Mam trzy siostry...jednej zmarło dziecko w piątym miesiącu...
druga ma przerzuty raka na jelita...w poniedziałek miała operację...
ona jest mi najbliższa dlatego tak mi ciężko
Czeka ją chemia i naświetlania...
10 lat temu miała raka szyjki macicy a teraz kolejny wyrok
Założyli jej stomię...
W pracy nam horror
Mam nową kiero która chce mnie wykopać z drużyny...
Nie mam sił czasem
Dlatego potrzebowałam tej Jasionki
Ogród pozwala mi cieszyć się odrobiną nawet stokrotką w trawniku
Wczoraj pojechałam do szkółki po mocznik bo mam 3 kompostowniki i kupiłam kolejne brateczki nigdy nie stosowałam , ale syszałam , że przyśpiesza kompostowanie.
Przybłędy, ale za to jakie ładne przybłędy. Ale że szafirki już, to troszkę w szoku jestem. W moich tydzień temu to nic a nic jakichś przebłysków na kwitnienie nie było, jutro je obejrzę. Tulipanów masz moc, niech kwitną
Sylwia domki piękne ale tak jak mówisz dosyć płoche. Miejsce docelowe to ściana starego budynku bbeda pod dachem więc ich żywotność powinna być dłuższą..... Chociaż kto wie
Domki już wiszą ale ściana jeszcze nie wygląda tak jak bym chciała! Teren jeszcze nie posprzatane, lista roślin na rabate w cieniu nie zrobiona, ogród nie ogarnięty no cóż.....
troche się jeszcze boję wszystko odkrywać i ściągać siatki z drzew, ale za tydzień dwa...pewnie znikną i one
koziołek już wędruje, bociek pewnie ostatni sezon zalicza bo już się sypie
Ogród stopniowo nabiera wyglądu
dzisiaj trawnik nawieziony w najgorszych miejscach, czyli tam gdzie najbardziej zdeptany, najbardziej zryty, na najgorszej glebie.
Piękna ta róża. Ciekawe kolory. Strasznie nie lubię jak mają w sklepach róże opisane np. wielkokwiatowa różowa. Albo na doniczkach pisze tylko ogólna nazwa gatunku.