Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 13:32, 29 lis 2016

Iwk4 napisał(a)
Sebek, właśnie myślę o takich lampkach. Wiem, że mieszkasz daleko, ale w jakim typie sklepu szukać? Czy może z netu?

Kupiłem w Ikei Ale widuje tez takie lampki w Tesco W Castoramie tez były. Chyba nawet w Biedronce mieli je w gazetce Także... możliwości jest wiele
Sebek 13:35, 29 lis 2016

Kawa napisał(a)
Sebek o u Ciebie już święta
właśnie takiej choinki do donicy mi brakuje jak masz przy wejściu

a czerwony to dla mnie najbardziej świąteczny kolor
macham

To leć do lasu po gałęzie i sobie zrób taką choinkę
U mnie czerwony w domu oznacza tylko jedno - idą święta Chyba, że kuchnia jest cała czerwona -wtedy Mama robi soki
Kindzia 13:35, 29 lis 2016

Lampki na baterie...widzisz, też by mi się przydały. Muszę luknąć...
Kawa 14:11, 29 lis 2016

Sebek napisał(a)

To leć do lasu po gałęzie i sobie zrób taką choinkę
U mnie czerwony w domu oznacza tylko jedno - idą święta Chyba, że kuchnia jest cała czerwona -wtedy Mama robi soki

no tak tylko iglastego lasu u mnie brak hihi
lampki na baterie mam
tylko choinki brakuje
15:05, 29 lis 2016
Sebek napisał(a)

Kupiłem w Ikei Ale widuje tez takie lampki w Tesco W Castoramie tez były. Chyba nawet w Biedronce mieli je w gazetce Także... możliwości jest wiele

w biedrze sa na 3 baterie ...drucik ledowy ze śniezynkami naklejonymi ...widziałam wczoraj nie wzięłam ...mam zeszłoroczny komplet jeszcze świeci ..to obsłuży i w tym roku
Sebek 15:20, 29 lis 2016

Kindzia napisał(a)

Koniecznie
Sebek 15:21, 29 lis 2016

Kawa napisał(a)

no tak tylko iglastego lasu u mnie brak hihi
lampki na baterie mam
tylko choinki brakuje

Z Małopolski jesteś i choinek nie ma u Was? Jak to tak?
Sebek 15:22, 29 lis 2016

eee_taam napisał(a)

w biedrze sa na 3 baterie ...drucik ledowy ze śniezynkami naklejonymi ...widziałam wczoraj nie wzięłam ...mam zeszłoroczny komplet jeszcze świeci ..to obsłuży i w tym roku

Jednorazówek przecież nie kupujemy U mnie jedne baterie siedzą niemal rok i nadal działają - dziwne aż Ciekawe ile pociągną na zewnątrz?
Margarete 16:30, 29 lis 2016

Kurcze ale sie u ciebie dzieje, a mówią że "martwy sezon", tyle wpisów, tyle inspiracji świątecznych, tyle wesołości
Renifero-baranki widziałam, jezu jakie szkaradne ..że aż cudne A ile zamieszania w necie nimi zrobiłeś
Adwentowy wieniec/świecznik tegoroczny tez fajny - u nas nie ma takiej tradycji, wiankujemy bardziej na same święta i zdobimy dom. Podoba mi sie pomysł z mchem, muszę udać sie do lasu za moim płotem i ukopać sobie mchu na wianek na drzwi zewnętrzne, bo mam taki pomysł w tym roku. Choinka przed wejściem na bambusowym patyku świetna, jak mi sie uda to u siebie tez taką zrobię
Jeszcze całych zaległości nie nadrobiłam, ale póki co pozdrawiam i lecę czytać dalej....
Margarete 16:45, 29 lis 2016

Kindzia napisał(a)

Ja ćwiczę takie komplety na baterie juz kolejny rok, co roku dokupuje komplecik i gdzieś wtykam, ostatnio zdjęłam jeden z okna w pokoju od ulicy, na piętrze dopiero w marcu...jak robiłam wiosenne porządki, zapomniałam o nim
A ten pomysł z wazonem i lampkami obok bombek to muszę wykorzystać, widywałam takie w duzych wazonach gdzies w biurach, salonach fryzjerskich czy sklepach ale przecież i u mnie w moim salonie też taka ozdobę mogę zrobić, tyle że mniejszą..