Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród z perspektywą na przyszłość 09:38, 28 maj 2013

Do góry
Cieszę się, że już jesteś Chwasty po urlopie- brrrrrrrr, nie zazdroszczę, ale krainy tulipanów - tak
U nas też leje, nie ma co oglądać za oknem więc... foooty pliiiss
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:16, 28 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Dwa popołudnia cięłam thuje Danica przesadzone tydzień temu na rabatę brzozową.

Nadrobiłam u Ciebie Aga, a to co zrobiłaś z tą rabatą to po prostu WOW!....buksików do cięcia współczuję, ale pomyśl o efekcie jaki Cię później czeka....buziam i słonka życzę (bo pewno na razie pada.....)

Ps:....no i spóźnione, ale szczere życzonka na 18-tkę zostawiam
Ogród Dominiki 08:04, 28 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

ŁOOOOO MATKO!!!!! Jakie cisy!!!!

Ale giganty. Piękne
Kubusiowo 23:22, 27 maj 2013

Do góry
Gosia (malwes) a w jakim języku Ty piszesz w swoim poście??? Nawet nie odważyłam się zacytować ALe na wszelki wypadek skopiowałam sobie wszystkie te mądre zdania, gdybym kiedyś odważyła się na lustrzankę

Gosiak super fotki robisz tym nowym sprzęciorem Kubuś z malowidłem na twarzy naprawdę uroczy
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:16, 27 maj 2013

Do góry
Tosiu - buziak
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:11, 27 maj 2013

Do góry
U Finki kupiłam "Albostriatę" i ta dobrze rośnie - sadzonki były spore. A takie mikre NN, kupione na giełdzie - też na razie są mikre i kiepsko gonią te bardziej wypasione.
Boćkowe perypetie ogrodkowe 23:06, 27 maj 2013

Do góry
bociek napisał(a)

WOOOW! Ten widok mnie zachwycił!!!
Bociuś powtórz dokładnie co jest nie halo z konwalnikami? A jak u Ciebie zimują stipy? Bo u Madżenki i Any-art kiepsko wyglądają...
Ogród Tosi 23:04, 27 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Czy ja dobrze widzę, ze lawenda zaczyna już kwitnąć pod trzmielinkami na pniu? Ślicznie to wszystko posadziłaś Z tym wysłanianiem tarasu od wiatrów troszkę pojechałaś Ale jak się te ciski rozrosną, to będę Ci zazdraszczać wysłony Po moim tarasie wiatr hula jak chce

Yes, yes, yes
Pierwsza się złapała na lawendy. To taki trik jak te czosnki bez liści w kulach bukszpanowych
Aga, jak wczoraj leżałam plackiem na kafelkach to czułam się już wysłonięta
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:59, 27 maj 2013

Do góry
U nas w niedzielę pogoda była beznadziejna Chwilami wyglądało słońce, ale wiało straszliwie, tak jak rok temu na komunii. Dobrze, że Wam się impreza udała, a mały komunista to słodkie ciacho
Ogród Tosi 22:56, 27 maj 2013

Do góry
Czy ja dobrze widzę, ze lawenda zaczyna już kwitnąć pod trzmielinkami na pniu? Ślicznie to wszystko posadziłaś Z tym wysłanianiem tarasu od wiatrów troszkę pojechałaś Ale jak się te ciski rozrosną, to będę Ci zazdraszczać wysłony Po moim tarasie wiatr hula jak chce
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:40, 27 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Przyszarzały??? Twój ogród??? Nie wierzę! U mnie już kropi Poczekam na fotki cierpliwie, na pewno fajnie to wymyśliłaś

Aga zrobiłam misz masz kolrystyczny wśród żurawek...bo mi opuchlaki wybiórczo wyżerały żurawki...
Najwyżej będę przesadzać Lubię zmiany

Ps tulipany niemal wszystkie przekwitają... Po deszczu chyba nic nie będzie...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:38, 27 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Do doniczek na taras sobie je kupię, żeby nie było, że hita forumowego nie posiadam A 6 dużych donic wciąż czeka na obsadzenie... Co sobie cuś do nich wymyślę, to nie mogę nigdzie w pobliżu kupić.

To jakaś złośliwość rzeczy... W ubiegłym roku szukalam białych pelasiek... Nigdzie nie bylo... Zamówiłam przez net to teraz na każdym kroku są biale pelaśki...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:37, 27 maj 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Melduję, że w zdezynfekowanej ziemi (tłukłam trzykrotnie ogrodowe krewetki, ktore mi wyżarły żurawki i 1/2 bukszpana) posadziłam dzisiaj jakieś NN brązowe carexy i żurawki. Fotek nie ma bo trudno się do zurawek dostać spod zwałów drewna. Traz M będzie przez jakiś (?) czas odgruzowywał
Czekam na deszcz bo od wiatru i kurzu ogród jakiś taki przyszarzały.

Przyszarzały??? Twój ogród??? Nie wierzę! U mnie już kropi Poczekam na fotki cierpliwie, na pewno fajnie to wymyśliłaś

A ja właśnie nabyłam 4 powojniki... Czy one tak same z siebie zapadają na ten uwiąd (nie starczy bynajmniej )? Potem trzeba je wyrzucić, czy da się jakoś ratować?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:35, 27 maj 2013

Do góry
Do doniczek na taras sobie je kupię, żeby nie było, że hita forumowego nie posiadam A 6 dużych donic wciąż czeka na obsadzenie... Co sobie cuś do nich wymyślę, to nie mogę nigdzie w pobliżu kupić.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:33, 27 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

To już mi wystarczy co napisałaś o ich wyglądzie i jeszcze Ana dorzuciła... Ładne są te stipy, już nawet znalazłam im miejsce, obliczyłam ilość sztuk (wyszło prawie 50 ) ...ale nie lubię inwestować tyle w jednoroczne

Aga tak trzeba je traktować... kupiłam kilka sztuk teraz, na moich 'hektarach' będzie je widać, u ciebie by zniknęły
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:31, 27 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

To już mi wystarczy co napisałaś o ich wyglądzie i jeszcze Ana dorzuciła... Ładne są te stipy, już nawet znalazłam im miejsce, obliczyłam ilość sztuk (wyszło prawie 50 ) ...ale nie lubię inwestować tyle w jednoroczne

Nie mam na ich temat zdania..... Dam im jeszcze chwilę czasu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:28, 27 maj 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Aguś za póżno doczytałam a jutro wrócę wieczorem do domu, nie wiem czy zdąże obfocić stipy... Puściły już nowe piórka, ale w całej suchej kępie tylko ok 1/3 to nowe przyrosty... Dziwnie to wygląda.

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:22, 27 maj 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)

Agnieszko dziękuję serdecznie Jaskółki właśnie mi doniosły, że Ty też świętujesz w tym samym tygodniu.A dokładnie kiedy? Co ja bym teraz dała za te 35

Nawet w tym samym dniu świętujemy Do mojego poprzedniego wpisu przysłałam kwiatucha, ale ponieważ obawiam się, że pozostanie niezauważony w tłumie innych wpisów - dam innego
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:20, 27 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Na szczęście dopiero dzisiaj doczytałam o tych występach telewizyjnych Bez dwóch zdań - występ w Mai być musi!!!
Porównania przed i po w Twoim wykonaniu uwielbiam - u mnie byłoby gorzej, za często wszystko przesadzam, robiąc totalną demolkę
Madzia pytała o stipy - i ja się dołączam, bo mamy podobne warunki i choć podoba mi się bardzo, to zastanawiam się, czy przeżyje u mnie. Jak ona teraz wygląda u Ciebie?

Aguś za póżno doczytałam a jutro wrócę wieczorem do domu, nie wiem czy zdąże obfocić stipy... Puściły już nowe piórka, ale w całej suchej kępie tylko ok 1/3 to nowe przyrosty... Dziwnie to wygląda.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:12, 27 maj 2013

Do góry
Krys napisał(a)

Marzenko ,Agnieszka czy wszystkie świeczki u sosen ukręcać??

Krysiu - podobno wszystkie, ale tylko do połowy (Marzenka niżej nawet ukręca). Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies