Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Marzenaka 22:52, 24 sie 2015

Paulina ja też w tym rogu widzę brzozowy zagajnik. Lubię brzozy, mój M jeszcze bardziej. Mamy na razie 3 ale jeszcze nic pod nimi nie rośnie (do czasu )
paulina_ns 07:59, 25 sie 2015

AnnaCh napisał(a)

Zamieszanie, to mało powiedziane Dwie godziny dochodziłam się z M o linię podjazdu, bo jutro koparka przyjeżdża wykorytować i trzeba było podjąć decyzję. Stanęło na moim
Kształt wyszedł bardzo fajny. W rogu zrób sobie lasek brzozowy, pod nimi coś co tam da radę Może wrzośce, hosty? Czytałam o miodunce, rozchodnikach, że mogą w suchym

Aniu moim zdaniem lepiej się 2 godziny zastanawiać niż później żałować,że mogło być inaczej dokładnie tak, później będzie mini Lasek brzozowy, z jakim zestawieniem nie mam jeszcze pojęcia, przechylam się ku rozchodnikom, ale mam jeszcze czas żeby wszystko przemyśleć na spokojnie.
paulina_ns 08:03, 25 sie 2015

Psiamama napisał(a)
Witaj Paulina Bywam u Ciebie i prześledziłam Twoje metamorfozy. Nie witałam się wcześniej, nie doradzam bo się nie znam, ale podziwiam Walczysz dziewczyno i fajnie Ci to wychodzi. Brzózka cudowna, kocham je. W narożniku taki zagajnik... idealnie
Trzymam kciuki za brzózkę, da radę

Witaj Aga oj nie ładnie się tak cichutko skradac, dobrze,że się poprawiłas Ja już też brzozki kocham, mam nadzieję,że będzie to miłość ze wzajemnością, bo dzisiaj już jej listki oklaply. Pozdrawiam i lecę do Ciebie
paulina_ns 08:04, 25 sie 2015

Marzenaka napisał(a)
Paulina ja też w tym rogu widzę brzozowy zagajnik. Lubię brzozy, mój M jeszcze bardziej. Mamy na razie 3 ale jeszcze nic pod nimi nie rośnie (do czasu )

Marzenko kupne czy pożyczone z lasu?
paulina_ns 11:33, 25 sie 2015

Dziewczyny byłam w Parku M, niestety nie mają tam miskantow gracillimus, kupiłam za to sobie turzyce ' ice dance' ładna duża i taniutka. Zastanawiam się teraz czy nie dać ja na obwódkę przy miskancie? Nie będzie za zielono? Czy tam bardziej pasuje brąz, żółty?

Kupiłam na razie 2, ale myślę,że spokojnie mogę z nich zrobić 4, a jak jeszcze braknie dokupie.
MirellaB 13:25, 25 sie 2015

Ale duża ta Ice Dance
Ja między nimi mam posadzone berberysy bordowe, żeby nadać koloru

Brzózki bardzo mi się podobają, mąż nie chciał się na nie zgodzić, bo dosyć mamy grabienia i odkurzania liści z poprzedniego ogrodu. W konsekwencji nie posadziłam.
paulina_ns 13:32, 25 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Ale duża ta Ice Dance
Ja między nimi mam posadzone berberysy bordowe, żeby nadać koloru

Brzózki bardzo mi się podobają, mąż nie chciał się na nie zgodzić, bo dosyć mamy grabienia i odkurzania liści z poprzedniego ogrodu. W konsekwencji nie posadziłam.

Mirellko duża, duża i tylko za 6,50 chyba posadze ja na razie przy kojcu psa, nie na stałe,tymczasowo,a jak będe robiła dalszą część rabatki wtedy pewnie znajdę dla niej miejsce.
paulina_ns 13:45, 25 sie 2015

A i jeszcze zapomniałam dodać,że znalazłam ładne, gęste szmaragdy po 12 zł, nie miałam jak je kupić, bo z dzieciakami to nie zakupy, w czwartek mąż ma wolne to po nie podjadę. Pada u Was? U nas zachmurane, ale póki co nic,a tak by się deszcz sprzydal...
AnnaCh 14:46, 25 sie 2015

U mnie pada A raczej trochę padało, a chmury cały dzień gęste.
Ice Dance bardzo ładna, podziel ją na ile tylko się da
paulina_ns 14:55, 25 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
U mnie pada A raczej trochę padało, a chmury cały dzień gęste.
Ice Dance bardzo ładna, podziel ją na ile tylko się da

U nas dalej nic,oprócz strasznego wiatru. Aniu a jak ja podzielić? Łopatka na pół? Mam 2, podzielę na 4