Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:31, 11 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Madżen, żebyś Ty wiedziała jak bardzo jestem zalatany.... Godzinkę temu wróciłem do domu Ale pochwalę się, że w drodze powrotnej byłem u Janiny i 7 paczek tulipanów przywiozłem I na tym zakończyłem zakupy cebulowe w tym roku - idę w ostry róż i czerń - nie żebym Cię kopiował, gdzieżby znowu Ale białe i pomarańczowe też się mi do ręki przylepiły Musze je posadzić w ostatnie dni września, bo potem pewnie dopiero będę nieczasowy - dzisiaj zobaczyłem plan zajęć! Swoją drogą "Podstawy kompozycji "urbanistycznej" brzmią intrygująco - i groźnie... Choć zgrozą będzie matematyka, która jest na pierwszym roku, grrrr.... I co najlepsze mam WF Chyba jestem jedynym człowiekiem, który przez 4 lata szkoły średniej miał zwolnienie z tego przedmiotu i jednocześnie regularnie chodził na siłownię, basen i codziennie biegał... Jestem pełen takich kontrastów Choć buty do biegania sobie kupiłem Obiecałem sobie, że będę biegać z Ewką po Katowicach - zobaczymy co z tego wyjdzie Bo na razie buty jedynie użyłem na bieżni... Ale znów zaczynam ćwiczyć z Ewką Chodakowską znaną nam tak dobrze - Tobie oczywiście lepiej, bo osobiście Pozdrawiam Cię serdecznie

Skoro cebulki ci sie lepia do rączek to nie jest z Tobą tak żle
Sebek co będzie jak zacznie się rok akademicki? Az sie martwię, że znów nam znikniesz...
Ogród z lustrem 21:04, 11 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A ja te makowce z trawy

Mamy ten sam przysmak
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:03, 11 wrz 2014

Do góry
butterfly napisał(a)
A dzień dzis cudowny - i z powodu pogody i dlatego, ze cały dzień moge poswięcic na grzebanie w ziemi.
Ojjj !!!! Jak mi tego brakowało !!!

Mąż zabrał dzieci do teściowej na wyszukaną zabawę zwaną "zbieraniem ziemniaków", bardziej znana pod nazwą "wykopki" a ja z dziką radością zabrałam się za przesadzanie Evergoldów
I już wiem że musze wieczorem podprowadzić starszej córce czarny lakier do paznokci

Dla Zielonej zdjecia poglądowe wielkości carexów

Spójrz na miarkę - i uwierz mi wcale nie wybrałam najwiekszego okazu...

i jeszcze na arcy specjalistycznym pojeździe - to jest jedna sadzonka !

Nie wiem jakie sterydy im dałaś, ale albo przestań albo się podziel Niesamowite!
Miejsko & sielsko 21:03, 11 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Żaden przytyk! Ale i tak będziesz przekopywac i działać

Maesto wyczuwam delikatną i subtelną sugestię
Wal śmiało ja z tych co lubi krytykę ponieważ należy przyjmować godnie i wyciągać wnioski
Miejsko & sielsko 20:58, 11 wrz 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Bo to tz. Trzeźwe spojrzeniem
Albo Sebus Ty jesteś przemęczony

Albo...to przytyk, że ogródek nie tworzy całości
Na to też mam prosty sposób - przekopać i działać

Żaden przytyk! Ale i tak będziesz przekopywac i działać
Jesienne spotkanie Ogrodowiska w Wojsławicach 28.09.2014(niedziela) 19:16, 11 wrz 2014

Do góry
Widzę, że grupa śląska rośnie w siłę
Miejsko & sielsko 19:16, 11 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Niesamowite jak zawsze świeże jest Twoje spojrzenie na ogród - za każdym razem próbuję łączyć miejsca, które pokazałaś wcześniej i czasem muszę nieźle się zastanowić czy to aby na pewno jest to

Bo to tz. Trzeźwe spojrzeniem
Albo Sebus Ty jesteś przemęczony

Albo...to przytyk, że ogródek nie tworzy całości
Na to też mam prosty sposób - przekopać i działać
Wichrowe wzgórze 19:14, 11 wrz 2014

Do góry
Monic napisał(a)
Przygotowania do wiosennego kwitnienia

Będziesz miała co podziwiać wiosną A wejście do różanego ogrodu wprost bajkowe, kanty robią niesamowity efekt
Kondziowy ogrod cz II 19:12, 11 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Konrad - Twoje rabaty wyglądają na prawdę imponująco - zmiany które wdrożyłeś i wdrażasz są bardzo trafne
Sebek bardzo mi miło.Staramy się ogród dopasować do naszych gustów, których zebraliśmy zwiedzając różne ogrody a to też dzięki Ogrodowisku, bo bez niego nie było by takiego ogrodu tylko porażka
Miejsko & sielsko 19:11, 11 wrz 2014

Do góry
Niesamowite jak zawsze świeże jest Twoje spojrzenie na ogród - za każdym razem próbuję łączyć miejsca, które pokazałaś wcześniej i czasem muszę nieźle się zastanowić czy to aby na pewno jest to
Rododendronowy ogród II. 19:08, 11 wrz 2014

Do góry
Widok z gabinetu piękny - ja niestety nie mogę się takim pochwalić... A powód jest oczywisty - nie mam gabinetu Dzisiaj do ogrodu nie wyszedłem, bo u nas ciągle pada - a taplać się w błocie już nie zamierzam w tym roku Pozdrawiam
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 19:03, 11 wrz 2014

Do góry
Kasiu, jak to pięknie teraz wygląda - nie mogę się doczekać jak zaczniecie wszystko wykopywać - będzie niezły serial Łączę się w bólu z bukszpanami - choć u mnie mimo tego, że się posypały to jednak od razu się odbudowały i nie rażą mnie badylki bez liści... Z jednej strony liczę na łagodną zimę, bo będę dużo jeździć, ale z drugiej strony przydałby się ostry mróz, żeby wszystkie plagi nawiedzające nasze ogrody zostały unicestwione... Polakowi i tak nie dogodzi
Kondziowy ogrod cz II 18:53, 11 wrz 2014

Do góry
Konrad - Twoje rabaty wyglądają na prawdę imponująco - zmiany które wdrożyłeś i wdrażasz są bardzo trafne
Puste pole z wysepką kwiatową 18:50, 11 wrz 2014

Do góry
Teraz dopiero zobaczylem, że była u Ciebie Danusia - ja jeszcze nie doznałem tego zaszczytu i chyba wolę nie, bo jak widzę Wasze ogrody to Danusia by mnie zabiła śmiechem widząc mój Rabata angielska do remontu? Skąd ja to znam
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:44, 11 wrz 2014

Do góry
Masz rację Aniu, czas teraz płynie jakby szybciej... Byłem wczoraj święcie przekonany, że mamy wtorek - musiałem dwa razy do kalendarza zaglądać by się upewnić, że jednak nie Choć takie dni jak ten (buro, szaro, mgliście) niech upływają szybko

Przedogródek dojrzał - świetnie wygląda
Rośliny okrywowe 18:06, 11 wrz 2014

Do góry
Z takich roślin odpowiednia będzie irga, trzmielina. Z bylin choćby tojesc rozesłana, karmnik ościsty
MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi 15:27, 11 wrz 2014

Do góry
Chyba masz bardzo absorbujacych uczniów w tym roku Wracaj!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:59, 11 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak zwykle dzieje się u Ciebie mnóstwo Czym zabezpieczalas donice przy domku od środka?

Sebciu, ostatnie 3 lata ciagle tylko ogrod, ale chyba przyznasz, ze slusznie, jak sobie przypomne fotki sprzed 2 lat...ogrodu i teraz.....
Niczym, konstrukcja donic z egzotycznego drewna, rośliny w budowlanych pojemnikach, bluszcz oplecie, a pomiedzy pojdzie kolorowy kamień
Jesienne spotkanie Ogrodowiska w Wojsławicach 28.09.2014(niedziela) 09:27, 11 wrz 2014

Do góry
Może u Marty Finki są?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:22, 11 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu - przegapiłem! Przecież wczoraj została wydana książka z Twoim ogrodem!!!! Masz ją już w wersji papierowej czy jeszcze czekasz? Macham

W Amazonie jest komunikat że premiera 16-go , przesunęli, pewnie wydawnictwo się opóźniło Ale ja mimo to zamówiłam, nie czekam aż mi przyślą od autora lub z wydawnictwa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies