Hehe dopiero jak zrobiłam ten spis to do mnie ta ilość dotarła
Cenowo nie podsumuje chociaż wszystko na wyprzedażach kupowałam Moje ostatnie wielkie sadzenie to było z 6, 7 lat temu ok 1500 szt cebul tulipanów
Było pięknie ale wykopywanie mnie dobijało. Jak zostawiłam w gruncie to było ich co roku coraz mniej. Pewnie wina mojej ciężkiej ziemi i samych odmian wyfikanych też
W domu miałam akcję bo myszy wygryzły dziurę od strony strychu i zaczęły mi włazić niedokończoną ścianka w kuchni. A ścianka będzie kończona dopiero jak wybudujemy spiżarkę i łazienkę. Musiałam na szybko pianę między gk zagipsować. Złapało się 8 sztuk, wlazły w jedną dobę.
Ewo podziwiam ogromną borówkę, mam 6 krzaczków u siebie, ale żadna nie jest taka duża. Możesz napisać coś więcej o niej? Czy jest smaczna, słodka i jak się nazywa. Może bym sobie taką gdzieś upolowała.
Bardzo się cieszę, że zainspirowałam Cię do dziergania. Chętnie zobaczę jak Ci idzie. Ja wyniosłam z domu na strych wszystkie włóczki, żeby mnie nie kusiło. Teraz są inne zajęcia, ale mam dwie inspiracje na kolejne swetry i myślę, że do wiosny oba będą gotowe. Wełna już zamówiona na jeden z nich.
Remontowo to mam tak z tego co zrobiłam sama i tego co z pomocą. Elektryk też był już pokończyć.
Balkon zafugowałam
tu w trakcie
wyszło tak
reszta wiosną
Świetnie, że Cię Ewo zainspirowałam, mam nadzieję, że pokażesz kiedyś efekt końcowy. Ja zrobiłam kolejne trzy swetry, ale ciągle nie zrobiłam zdjęć. Dziękuję za miłe słowa.