Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:11, 13 kwi 2014

Do góry
Madzia pisz, pisz! Czekam na rewolucję u Ciebie!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:10, 13 kwi 2014

Do góry
stychaz napisał(a)
Pięknie uchwycony róż stokrotek i magnolii - Bosssssko

Na zdjęciu wygląda staaaaasznie po kokoszemu, ale musisz się przekonać w rzeczywistości, że zieleń wszystko tonuje zapraszam na kawę !
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:09, 13 kwi 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Marzenko Chrystus Królem, Hosanna piękne masz ozdoby przy domu, i narcyzy już pięknie kwitną u Ciebie jednak cieplej, u mnie dzisiaj padał po obiedzie deszcz z jakiego gniazda wzięłaś to jajo?

Aniu jajo wyciągnęlam dinozaurowi
Jak ja uwielbiam niedziele palmową!!! Czekam na deszcz aby podlał nicienie,... A u nas jak na złość nie pada...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:08, 13 kwi 2014

Do góry
JoannA napisał(a)

Wszystko mnie u Ciebie zachwyca Marzenko.
Ale to zdjęcie szafirków na tle Varelek wymiata. Mam nadzieję ż dobrze rozpoznałam tę sosnę. To moje marzenie ale ciężko ją dostać. Ile lat rośnie u Ciebie?
No i te narcyzy...boskie
pozdrówka

Joasiu varelce stuknął drugi roczek u mnie, ale kupiłam ją już sporą i wciąż mnie zachywca sowją urodą i tym, że nie sprawia żadnych problemow. Mam jeszcze trzy małe
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:06, 13 kwi 2014

Do góry
Sebek te donice stoją nie dla ozdoby ale jako zasłona bajzlownika... Ja mam wszędzie takie zakamarki, gdize lubię skladować rzeczy potrzebne i niepotrzebne..... Landrynkowe kolory na wielkanoc mnie urzekły w tym sezonie.

Ewa - lubie inspirować, inspirowałam sie Danusi pomyslami, forumowiczek a teraz wszystkim naraz oraz pinterestem

Zeta - wiosna u mnie juź od litego, krokusy kwitną od walentynek.... I cieszę sie z tak długiej nie gorącej wiosny...ostatnio bywała krótka aczkolwiek bardzo intensywna. Donica z kulkami ah to cala hostoria z zakupami w lutym i przewozeniem 30 km przypietą pasami bo się nie mieściła do bagażnika Cieszę sie, że wrócilaś

Makkasia - gdzie się zagubiłaś? W poprzednim wątku?

Atena - polecam szafirki, nie wykopuję ich, nic z nimi nie robie, kwitną trzeci rok jak szalone.

Zielona - wieeeeelkie dzieki, nic nie usuwamy, podziwiamy jak mogą berberysy wyglądać... Niestety wybor berberysów będzie zależał od asortymentu szkołek w potrzebnych mi ilościach i ceny....

Mirka - ja sobie ją codziennie rano z okna salonu ogladam a wyjeżdzam tyłem samochodem.....

Juzia. - runianka też znajdzie zastosowaniu na rabatach , ktore zimą są łyse i są w cieniu, myślę że znalazlam dla niej odpowiednie miejsca.

Iza - dla Ciebie musi byc oddzielny wpis

Gabisia - nie musimy sie zadstanawiać nad kostrzewą, latem dla ciebie rozsadzę bo pewnie będzie wieeeelka, kopwałam na giełdzie, pamiętasz latem w ubiegłym roku

Ela Gierczusia - buki startują dwa tygosnie po grabach, a graby własnie wystartowaly... Przezroczystae jajka kupowałam w poprzednich sezonach w Almi Decor a te turkusowe w naszym zielonym centrum

Nicol - jajco z jakiegoś tworzywa, leciutki, zakupiłam na gieldzie podobnie jak wianek bukszpanowy

Agniecha, Agnieszka z Jurajskiego, Leon, Kinga, baraga, Ciociu, Agata, Majena, Łosiu, Krys pozdrawiam i dziekuję za pochwaly i wizytę

Jest jedno ale ... Wkurza mnie to zielone w kostce granitowej... Kurcze chyba nie zdążę jej wyczyścić przed świętami?
Ogród Tosi 21:49, 13 kwi 2014

Do góry
Świetne te Twoje kulki cisowe, myślę czy sobie takich nie kupić
Opuchlaki 21:46, 13 kwi 2014

Do góry
butterfly napisał(a)
melduje że żurawki, które były podjadane opuchlakami i które dwoma paluszkami wyciągałam bez korzeni trzymaja sie.Dziś chciałam je podnieśc do góry i się trzymają mocno ziemi ! Czyli korzonki są ! A jak sa korzonki to opuchlaki odpuszczają !

