Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

eda 00:59, 25 cze 2017

gierczusia napisał(a)

Edziu niesamowite mają kształty , co nie ?? przed chwilą eMuś przyłazi na taras i mówi..kuleee, muszę zobaczyć tych kosmitów na żywo bo w necie już widziałem
Tak czekałam na te wakacje..jak nigdy chyba fajnie że już są , choć wcale to do mnie nie dociera..jeszcze
Pogodé masz do dooopy ?? Serio ?? U nas niebotyczne upały i duchota..echhh..a u Was szpetnie ?? nic z tego nie kumam
W każdym razie : wakacje...huuura
Buziol wielki

z pogodą masakra imieniny dziś u babci zaliczyliśmy w strugach deszczu dzieciaki biegały tylko buty trzeba było zmieniać co chwila padało słońce wyszło na godzinę koło 19 tej a tak to ciepło ha ha tylko słońca brak no cóż taki urodzaj może i do mnie w końcu dotrze basen czeka gdzie to lato? haa buziaki i miłego Wakacjowania !!!

skalniaczki nieziemskie są to fakt mi kojarzą się jeszcze z dnem morza
Milka 07:25, 25 cze 2017

Pieknie wakacje zaczełas, wypucowany ogród i goście
Anda 08:50, 25 cze 2017

gierczusia napisał(a)

Dzięki za knautię Anulka ja po prostu nie mogę sobie wyobrazić czego ja tam u Ciebie siem naoglądam miliony roślin o których istnieniu nie miałam bladego pojęcia

Knautia Mars Midget jest trochę niższa
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:59, 25 cze 2017

Fajnie, wakacje już, u nas dopiero za niecałe trzy tygodnie.
Wanna dla lotosa super. Ciekawam jakie nogi wymyślisz
Różyczki śliczne masz Ta malutka żurawka bardzo fajna. Może być nawet jako zastępstwo przywrotnika
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Sebek 09:09, 25 cze 2017

Nawet nie zauważyłem, ze są wakacje Albo się uczę albo siedzę w pracy

Trdymam kciuki za donice
Luki 16:11, 25 cze 2017

Ładna ta doniczka
Kurka no, ale tych wakacji to Ci łokropnie zazdroszcze
BasiaLT 18:31, 25 cze 2017

Cudna donica. Też ci zazdroszczę wakacji.
gierczusia 20:37, 25 cze 2017

Sebek napisał
Nawet nie zauważyłem, ze są wakacje Albo się uczę albo siedzę w pracy

Trdymam kciuki za donice
BasiaLT napisał(a)
Cudna donica. Też ci zazdroszczę wakacji.

Te nogi spędzają mi sen z powiek i dopiero jak donica na nich stanie wypełniona wodą i ziemią to wtedy odetchnę ale muszę przyznać ,że jak na prototyp wyszła całkiem całkiem dzięki Wam za miłe słowo i trzymanie kciuków
Wakacje..echhhh..piękna rzecz zwłaszcza wtedy , kiedy chłop ma dużo urlopu i może ci potowarzyszyć a mój..no cóż..ma aże..8 dni więc..możecie sobie wyobrazić co i jak w każdym razie..potrzebuję odpoczynku w ostatnim tygodniu zgubiłam a) torebkę...b) reklamówkę..iii..na dodatek jeszcze zdążyłam kilku osobom nawrzucać , co mi leży na wątrobie ..Więc wierzcie mi urlop bezwzględnie konieczny oczywiście wszytsko się znalazło a problemy międzyludzkie zostały wyjaśnione, ale seriooo..wakacje potrzebne od zaraz
gierczusia 20:38, 25 cze 2017

Luki napisał(a)
Ładna ta doniczka
Kurka no, ale tych wakacji to Ci łokropnie zazdroszcze

Łukaszzz Ty mi tu nie zazdraszczaj tylko przyježdżaj na kawkę ... Ciągle tu czytam o jakiś Twoich wojażach , a Rudę to jakoś omijasz szerokim łukiem
malgorzata_s... 20:42, 25 cze 2017

Eluś no cudne róże masz Dzięki Łukaszowi i ja mam kosmitów