Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Madzenka 22:01, 05 wrz 2014

Ciekawa ta surfinia, chyba takiej nigdy jeszcze nie widziałam!
Magda70 22:05, 05 wrz 2014

A ja z moim surfiniami już się pożegnałam...nie przyłozyłam porządnie do ich podlewania...jakoś na laurach chyba osiadłam
Twoje cudne są...a co roku sobie obiecuję ech...
Sebek 22:11, 05 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ciekawa ta surfinia, chyba takiej nigdy jeszcze nie widziałam!

Ja też nie, dlatego je wziąłem
Sebek 22:12, 05 wrz 2014

Magda70 napisał(a)
A ja z moim surfiniami już się pożegnałam...nie przyłozyłam porządnie do ich podlewania...jakoś na laurach chyba osiadłam
Twoje cudne są...a co roku sobie obiecuję ech...

Oj tam surfinie jak cały ogród masz jak z katalogu
Mala_Mi 23:34, 06 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Ogród w tej chwili jest już jesienny, lato juz chyba minęło... Choć mam odczucie, jakby w ogóle go nie było...

Nie jesteś jedyny w tym stwierdzeniu....

Doniczkowe kompozycje masz zawsze piękne
Sebek 00:23, 07 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)

Nie jesteś jedyny w tym stwierdzeniu....

Doniczkowe kompozycje masz zawsze piękne

No cóż Aniu, jest nas dwóch
A kompozycje w donicach zgapiam albo sam coś próbuję wymyślić, czasem wyjdzie czasem nie Na jesienne mam pomysł, jeśli te co są zbrzydna, to je zrobię

Dzisiaj i wczoraj trochę się panoszylem po ogrodzie i zrobiłem sadzonki runianki, bo lubię ją niską Również zrobiłem grobik na warzywa Wyszla mi najbardziej krzywa skrzynia na świecie, ale cała wypełniona kompostem będzie czekać do przyszłego roku Dodatkowo obok posadzilem poziomki z którymi nie wiedziałem co zrobić i borówki Dokupię jeszcze dwie, bo został mi worek torfu W końcu nawet papier toaletowy wie, że aby przetrwać to trzeba się rozwijać i ja też to robię Ciekawe tylko kto tam będzie plewic
Bogdzia 21:51, 07 wrz 2014

Byłam , podziwiam , cudne surfinie ale i ogród przesliczny. Pozdrówka.
Konstancja30 21:55, 07 wrz 2014

Seba uwielbiam przed i po a Twoje po jest obłędne ... mądrzejszy jesteś no przecież masz chopaku maturę ... widok, który Gabisia zakrzyknęła zachwytem mnie rozłozył ... i ja bardzo poproszę o jasne co tam jest ... zwłaszcza to co potrafiło wybić się ponad werbenę bo u mnie werbena jest ponad tuje )))))))))))))
Sebek 22:06, 07 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)
Byłam , podziwiam , cudne surfinie ale i ogród przesliczny. Pozdrówka.

Dziękuję za komplementy - przez ekran jakoś łatwiej je przyjmuję, ale osobiście nie znoszę
Sebek 22:11, 07 wrz 2014

Konstancja30 napisał(a)
Seba uwielbiam przed i po a Twoje po jest obłędne ... mądrzejszy jesteś no przecież masz chopaku maturę ... widok, który Gabisia zakrzyknęła zachwytem mnie rozłozył ... i ja bardzo poproszę o jasne co tam jest ... zwłaszcza to co potrafiło wybić się ponad werbenę bo u mnie werbena jest ponad tuje )))))))))))))

Iza - Ty to jesteś taki promyczek nadziei Dziękuję Nad werbenę wybiły się kosmosy - zaszalały w tym roku ze wzrostem - za to te w gazonach do wywalenia, bo zachorowały...A werbeny w tym roku też mam duże - mimo kilku sadzonek...

Chcesz wiedzieć co jest na rabacie po lewej? Bo jakbyś chciała tu i tu to łatwiej napisać czego tam nie ma