SPA będzie na zewnątrz w nowej altanie na okrągłym placyku. Jedna ścianka będzie z itonga - góra w koralowcach - dół donica. Wczoraj zaczełam ją kleić

Wczoraj to padłam już ze zmęczenia. Zasiatkowałam i otynkowałam 2 duże donice. Efekt super ale dzisiaj jestem dętka
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 09:44, 03 lut 2019

Do góry

Pierwszy wiosenny dodatek - prezent od koleżanki - nie mogłam się oprzeć
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 09:35, 03 lut 2019

Do góry
kasiek napisał(a)
Kupiłam w Lerku cudowne poduchy do SPA (choć w porąbanej cenie). I one są moim motywem przewodnim w kolorystyce

A co z mozaiką? Oj tworzy się powoli bo to trudna i przede wszystkim żmudna robota...

Kasiu ale masz wenę!!! Jestem pod wrażeniem, nie ma dla ciebie złej pogody, energia i pomysły aż kipią Gdzie zawiśnie ta grafika? Czytam o Spa, będzie w domu czy na zewnątrz?

kasiek napisał(a)
Krzesełka jadą a stolik robię sama bo mam taki który mogę przerobić
Tak się zaczyna...

Gdybym nie widziała tego zdjęcia, byłabym pewna, że kupiłaś gotowy komplecik. Jesteś niesamowicie utalentowana. I na szczęście poszedł ten dar dalej, prace córek robią wrażenie

kasiek napisał(a)
Doszły krzesełka, nie do wiary jakie dopasowane do stolika! faktycznie były lekko uszkodzone - brakowało ok 5 kostek - ale w odcieniu identycznym jakie miałam do stolika - i juz naprawione

Pijąc kawę przy takim zestawie można poczuć się jak na wakacjach Płytki dobrałaś idealnie
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 09:15, 03 lut 2019

Do góry
Zapach wiosny...

Lody puszczają...

Nabrzmiewają pąki
Nasz przydomowy ogródek 09:11, 03 lut 2019

Do góry
Dziękuję Danusiu i Haniu za odwiedziny. U nas chwilowa wiosna się zrobiła i teraz jest 15 plus na cyferblacie. Dmuchnął halny i po śniegu. Baruś otworzył już sezon ogrodowy. Domagał się wyniesienia koszyka do ogrodu.

...uDany ogród 08:31, 03 lut 2019

Do góry
Mgduska napisał(a)
A u mnie śnieg i śnieg, i chociaż już mokry, to wciąż go dużo - cała działka bielutka, nie ma szans na wypatrywanie zielonego !

Madziu u nas dzisiaj mgła jak mleko i śniegu znacznie mniej niż wczoraj.
Ale pogoda się zmienia, ciekawe czy wróci mróz?

Mój azyl na wichrowym wzgórzu 01:55, 03 lut 2019

Do góry
I jeszcze jeżdżąc na rowerze trafiłam do takich klamociarni. Turyści tu nie przyjeżdżają.

I tu tylko takie małe co nieco za 4 zł.

Mam jeszcze masę zdjęć, ale to już koniec relacji
Mój azyl na wichrowym wzgórzu 01:51, 03 lut 2019

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie ujechałabym, ba nawet bym nie poprowadziła nawet kilku sekund tak zapakowanego roweru, jestem pod mega wrażeniem, A z menu zwierzęcego to tylko kogutem lub rybą byłabym zainteresowana, no może jeszcze w drodze wyjątku wąż i krorkodyl byłby brany pod uwagę
Ale wybór owoców i warzyw widzę przeogromny
Co przytargałaś z wyjazdu???

Ja głównie owoce i koktajle pałaszuje

Ciężko było coś zabrać, bo na 4 osoby trzy nieduże walizki a rzeczy musieliśmy mieć na temperatury od + 3 do + 36 stopni.

Takie kobitki dopadłam.

I jak się uważnie przyjrzeć to tam w środku są rowery I to jest wyższa szkołą jazdy

Kupiłam tacki - największa ok 48 cm, bo taka się do walizki mieściła.
Pani pokazywała mi środki a ja oglądałam od spodu, bo będą na ścianie wisieć

I torebki z córą zakupiłyśmy i taki kapeluśik co ma Pani.

Przywieźliśmy trochę kosmetyków z awokado, aloesu, mango i ślimaków, oczywiście pieprz, herbata i kawa odpadła, bo nam nie smakowała.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies