Akurat jak do mnie zajrzałas to już poszłam spać
Nazwy tych tulipanów nie pamiętam ale już sprawdzam.To była taka mieszanka z Lidla czy z Biedry nie pamiętam.
Te fioletowe pełne to Blue Diamond
Mieszanka fajna kolorystycznie i same kwiaty piękne ale nie dopasowane wysokością. Te fioletowe są dość wysokie a te pełne różowe Wedding Gift są o połowę niższe i widać je dopiero jak się podejdzie bliżej bo z daleka ich nie widać.
Żadna nadzwyczajna, zwykła różowa. A wokół niej narosło już tyle roślin że rabata z piwoniowej zrobiła się bylinowa to też fajny przechowalnik bo słońce operuje od 13 do zmierzchu i roślinki super rosną. Tam też znalazły miejsce róże a teraz klon crimson stanie się centrum bylinowej. To taka historia przez życie pisana
Mam jeszcze taką ciekawą roślinę ale zapomniałam nazwy, przytargałam w zeszłym roku od sąsiadów. Dalej 1 liść
Kochani coś zjada moje anabelki Wszystkie trzy kupiłam u jednego sprzedawcy, ładnie wypuściły liście a teraz taka niespodzianka ;( jedna jest wyraźnie mniejsza od dwóch pozostałych. Nie znalazłam żadnych gości z wyjątkiem czarnych mrówek. Pomożecie?