Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Bogdzia 22:11, 07 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Dziękuję za komplementy - przez ekran jakoś łatwiej je przyjmuję, ale osobiście nie znoszę

Ja też ale jak sie należą to i muszą byc.
monika_kus 20:05, 08 wrz 2014

Cześć Sebku Wpadłam do Ciebie po poradę, mianowićie podpowiedz mi w jakiej odległości posadzić hortensje limelight od żywopłotu ze świerków serbskich. Chciałabym utworzyć szpaler z hortek przed serbami. Obecnie serby są malutkie i nie jestem pewna czy posadzić je w odległości 1m? Podczytuje forum i widziałam, że na Ciebie zawsze można liczyć. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Sebek 22:21, 08 wrz 2014

monika_kus napisał(a)
Cześć Sebku Wpadłam do Ciebie po poradę, mianowićie podpowiedz mi w jakiej odległości posadzić hortensje limelight od żywopłotu ze świerków serbskich. Chciałabym utworzyć szpaler z hortek przed serbami. Obecnie serby są malutkie i nie jestem pewna czy posadzić je w odległości 1m? Podczytuje forum i widziałam, że na Ciebie zawsze można liczyć. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Szczerze zależy to od tego w jaki sposób chcesz prowadzić serby i jak duża jest rabata na której rosną Jeśli świerki mają być puszczone naturalnie to zostaw przynajmniej 1.5 metra odstępu, jeśli będziesz je ciąć to 1.2 m powinno wystarczyć
monika_kus 23:51, 08 wrz 2014

Dziękuje bardzo! Tak, mam zamiar ciąć świerki. I jutro zabieram się do pracy
Kindzia 18:42, 09 wrz 2014

Sebuś, piękne zdjęcia. Zawsze mnie zachwycają kwitnące hortki, Twoje też pochwalę, wielkie kwiaty mają!!!
Sebek 14:45, 10 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Sebuś, piękne zdjęcia. Zawsze mnie zachwycają kwitnące hortki, Twoje też pochwalę, wielkie kwiaty mają!!!

W tym roku rzeczywiście poszalały z kwitnieniem

Pozdrawiam zaglądających
Kindzia 14:45, 10 wrz 2014

Anita1978 18:43, 10 wrz 2014

Ale ja dawno nie byłam u ciebie!
Pięknie na rabatach- mimo późnego lata wszystko takie soczyste! I kolory i zieleń ! Zdjęcia przed i po fajne! A kompozycje doniczkowe jak zwykle zachwycają - ta surfinia cudna! Jak znajdę taka w orzyszłym roku to skopiuje!
Madzenka 21:00, 10 wrz 2014

A co Ty taki zalatany jestes? Przeciez masz jeszcze wakacje
Sebek 21:38, 10 wrz 2014

Anita1978 napisał(a)
Ale ja dawno nie byłam u ciebie!
Pięknie na rabatach- mimo późnego lata wszystko takie soczyste! I kolory i zieleń ! Zdjęcia przed i po fajne! A kompozycje doniczkowe jak zwykle zachwycają - ta surfinia cudna! Jak znajdę taka w orzyszłym roku to skopiuje!

Będzie mi miło, bo nie wiem kto w przyszłym roku będzie podlewać doniczkowe u mnie jak będę mieszkać kilkadziesiąt kilometrów dalej Hihi, dobrze, że mam rozmowy bez limitu to będę dzwonić do Mamy, żeby podlała kfffiatki w donicach