Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:06, 08 wrz 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Aganiu, zajrzałam do magnolii a zastałam takie wrzosowiska. Sebek mówi, że on też mieszka w górach i nie ma takich widoków. No bo niestety piękne czyste krajobrazy wokół to już teraz prawdziwy skarb.

Trzeba korzystać z tego co natura nam daje, staram się tego daru nie zepsuć, tylko wykorzystać i podziwiać

Podglądałm pajączki piękne koronki powstają za ich sprawą

Co z tym ogródeczkiem począć 13:45, 08 wrz 2014

Do góry
Miło Was widzieć Pozdrawiam Waszą czwórkę
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 11:09, 08 wrz 2014

Do góry
Aganiu, zajrzałam do magnolii a zastałam takie wrzosowiska. Sebek mówi, że on też mieszka w górach i nie ma takich widoków. No bo niestety piękne czyste krajobrazy wokół to już teraz prawdziwy skarb.
Moja codzienność - ogród Oli 08:52, 08 wrz 2014

Do góry
Ola, ja nawet zapomniałem, że będziecie mieli tyle karczowania! Czapka z głowy sama mi spadła, a jak znajdziesz moją szczękę w rabacie to daj znać
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 08:45, 08 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Niesamowite masz wrzosowiska, pięknie wyglądają w takiej ilości O widokach juz nawet nie chce wspominać, niby tez mieszkam w górach, ale takiej przestrzeni nie mam

Sebek, to miejsce to szczęście od losu, jak wygrana na loterii....jak pięknie zaczyna mi się poniedziałek

O poranku pinlowałam pajęczynek właśnie na wrzosach

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:41, 08 wrz 2014

Do góry
EwaKatowice-to nasz ukochane miejsce , dobrze nam tu
więc raczej nie

Baby- wreszcie zauważyłyście że nie mam już żałobnych pazurków, hihihihi (za to niestety mam chwasty na rabatach-coś za coś)

Leon- Przy wejściu mam taką samą molinię jak przy bukach

Sebek-
ten komplet to jednak mimo pozorów najbardziej eksploatowany przez nas mebelek

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:11, 07 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Dziękuję za komplementy - przez ekran jakoś łatwiej je przyjmuję, ale osobiście nie znoszę

Ja też ale jak sie należą to i muszą byc.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:11, 07 wrz 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Seba uwielbiam przed i po a Twoje po jest obłędne ... mądrzejszy jesteś no przecież masz chopaku maturę ... widok, który Gabisia zakrzyknęła zachwytem mnie rozłozył ... i ja bardzo poproszę o jasne co tam jest ... zwłaszcza to co potrafiło wybić się ponad werbenę bo u mnie werbena jest ponad tuje )))))))))))))

Iza - Ty to jesteś taki promyczek nadziei Dziękuję Nad werbenę wybiły się kosmosy - zaszalały w tym roku ze wzrostem - za to te w gazonach do wywalenia, bo zachorowały...A werbeny w tym roku też mam duże - mimo kilku sadzonek...

Chcesz wiedzieć co jest na rabacie po lewej? Bo jakbyś chciała tu i tu to łatwiej napisać czego tam nie ma
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:06, 07 wrz 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Byłam , podziwiam , cudne surfinie ale i ogród przesliczny. Pozdrówka.

Dziękuję za komplementy - przez ekran jakoś łatwiej je przyjmuję, ale osobiście nie znoszę
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:51, 07 wrz 2014

Do góry
Dzięki Sebek, ale byś się zdziwił, bo akurat we własnym ogrodzie bywam ostatnimi czasy gościem i takie chwile, że mogę fotki strzelać i chwilę w nim posiedzieć jest wielkim luksusem
Wpadam do ogrodu jak burza, zwykle bladym świtem jeszcze przed wyjazdem do pracy, zrobię co mam zrobić i lecę dalej
Wiem, że mało kto w to wierzy, jak patrzy na fotki, ale Ci co mnie znają bezpośrednio, to widzą, o której wychodzę do pracy i o której wracam do domu. Ci nie mają wątpliwości.

To tylko dowód na to, że nawet tak bujny ogród można urządzić w taki sposób, żeby nie sprawiał właścicielowi kłopotu

Pozdrawiam
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:41, 07 wrz 2014

Do góry
Ogród jak zwykle powala, widać, że dużo czasu w nim spędzasz
Ogród z lustrem 21:38, 07 wrz 2014

Do góry
Jak zwykle pełna profesjonalizmu realizacja A te hortensje może po prostu oskub z liści, przytnij i wsadź w inne hortki - w przyszłym roku na pewno będą powalać Zresztą na pewno wymyślisz idealne rozwiązanie
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:32, 07 wrz 2014

Do góry
Łał Na razie wszystko wygląda obiecująco, zapowiada się wspaniały efekt Kiedyś chyba pojadę do Katowic przez Ł...
Ogród do kwadratu 21:24, 07 wrz 2014

Do góry
Aga, ja nie widzę u Ciebie żadnych zaniedbań ani niedociągnięć No, może tylko popraw drugą część leżanki, bo stalowe nóżki nie schodzą się w jedną linię Ale tak to masz perfekcyjnie!!!
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:51, 07 wrz 2014

Do góry
Jak zwykle przepięknie Wianek mnie powalił, z Anabelek nie jest tak efektowny...
Wilcza Góra 11:57, 07 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Podziwiam idealne kanty, ja w tym roku je odpuscilem, tzn. nie biegam co tydzień z nożyczkami by przycinać trawę co wystaje I też jest dobrze Macham

a ja dopiero pierwszy raz w tym sezonie "kancikowałam" - sporo za późno, bo u mnie to kiepsko już wszystko wyglądało...mam nadzieję, że do kolejnego lata starczy, bo zwykle wiosną nie zdążam ....
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:55, 07 wrz 2014

Do góry
Niesamowite masz wrzosowiska, pięknie wyglądają w takiej ilości O widokach juz nawet nie chce wspominać, niby tez mieszkam w górach, ale takiej przestrzeni nie mam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:05, 07 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Szczerze wywalilbym ten karmnik chociaż sprzed samego tarasu, po bokach niech sobie rośnie Wtedy byłoby tam "czysto"...

Popieram Twój pomysł Sebku
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:31, 07 wrz 2014

Do góry
Szczerze wywalilbym ten karmnik chociaż sprzed samego tarasu, po bokach niech sobie rośnie Wtedy byłoby tam "czysto"... Jednak w rzeczywistości może to wygląda całkiem inaczej, tzn. lepiej, wiec jak Ci pasuje to zostaw
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:23, 07 wrz 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Nie jesteś jedyny w tym stwierdzeniu....

Doniczkowe kompozycje masz zawsze piękne

No cóż Aniu, jest nas dwóch
A kompozycje w donicach zgapiam albo sam coś próbuję wymyślić, czasem wyjdzie czasem nie Na jesienne mam pomysł, jeśli te co są zbrzydna, to je zrobię

Dzisiaj i wczoraj trochę się panoszylem po ogrodzie i zrobiłem sadzonki runianki, bo lubię ją niską Również zrobiłem grobik na warzywa Wyszla mi najbardziej krzywa skrzynia na świecie, ale cała wypełniona kompostem będzie czekać do przyszłego roku Dodatkowo obok posadzilem poziomki z którymi nie wiedziałem co zrobić i borówki Dokupię jeszcze dwie, bo został mi worek torfu W końcu nawet papier toaletowy wie, że aby przetrwać to trzeba się rozwijać i ja też to robię Ciekawe tylko kto tam będzie plewic
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies