Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 20:37, 26 sie 2015

jolka napisał(a)
Super ice-dancowe przedszkole

Dzięki Jolu, chociaż ja trochę boję się takich eksperymentów, czasem wolę dołożyć i mieć Już coś większego,ale w tym przypadku mi się nie spieszy więc zaryzykowalam
Anda 20:40, 26 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
A i zrobiłam sobie takie przedszkole z ' ice dance' dałam je w miejsce zaciszne i zacienione, tam mam nadzieję dojdą do siebie i na wiosnę zostaną wsadzone na miejsce docelowe.

Ślicznie je podzieliłaś. Wiosną będziesz miała co przesadzać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
paulina_ns 20:45, 26 sie 2015

Anda napisał(a)

Ślicznie je podzieliłaś. Wiosną będziesz miała co przesadzać

Oby! Miały strasznie zbite i przerosniete korzenia, mam nadzieję,że je za dużo nie potargalam.
Anda 20:47, 26 sie 2015

Podlewaj i będzie dobrze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
paulina_ns 20:49, 26 sie 2015

Anda napisał(a)
Podlewaj i będzie dobrze

A mogą rosnąć sobie w cieniu? Obawiałam się,że słońce może je popalić więc dałam do całkowitego cienia.
MirellaB 20:57, 26 sie 2015

Paulinko dadzą radę tylko podlewaj,ale nie zalewaj, bo mogą zacząć gnić.
To już trochę kasy zaoszczędziłaś
paulina_ns 21:01, 26 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Paulinko dadzą radę tylko podlewaj,ale nie zalewaj, bo mogą zacząć gnić.
To już trochę kasy zaoszczędziłaś

Póki co ja sceptycznie nastawiona jestem, kiedyś zrobiłam sobie przedszkole z trzmieliny, wszystkie padły a ponoć ukorzenia się prosto,więc chyba ręki do takich rzeczy nie mam
Anda 21:10, 26 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

A mogą rosnąć sobie w cieniu? Obawiałam się,że słońce może je popalić więc dałam do całkowitego cienia.

No myślę, że tak, bo ten carex to ogólnie cieniolubny jest.
paulina_ns 21:13, 26 sie 2015

Anda napisał(a)

No myślę, że tak, bo ten carex to ogólnie cieniolubny jest.

No to jest nadzieja, a czas pokaże co dalej...
Marzenaka 00:03, 27 sie 2015

Paulina, fajne te trawy! Ciekawie to wygląda. Ja działam ogrodowo, jakiegoś powera ogrodowego dostałam i całe szczęście bo wakacje się kończą i do pracy trzeba wrócić...