Przybłędy, ale za to jakie ładne przybłędy. Ale że szafirki już, to troszkę w szoku jestem. W moich tydzień temu to nic a nic jakichś przebłysków na kwitnienie nie było, jutro je obejrzę. Tulipanów masz moc, niech kwitną
Hej Kasiu. Zaglądam zobaczyć jak wiosna startuje u Ciebie i widzę, że tulipany już spore masz. Moje to mikruski ale teraz ma być cieplej to ruszą
Wczoraj przycielam hortensje i jak zawsze nie wiem czy nie za nisko albo czy nie za wysoko....
Zdrówka dla dzieci i miłego weekendu
Kasiu duzo masz tulipanow jeszcze troszke a bedzie bardzo kolorowo widze u ciebie hiacynty uwielbiam najbardziej te ciemne kilka mam ale zastanawiam sie dlaczego co roku pokladaja mi sie na boki nie sa sztywne wyprostowane
Woow sporo wyciełaś ale widać to głównie po kupce gałązek bo po samej róży nie bardzo.
Mam pierwszą pnąca różę Giardinie. Jak się je tnie?
Śliczna pergola.
Ja dziś miałam ciachnąć hortensje, ale nie zdążyłam- jechaliśmy na obiad do teściów i tylko 2 róże z pergoli ogarnęłam. Ale z hortkami zawsze mam problem, czy ciachnąć nisko, czy wysoko zwykle próbuje uzyskać kwitnienie pietrowe, więc końcu tnę trochę tak, trochę tak