Skoro cebulki ci sie lepia do rączek to nie jest z Tobą tak żle
Sebek co będzie jak zacznie się rok akademicki? Az sie martwię, że znów nam znikniesz...
Sebek bardzo mi miło.Staramy się ogród dopasować do naszych gustów, których zebraliśmy zwiedzając różne ogrody a to też dzięki Ogrodowisku, bo bez niego nie było by takiego ogrodu tylko porażka
Niesamowite jak zawsze świeże jest Twoje spojrzenie na ogród - za każdym razem próbuję łączyć miejsca, które pokazałaś wcześniej i czasem muszę nieźle się zastanowić czy to aby na pewno jest to
Widok z gabinetu piękny - ja niestety nie mogę się takim pochwalić... A powód jest oczywisty - nie mam gabinetu Dzisiaj do ogrodu nie wyszedłem, bo u nas ciągle pada - a taplać się w błocie już nie zamierzam w tym roku Pozdrawiam
Kasiu, jak to pięknie teraz wygląda - nie mogę się doczekać jak zaczniecie wszystko wykopywać - będzie niezły serial Łączę się w bólu z bukszpanami - choć u mnie mimo tego, że się posypały to jednak od razu się odbudowały i nie rażą mnie badylki bez liści... Z jednej strony liczę na łagodną zimę, bo będę dużo jeździć, ale z drugiej strony przydałby się ostry mróz, żeby wszystkie plagi nawiedzające nasze ogrody zostały unicestwione... Polakowi i tak nie dogodzi
Teraz dopiero zobaczylem, że była u Ciebie Danusia - ja jeszcze nie doznałem tego zaszczytu i chyba wolę nie, bo jak widzę Wasze ogrody to Danusia by mnie zabiła śmiechem widząc mój Rabata angielska do remontu? Skąd ja to znam
Masz rację Aniu, czas teraz płynie jakby szybciej... Byłem wczoraj święcie przekonany, że mamy wtorek - musiałem dwa razy do kalendarza zaglądać by się upewnić, że jednak nie Choć takie dni jak ten (buro, szaro, mgliście) niech upływają szybko
Sebciu, ostatnie 3 lata ciagle tylko ogrod, ale chyba przyznasz, ze slusznie, jak sobie przypomne fotki sprzed 2 lat...ogrodu i teraz.....
Niczym, konstrukcja donic z egzotycznego drewna, rośliny w budowlanych pojemnikach, bluszcz oplecie, a pomiedzy pojdzie kolorowy kamień
W Amazonie jest komunikat że premiera 16-go , przesunęli, pewnie wydawnictwo się opóźniło Ale ja mimo to zamówiłam, nie czekam aż mi przyślą od autora lub z wydawnictwa