stipa między bukszpany może być, ice dance nie przejmuj się jak wypuszcza młode to będzie dobrze, aby się zakorzeniła to będzie rosła, to zasychanie końcówek może byś spowodowane suszą
A i zrobiłam sobie takie przedszkole z ' ice dance' dałam je w miejsce zaciszne i zacienione, tam mam nadzieję dojdą do siebie i na wiosnę zostaną wsadzone na miejsce docelowe.
Dziekuję na ' ice dance' polowalam już bardzo długo, od samej wiosny i w końcu dostałam, a teraz nie mam jej gdzie dać nie chce zdzierac kolejnego kawałka trawy, bo w tym roku nie planuje już nic, więc na razie ja gdzieś ulokuje tymczasowo, a wprzyszlym roku na pewno się sprzyda.
Ta turzyca ptasie łapki bardzo mi się u Ciebie podoba. Wygląda naprawdę okazale.. Taka zdrowa, pełna wigoru. Jaką ona ma u Ciebie wysokość? Wyczytałam, że się nie rozłazi jak ice dance tak?
Czasem tak jest, że rośliny są bardzo do siebie podobne i nawet tacy mali ogrodnicy jak my nie jesteśmy w stanie uchwycić niektórych różnic. A czasem może być tak że i sprzedający się pomyli a ty się wtedy głowisz
Mnie też w te cieplejsze dni korciło, coś tam zrobiłam, ale bez gwałtownych ruchów. Pamiętaj że jeśli upały powrócą to rośliny to dalej odcierpią bo jednak one w 2-4 dni nei postawią się znów do formy i pionu. Lepiej daj sobie na wstrzymanie [poradziła ta, która wytrzymać nie może ]
Roślinki od Małej Mi posadzone
Te tyciuchne funkie są przekochane
Konwalniki posadziłam na zmianę z Ice Dance, super (nie ma to jak samej się pochwalić
Dostałam jeszcze inne funkie, ale już nie obfociłam, bo to był szybciutki obchodzić z Igą w jednej ręce i aparatem w drugiej .
Dzięki Aniu
Trochę popadało, ale ogólnie to z deszczem szału nie ma.
Ale przynajmniej nie muszę dziś nowej trawy podlewać
Ice dance fajne kupiłaś.. i piękny nowy awatarek
Mirello nie mam Ice Dance to Evergold ale chyba się skuszę i kupię, Hameln na razie mała kępa i ML też, jak się rozrosną to będę dzielić też chciałabym 9 rozplenic
a róże tak, drugie kwitnienie