Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Anna i Ogród 12:15, 30 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Przyszłam wianek włóczkowy pochwalić))))

Dziękuję Renia
Anna i Ogród 11:43, 30 lis 2016

Do góry
Przyszłam wianek włóczkowy pochwalić))))
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 08:30, 30 lis 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Nie Reniu nie nudze się....raczej nastrój mi dołuje od czasu do czasu ale to nie nuda, ja wręcz odwrotnie - mam za mało czasu na wszystkie moje aktywności i na moją ciekawość świata...nigdy się nie nudzę

Chodzi mi po głowie, żeby zrobić wianek na święta. Nigdy nie robiłam sama i zastanawiałam się czy byś mi nie potowarzyszyła i coś podpowiedziała?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:55, 29 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Renia czyli wychodzisz na prosta )) wiem wiem jakis długi weekend by Ci sie przydał )))

Pieknie było masz co wspominać )))

Zbieram się jakoś ... w sobotę powiązałam trawy ... a padający od dwóch dni śnieżek nastraja świątecznie ... odgrzebuję dekoracje i szukam inspiracji na wianek
Coś jeszcze, coś więcej... 19:58, 29 lis 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Kurcze ale sie u ciebie dzieje, a mówią że "martwy sezon", tyle wpisów, tyle inspiracji świątecznych, tyle wesołości
Renifero-baranki widziałam, jezu jakie szkaradne ..że aż cudne A ile zamieszania w necie nimi zrobiłeś
Adwentowy wieniec/świecznik tegoroczny tez fajny - u nas nie ma takiej tradycji, wiankujemy bardziej na same święta i zdobimy dom. Podoba mi sie pomysł z mchem, muszę udać sie do lasu za moim płotem i ukopać sobie mchu na wianek na drzwi zewnętrzne, bo mam taki pomysł w tym roku. Choinka przed wejściem na bambusowym patyku świetna, jak mi sie uda to u siebie tez taką zrobię
Jeszcze całych zaległości nie nadrobiłam, ale póki co pozdrawiam i lecę czytać dalej....

Zawsze Cię podziwiam za to dogłębne czytanie Ja chyba jutro trafię do domu - pewnie na szybko machnę jakieś dekoracje Wianki z mchu próbowałem robić - i jakoś mnie nie przekonują... Niestety
Pszczelarnia 19:11, 29 lis 2016

Do góry
wypasiony kalendarz a na tej fotce nie moge rozszyftowac co to jest. Odbijajace sie w kauzy drzewa?

Pszczelarnia napisał(a)

i ten wianek mi sie podoba baaaardzo
Pszczelarnia napisał(a)

Typografia ogrodu 17:33, 29 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Poczytałem o zmienianiu czarownic w czarodziejki, Twoim żarnie co jest sławniejsze niż ja i o nie-włochatych stopach Kasji

Co tam robisz z tych dekoracji? Już nie bądź taka tajemnicza
to nie dekoracje czas mi zabieraja.na razie wianek wisi,betonowe gwiazdy przytargane bo inaczej powiedzieć nie idzie świecznik w malarni....
Jedynie ciasto na pierniczki właśnie umieszalam
Coś jeszcze, coś więcej... 16:30, 29 lis 2016

Do góry
Kurcze ale sie u ciebie dzieje, a mówią że "martwy sezon", tyle wpisów, tyle inspiracji świątecznych, tyle wesołości
Renifero-baranki widziałam, jezu jakie szkaradne ..że aż cudne A ile zamieszania w necie nimi zrobiłeś
Adwentowy wieniec/świecznik tegoroczny tez fajny - u nas nie ma takiej tradycji, wiankujemy bardziej na same święta i zdobimy dom. Podoba mi sie pomysł z mchem, muszę udać sie do lasu za moim płotem i ukopać sobie mchu na wianek na drzwi zewnętrzne, bo mam taki pomysł w tym roku. Choinka przed wejściem na bambusowym patyku świetna, jak mi sie uda to u siebie tez taką zrobię
Jeszcze całych zaległości nie nadrobiłam, ale póki co pozdrawiam i lecę czytać dalej....
Anna i Ogród 13:53, 29 lis 2016

Do góry
Na razie nie dostałam wełny takiej jaką chciałam. Dostawa w przyszłym tygodniu.

Teraz pokażę wianek świąteczny. Możliwe że coś jeszcze doczepię
Ogród na piasku i z wielkim murem 10:28, 29 lis 2016

Do góry
Jeszcze Łukasz - wianki plecie (choć mówi, że u niego marazm) i wszyscy chcą mu ten wianek "zwinąć" hahaha
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 07:46, 29 lis 2016

Do góry
śliczny ten srebrny wianek
a Łukasz zdradź sposób na choinkę bo zrobiłabym sobie namiastkę takiej a nie wiem jak się do tego zabrać
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:29, 28 lis 2016

Do góry
Srebrny wianek the best. Ja jakoś nie mam weny do tych świąt i ozdób w tym roku.
Mój Eden 22:40, 28 lis 2016

Do góry
JustynaZ napisał(a)
Aniu jak umiesz robić na drutach , to i szydełko opanowałabyś. wydaje mi się ,że szydełko nawet łatwiejsze w obsłudze.

Kiedyś szydełkowałam więc pewnie szybko bym sobie przypomniała co i jak.

Na razie jednak bawię się drutami. Skończyłam pokrowiec na wianek i okazał się mieć formę komina. Dzieciaki złożyły zamówienie i każdy chce dostać komin w wybranych kolorach. Mus kupić więcej wełny
Ogród z łezką II 20:05, 28 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Łooo mamuniu jaka produkcja to się Kasia rozkręciła.
Miło Was zobaczyć

Mus był, zamówienie zagraniczne miała
Twój wianek Łukasz już na swoim miejscu u góry
Anna i Ogród 17:58, 28 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
To będzie fajny wianek w sweterku

Nom
Anna i Ogród 17:39, 28 lis 2016

Do góry
To będzie fajny wianek w sweterku
Anna i Ogród 17:35, 28 lis 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Ale śniegu u Ciebie napadało moje dzieci zapewne by się ucieszyly póki co pozostaje nam czekać

Ładny szalik, jaki długi planujesz zrobić?

Kochani to nie szalik. To pokrowiec na wianek świąteczny aczkolwiek przykładałam już do głowy swojej i córki i stwierdziłam że świetna czapka by była i obie miałybyśmy takie same więc chyba jak skończę to, to kupię trochę lepszą wełnę i zrobię czapki
Anna i Ogród 17:32, 28 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
U mnie słońce, ale bardzo zimno.
Czekam na porządną ilość śniegu.
Jak ja kiedyś na drutach lubiłam robić, albo szydełkować. Może kiedyś do tego wrócę A Ty co robisz? Szalik będzie?

Nie Mirelko. To nie szalik. To na wianek świąteczny. Owinę go wokół przygotowanej bazy.
Ogródek Iwony II 17:24, 28 lis 2016

Do góry
natka098 napisał(a)
Oj pięknie tu u Ciebie.

Zazdroszczę umiejętności szydełkowania, słodkie te aniołki.

EDIT.

wianek orzechowy, też cudo.

Natalko, dzięki
Dwa lata temu wianek orzechowy powiesiłam przy wejściu na płocie. Po deszczach cały się rozkleił
Musiałam robić na nowo. Teraz wisi w domu
Ogródek Iwony II 16:58, 28 lis 2016

Do góry
Oj pięknie tu u Ciebie.

Zazdroszczę umiejętności szydełkowania, słodkie te aniołki.

EDIT.

wianek orzechowy, też cudo.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies