Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

ewa004 20:04, 27 maj 2013

Marzenko pięknie ,cudnie Jak ja uwielbiam Twój ogród szczególnie taras ,ale to już wiesz
bociek 20:14, 27 maj 2013

Wzor do nasladowania. Najwyzszy czas na zmiane tytulu watku Madzen.

JulkAd 20:19, 27 maj 2013

Mnie się też ten widoczek podobi
baraga1904 21:13, 27 maj 2013

...Madżęn...miej litość...tyle stron natrzaskane a spać przecież trzeba...jutro lekcja pokazowa...ach ..gdybym mogła to bym ją zrobiła o ogrodach i Twój oczywiście za wzorcowy pokazała... i na zadanie domowe by było: proszę zrobić tak pieknie koło swojego domu...na ocenę
Konstancja30 21:18, 27 maj 2013

łubu dubu odchodzi do lamusa ... tak siem tworzy własną tradycję i niniejszym mamy klasykę ogrodowiska )))
Madzenka 22:18, 27 maj 2013

polichlorek napisał(a)

ehh.. wystarczy że o tym piszesz, a już wiem że jest pięknie! moje hortki jeszcze pączków niet, ale czekam. Ciekawe czy tak jak Ty i ja kiedyś będę umiała czekać bez pośpiechu aż zakwitną moje kwiatki? bo teraz ciągle mam etap, że patrzę na nie i zastanawiam się, co przesadzić, co dosadzić, co usunąć...
Pozdrawiam!

P.S. mam poczucie, że to ja rozpoczęłam ten głuchy telefon, więc jeszcze raz Cię Marzenko przepraszam - już wiem, że spraw "pozaogrodowych" lepiej nie poruszać na forum, bo to wywołuje niezłą lawinę

Nie przepraszaj nic się nie stało , śmiesznie było

Zapisuj sobie teraz co na forum w różnych ogrodach kwitnie a potem posadż abyś miała przez cały rok kolorowo. Ja przez kilka lat (życie przedforumowe) oglądałam ogrody aby wiedzieć co sadzić by ciągle coś kwitło. Mój ogród musi być kwitnący
Ogrod nauczył mnie cierpliwości, której w życiu nie posiadam
Madzenka 22:20, 27 maj 2013

Wieloszka napisał(a)
Na szczęście dopiero dzisiaj doczytałam o tych występach telewizyjnych Bez dwóch zdań - występ w Mai być musi!!!
Porównania przed i po w Twoim wykonaniu uwielbiam - u mnie byłoby gorzej, za często wszystko przesadzam, robiąc totalną demolkę
Madzia pytała o stipy - i ja się dołączam, bo mamy podobne warunki i choć podoba mi się bardzo, to zastanawiam się, czy przeżyje u mnie. Jak ona teraz wygląda u Ciebie?

Aguś za póżno doczytałam a jutro wrócę wieczorem do domu, nie wiem czy zdąże obfocić stipy... Puściły już nowe piórka, ale w całej suchej kępie tylko ok 1/3 to nowe przyrosty... Dziwnie to wygląda.
monitka 22:20, 27 maj 2013

Heh aleś Ewcia zaszalała oplułam monitor po Twojej akcji no teraz to Marzenka napewno ci coś odpisze ...nie sposób pominąć

Marzenko powtórzę się ale zmiany niesamowite masz ten ogródek tak wycacany że szok
I tak się nieraz zastanawiałam jak to jest niby powinno się ograniczac liczbę gatunków w ogrodzie bo robi się chaos a u Ciebie taka mnogość a tak fajnie to ze sobą wszystko zgrane
Madzenka 22:21, 27 maj 2013

atena35 napisał(a)

Nawet z zamocno skoszoną trawą wszystko wygląda fantastycznie.
Widzę, że nadal masz kule solarne, które były hitem sezonu dokładnie rok temu
Czy jeszcze świecą, czy tylko zdobią? Pytam bo słyszałam, że solarne to badziewie.
Niestety linki do sprzedawców z allegro się zdezaktualizowały - (Ocia str.7) chciałam szukać nowych sprzedawców - tylko czy towar wart zachodu ?

Na cztery kule świecą 3 ... Jedna stale wędruje po całym ogrodzie przez wiatr.... Właśnie ona nie świeci.... Niedługo te kule wyciepię do pojemnika na plastik....
ana_art 22:22, 27 maj 2013

ooo to u mnie do osiągnięcia harmonii daleka droga bo ani w życiu, ani w ogrodzie nie mam cerpliwości...