Madżen, żebyś Ty wiedziała jak bardzo jestem zalatany.... Godzinkę temu wróciłem do domu Ale pochwalę się, że w drodze powrotnej byłem u Janiny i 7 paczek tulipanów przywiozłem I na tym zakończyłem zakupy cebulowe w tym roku - idę w ostry róż i czerń - nie żebym Cię kopiował, gdzieżby znowu Ale białe i pomarańczowe też się mi do ręki przylepiły Musze je posadzić w ostatnie dni września, bo potem pewnie dopiero będę nieczasowy - dzisiaj zobaczyłem plan zajęć! Swoją drogą "Podstawy kompozycji "urbanistycznej" brzmią intrygująco - i groźnie... Choć zgrozą będzie matematyka, która jest na pierwszym roku, grrrr.... I co najlepsze mam WF Chyba jestem jedynym człowiekiem, który przez 4 lata szkoły średniej miał zwolnienie z tego przedmiotu i jednocześnie regularnie chodził na siłownię, basen i codziennie biegał... Jestem pełen takich kontrastów Choć buty do biegania sobie kupiłem Obiecałem sobie, że będę biegać z Ewką po Katowicach - zobaczymy co z tego wyjdzie Bo na razie buty jedynie użyłem na bieżni... Ale znów zaczynam ćwiczyć z Ewką Chodakowską znaną nam tak dobrze - Tobie oczywiście lepiej, bo osobiście Pozdrawiam Cię serdecznie
Ho ho już masz plan... to porządna uczelnia ja gdy zaczynałem to plan dodali po 23 dzień przed rozpoczęćiem zajęć i jak się okazało w pierwszy dzień miałem na 7:30.
Nie wiem gdzie się w Katowicach ulokujesz, ale jak blisko Parku śląskiego to tylko pozazdrościć i miejsca na aktywny wypoczynek Ci nie zabraknie
Życzę aby całki nie dpoadły Cię na pierwszym roku... do dzisiaj na samo wspomnienie mam dreszcze
Skoro cebulki ci sie lepia do rączek to nie jest z Tobą tak żle
Sebek co będzie jak zacznie się rok akademicki? Az sie martwię, że znów nam znikniesz...
W ogrodzie masz cudnie, zdjęcia robisz powalające gratuluje zdanych egzaminów i przejscia zawsze najtrudniejszego pierwszego roku zapraszamy na domowy obiadek jak Cie sie juz znudza studenckie obiadki hihi do mnie z Katowic 10 minut DTŚ albo A4 obojetnie zapraszamy pozdrawiam i powodzenia