ale sie popularna zrobiłam, ha, ha
Gosiu, gada się, bo jakoś wszyscy weselsi z nadejściem wiosny
jutro was wszystkich nadrobię, bo zaraz zmykam zrobic sobie zupę mleczną, tak mnie cos ostatnio do tych zup mlecznych ciągnie
Zima byla super, wiec jesli nic sie nie wydarzy to trawki na pewno maja sie swietnie. A z tym podziwianiem u mnie to prosze... Milo mi, ale tu sa takie ogrody, ze mucha nie siada, moj sie jedynie naprawia W kazdym razie dziekuje za komplement
A ja czekam na te kwiatki z casto, ja wczoraj byłam i żadnych nie widziałam, jakieś opóźnienie u mnie mają czy co,
I melduję że widziałam Maję... fajnie, że teraz dwa odcinki tygodniowo, jak dla mnie codziennie mogłaby lecieć
Poczytałam troszkę o trawkach, jutro sprawdzę jak się trzymają, mam miskanty i rozplenice pierwszy rok, oby było dobrze, w końcu zima była raczej łagodna;
Bociek dzięki za info o powojnikach, u ciebie jest naprawdę co podziwiać
Dziś był mniej słoneczny dzień, ale narzekać nie można, słonko się czasem wychylało, a krokusy poczyniły postępy:
coraz więcej żółtych:
I jednego fioletowego wypatrzyłam:
Zdjęć nie kasuj,
piękne są i jakie gęste
Swojego przycięłam tak około 30cm, to jego pierwsza zima, ciekawe kiedy będzie taki cudny jak twoje,
dzięki za informacje i pozdrawiam
Mam jeszcze kilka bylinowych, większość też bez pąków, myślę że trzeba jeszcze poczekać, w końcu dopiero kilka dni cieplejszych było.
Słonko przyjdzie, już w poniedziałek ma być, pozdrawiam
Zaznaczałam, że to dotyczy mojego ogrodu, oczywiście nie dostawałam sygnalizacji o roślinach, których nie mam, ale już sobie to notuję, bo wiąza chcę mieć
Post wkleiłam do wątku o opryskach, jak będziesz chciała to tam zajrzysz, twój wątek tak goni, że i tak byś później nie znalazła, a tak wiadomo gdzie szukać, może tak być, czy zgłaszasz swój sprzeciw?
Pozdrowionka ślę