Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

nicol21 21:41, 13 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Nie chciało mi się robić wianka na drzwi

ale fajowe jajco!! z czego ono jest zrobione?
donice piękne, i przed domem zmiany tez super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magda70 21:55, 13 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Taki mam widok przy wyjściu z domu

Te rabaty po lewej bedą zmieniane

Wow....nic więcej nie napiszę....
Agnieszka_B 21:57, 13 kwi 2014

Dołączam do wisielców ogrodzeniowych

pozdrawiam ciepło
stychaz 21:57, 13 kwi 2014

Pięknie uchwycony róż stokrotek i magnolii - Bosssssko
monteverde 21:59, 13 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Nie chciało mi się robić wianka na drzwi

Marzenko Chrystus Królem, Hosanna piękne masz ozdoby przy domu, i narcyzy już pięknie kwitną u Ciebie jednak cieplej, u mnie dzisiaj padał po obiedzie deszcz z jakiego gniazda wzięłaś to jajo?
JoannA 22:01, 13 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ah szafirki

Narcyzy

Wszystko mnie u Ciebie zachwyca Marzenko.
Ale to zdjęcie szafirków na tle Varelek wymiata. Mam nadzieję ż dobrze rozpoznałam tę sosnę. To moje marzenie ale ciężko ją dostać. Ile lat rośnie u Ciebie?
No i te narcyzy...boskie
pozdrówka
Madzenka 22:06, 13 kwi 2014

Sebek te donice stoją nie dla ozdoby ale jako zasłona bajzlownika... Ja mam wszędzie takie zakamarki, gdize lubię skladować rzeczy potrzebne i niepotrzebne..... Landrynkowe kolory na wielkanoc mnie urzekły w tym sezonie.

Ewa - lubie inspirować, inspirowałam sie Danusi pomyslami, forumowiczek a teraz wszystkim naraz oraz pinterestem

Zeta - wiosna u mnie juź od litego, krokusy kwitną od walentynek.... I cieszę sie z tak długiej nie gorącej wiosny...ostatnio bywała krótka aczkolwiek bardzo intensywna. Donica z kulkami ah to cala hostoria z zakupami w lutym i przewozeniem 30 km przypietą pasami bo się nie mieściła do bagażnika Cieszę sie, że wrócilaś

Makkasia - gdzie się zagubiłaś? W poprzednim wątku?

Atena - polecam szafirki, nie wykopuję ich, nic z nimi nie robie, kwitną trzeci rok jak szalone.

Zielona - wieeeeelkie dzieki, nic nie usuwamy, podziwiamy jak mogą berberysy wyglądać... Niestety wybor berberysów będzie zależał od asortymentu szkołek w potrzebnych mi ilościach i ceny....

Mirka - ja sobie ją codziennie rano z okna salonu ogladam a wyjeżdzam tyłem samochodem.....

Juzia. - runianka też znajdzie zastosowaniu na rabatach , ktore zimą są łyse i są w cieniu, myślę że znalazlam dla niej odpowiednie miejsca.

Iza - dla Ciebie musi byc oddzielny wpis

Gabisia - nie musimy sie zadstanawiać nad kostrzewą, latem dla ciebie rozsadzę bo pewnie będzie wieeeelka, kopwałam na giełdzie, pamiętasz latem w ubiegłym roku

Ela Gierczusia - buki startują dwa tygosnie po grabach, a graby własnie wystartowaly... Przezroczystae jajka kupowałam w poprzednich sezonach w Almi Decor a te turkusowe w naszym zielonym centrum

Nicol - jajco z jakiegoś tworzywa, leciutki, zakupiłam na gieldzie podobnie jak wianek bukszpanowy

Agniecha, Agnieszka z Jurajskiego, Leon, Kinga, baraga, Ciociu, Agata, Majena, Łosiu, Krys pozdrawiam i dziekuję za pochwaly i wizytę

Jest jedno ale ... Wkurza mnie to zielone w kostce granitowej... Kurcze chyba nie zdążę jej wyczyścić przed świętami?
Madzenka 22:08, 13 kwi 2014

JoannA napisał(a)

Wszystko mnie u Ciebie zachwyca Marzenko.
Ale to zdjęcie szafirków na tle Varelek wymiata. Mam nadzieję ż dobrze rozpoznałam tę sosnę. To moje marzenie ale ciężko ją dostać. Ile lat rośnie u Ciebie?
No i te narcyzy...boskie
pozdrówka

Joasiu varelce stuknął drugi roczek u mnie, ale kupiłam ją już sporą i wciąż mnie zachywca sowją urodą i tym, że nie sprawia żadnych problemow. Mam jeszcze trzy małe
Madzenka 22:09, 13 kwi 2014

monteverde napisał(a)

Marzenko Chrystus Królem, Hosanna piękne masz ozdoby przy domu, i narcyzy już pięknie kwitną u Ciebie jednak cieplej, u mnie dzisiaj padał po obiedzie deszcz z jakiego gniazda wzięłaś to jajo?

Aniu jajo wyciągnęlam dinozaurowi
Jak ja uwielbiam niedziele palmową!!! Czekam na deszcz aby podlał nicienie,... A u nas jak na złość nie pada...
Madzenka 22:10, 13 kwi 2014

stychaz napisał(a)
Pięknie uchwycony róż stokrotek i magnolii - Bosssssko

Na zdjęciu wygląda staaaaasznie po kokoszemu, ale musisz się przekonać w rzeczywistości, że zieleń wszystko tonuje zapraszam na kawę !