Przeistaczają się w dorosłe osobniki, ktore będą robić koronki na liściach....

Ja dzisiaj jedno opkaowanie Larvanem zużyłam, jęsli sie ochłodzi powtórzę drugim za tydzień/dwa...
Roztoczańskie klimaty 21:45, 13 kwi 2014

Do góry
Zeta warzywka dla. Maksia to absolutny must have!
Brzóz nie żałujmy, będzie jeszcze piękniej
Lecę w kulki... 21:42, 13 kwi 2014

Do góry
Ja też... I czekam na inspiracje na O.....
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 21:39, 13 kwi 2014

Do góry
Jak nie kochać wiosny, skoro w każdym ogrodzie bucha kolorami i wkieciem? Pieknie Joasiu.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:37, 13 kwi 2014

Do góry
O matulu , popłakałam się czytając relację
Iza Ty się ciesz , ze z grupą wrocławską sie nie spotykasz, u nas zbiórka jest na giełdzie o 7:30! A do miejsca docelowego mam 30 min obwodnicą ..... Zatem pobudka o 6... Ja chyba kofam te ogrodniczkowanie skoro zdobywam się na takie poswiecenie...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:32, 13 kwi 2014

Do góry
Qurcze ale kolejowa podrosła, miodzio!!! A carexy ogolone przez M mi sie podobają i myślę czy moich tak nie ciachnąć!

Ps znajdę dla Ciebie biała różę bezkolcową
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:28, 13 kwi 2014

Do góry
Kasiu marzy mi się rajska jabłoń formowana w espalier oblepiona jabluszkami
Ale najpierw trzeba przemalować elewacje.... Kiedy to nastąpi?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:23, 13 kwi 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenko- o to dobrze że zajrzałaś by bym przepłaciła, ale jeszcze mi tylko powiedź czy miały właśnie takie wysokie IP?

Jagódko- to grys granitowy.
Ja do warzywnika tez planuję zwykły szary grys taki tani jakiś ale jeszcze nie szukałam. Jak będę tak daleko to będę trąbić na forum. Chyba że będziesz szybsza to też trąb.

Enya73 – now idzisz, muszisz koniecznie rozświetlic te egpiskie ciemności.
Chyba że jednak wolisz tak jak pisze aga_szsz - ciemno-przyjemno

Oczywista oczywistosć, bo na mróz i deszcze musza być z tak wysokim IP
Ale nigdzie drugiego kompletu nie moge znależć a mają specjalny łacznik do montowania szerogowo... A ja glupia tulko jeden komplet kupiłam.... W necie też nie mogłam znależć.
Czekam na fotki
Ogród niby nowoczesny ale... 21:19, 13 kwi 2014

Do góry
Madzia ja niezmiennie podziwiam. Powiem tylko uwielbiam takie ogrody i ogrodniczki. Czekam na efekt końcowy! Wyznaczmy nowe trendy w polskich ogrodach

Chyba sobie natryskowe urzadzenie kupię, bo sie nie mogę zebrać do olejowania tarasu...
Ogród Magdalenka 21:15, 13 kwi 2014

Do góry
Tfu tfu, piękne te graby!!! A kuleczki w nogach i do tego tawki, tak jak lubię Magnolia zachywyca, ach jak ja lubię te klimaty.
Madziu ja jestem bardzo kontenta z mojch delikatnych turkusowych ozdób na święta, do tego landrynkowy róż i stól wielkanocny w tym roku będzie taki jak sobie wymyśliłam. Jeszcze musze serwetki w odpowiednim kolorze dokupić, biały obrus odebrac z magla i chyba od czwartku wezmę urlop aby umyć okna...
Miejsko & sielsko 21:11, 13 kwi 2014

Do góry
Czad, czad, noramlnie czad! I ogród i dekoracje!!!
Pokazuj dalej!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:08, 13 kwi 2014

Do góry
Ana ja się zakochałam w szafirkach... Mam je wszędzie... A teraz musze jeszcze bialych dokupić i tysiące krokusów..... A tulipanów coś mało posadziłam.....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:05, 13 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
exotica mam drugi rok, w tamtym roku wiele osób na niego namawiałam

Mnie namowiłaś skutecznie a Keukenhof utwierdziło mnie w milości do nich

Obiecałam sobie nie wykopywać tulipanów w tym roku....
Ogród w skali mikro :) 21:04, 13 kwi 2014

Do góry
O dylematach podkładowo-kamiennych poczytałam....Ela a musisz mieć podwyższone rabaty? To kup sobie w casto płyty graniowe o szerokosci 2 cm i wysokie na ok 15-20 cm i zrób obwodkę.
Mi się podkłady bardzo podobają... Bociek rozwiał moje wątpliwości.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies