Oj tam oj tam Tak mi się u Ciebie podobały, że az je do siebie zaprosiłem Fotel Barcelona niestety przewyższył wielokrotnie mój budżet... Bo kciałem tamte Ale ten też jest super
Ogólnie lubię tą firletkę, ma kolor podobny do koloru moich rh. I myślę, z ezostawię ją w ich okolicy, by wzmocniły ten kolor. Tylko już Sebek pisał, ze ona lubi się kłąść, wiec musi mieć podporę.
U mnie wsparła się częściowo na orlikach i żurawkach.
Niedaleko (te liście leżące na ziemi) rośnie kamasja.
W tym roku nie miała okazji się zaprezentować, bo pożarła ją lawenda, a potem robiłam miejsce hakonkom. Ogólnie ma jakieś niepozorne kwiatki i jej nie lubię. Chyba jest kilka odmian, bo ta moja jakaś mała i słabo zauważalna...
Sebek o róże najbardziej się martwiłem zimą, a te nic sobie z tego nie zrobiły, fakt troszkę niskie, ale Byliny jedynie mnie nie zawiodły i dają bardzo dobrze sobie radę.
O bukszpanach już zapomniałem, Cisy godnie chociaż inaczej je zastępują
Gosiu mnie co chwile ostróżki padają, a ja uparcie je dosadzam. Dobrze, że przynajmniej te kilka zwykłych odmian jest bardzo tanie, więc te 3 sztuki jestem zawsze w stanie przeboleć
Sebek nareszcie znalazłam Twój ogród zmieniłeś tytuł ogród się zmienił pozytywnie chociaż zawsze był bardzo ładny a to zdjęcie trochę mi przypomina ogród Danusi może przez te kanciki a ile masz odmian jarzmianki ? pozdrawiam serdecznie
Te nogi spędzają mi sen z powiek i dopiero jak donica na nich stanie wypełniona wodą i ziemią to wtedy odetchnę ale muszę przyznać ,że jak na prototyp wyszła całkiem całkiem dzięki Wam za miłe słowo i trzymanie kciuków
Wakacje..echhhh..piękna rzecz zwłaszcza wtedy , kiedy chłop ma dużo urlopu i może ci potowarzyszyć a mój..no cóż..ma aże..8 dni więc..możecie sobie wyobrazić co i jak w każdym razie..potrzebuję odpoczynku w ostatnim tygodniu zgubiłam a) torebkę...b) reklamówkę..iii..na dodatek jeszcze zdążyłam kilku osobom nawrzucać , co mi leży na wątrobie ..Więc wierzcie mi urlop bezwzględnie konieczny oczywiście wszytsko się znalazło a problemy międzyludzkie zostały wyjaśnione, ale seriooo..wakacje potrzebne od zaraz
Wszystkich skupiających się na drugim planie i lubiących dobry design serdecznie pozdrawiam Melduje również, ze wczoraj przesiedziałem na tym fotelu pół nocy i nie tylko dobrze wyglada, ale również jest wygodny
Iza - jeszcze kilkanaście dni rycia przede mną... Ale już jestem na krawędzi emocjonalnej