Witaj Magda. W rewanżu za moją wpadkę przeczytałam sobie twój wątek. Widzę, ze nad przodem debatujesz. Sama się uśmiałam z mojej wpadki. No cóż, zaznaczam. Zobaczę, jak wymyślisz. Ja jakoś lubię podpowiedzi Danusi. Ma wyczucie. Pozdrawiam.
Łukasz, ale to świadczy o wyjątkowości, tzw. znaku wodnym danego ogrodu: twojego, mojego, innych ...
Nie sądzisz, że gdyby rabaty były identyczne we wszystkich ogrodach - byłoby to nudne?
Aniu, na str. 130 jest propozycja Danusi, potem dodałam fotki na 134 i 135 - perspektywa z drugiej strony tej rabatki, Danusia pisze o bukszpanie, ale wymienia też irgę i pasychandrę i cały dzień się nad tym zastanawiam.
Ja też teraz lecę zeszyty sprawdzać, wpadnę później.
No to Mirko przed tobą cała rewolucja przytarasowa. Największa metamorfoza jak na razie. brakuje mi do końca jeszcze roślinek,ale koncepcja z pomocą Danusi jest
Hi, hi, taki mam plan, ale M o tym jeszcze nie wie.
Chwilowo utknęłam finansowo z hydraulikiem na głowie (remont kotłowni ), więc nawet nie marzę teraz o zakupach. Ale planować nie zawadzi, zawsze z listą można jechać do szkółki, prawda?
Mirka,a na której stronie jesteś? Bo ja się w swoim własnym wątku zgubiłam, (gdzie jest dekalog). Muszę e-Ma z domu wysłać gdzieś i poczytać sobie od początku, hi, hi
Cały lipiec i sierpień zmieniałam rabatki w ogrodzie, nie wiem, czy już dotarłaś? Ale teraz mi się bardziej podoba
Beatko, ja codziennie do ciebie zaglądam, a Madźenka ma tyle strn, że nie umiałam tego znaleźć.Ale znalazłam ujęcie z innej perspektywy u Madźen:
I zgaduj, co tam rośnie
Dokładnie o ten obraz trzmielin mi chodziło. W tym zestawieniu jestem zakochana i nie wiem, gdzie to u mnie utknąć
A może już wiem ? właśnie mnie oświeciło
Łukasz, ja sobie nadal nie radzę z punktem 1
Nadal nie wiem, jakie kolory lubię, a jakie mój M (właściwie lubimy co innego, ale już baaaaaaardzo długo się dogadujemy) Z kolorami też