Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogrodnik Mimo Woli cd 07:42, 14 sie 2014

Do góry
Hmmm, dobrze, że tylko katalpa poszła, bo jakby przyszła trąba to by niewiele z ogrodu zostało, że o domu nie wspomnę... U mnie też była ulewa, ale bez ''fajerwerków''...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 07:38, 14 sie 2014

Do góry
U mnie Angelique chyba się zgadzaly, kupowałem w cebulekwiatowe.pl . Jednak cebule były dość małe i wszystkie je za kwitna...
W tym roku będę chyba tylko polować w marketach

PS. Teraz do listopada będziemy trajkotac o cebulkach
Ogród w skali mikro cz.II 21:02, 13 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Zielony dach piękny, zbyt rzadko go pokazujesz

Cześć Sebuś ... Teraz się skapłam ,że ja ak daaawno u Ciebie nie byłam....przepraszam ..zaraz nadrobię

Ostanio tak myślałam ,że ja fotografuję prawie zawsze to samo ,a pewnych rzeczy wcale..śmiesznie jakoś .. Pewnie dlatego ,że u mnie permanentny bałagan

Musze sie poprawić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:12, 13 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Sadzonki czekające na rewolucję - w niedzielę rozrysowałem sobie są na kartce, choć pewnie i tak wyjdzie co innego...

Witaj Sebku pięknie i kwieciście u Ciebie wspaniałe kwiaty, cudowne kompozycje

Pozdrawiam serdecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:54, 13 sie 2014

Do góry
JulkAd napisał(a)

Sebek nie będzie tak źle Kindzia też tylko co weekend swój ogród odwiedza, a jaki cudny jest!....Twoja Mama da radę bez Twojej pomocy.....w weekendy nadrobisz

Ogród fliczny

Teraz też właściwie działam dorywczo, kiedyś codziennie po kilka godzin w nim spędzałem, a teraz wyłącznie dla relaksu co kilka(naście) dni coś dłubię - chwasty już pojawiają się sporadycznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:49, 13 sie 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
oj, Sebuś ale TY masz kompozycje

Miejmy nadzieję, że po zmianach będą bardziej udane Pogrzebałbym bardziej w ziemi, ale pojutrze idę na wesele, a czarny french nie jest zbytnio pożądany na taką okazję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:55, 13 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Dokładnie, tylko na weekendy będę wracać... chyba muszę Mamę przeszkolic, co by nic nie zdechło

Sebek nie będzie tak źle Kindzia też tylko co weekend swój ogród odwiedza, a jaki cudny jest!....Twoja Mama da radę bez Twojej pomocy.....w weekendy nadrobisz

Ogród fliczny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:24, 13 sie 2014

Do góry
Magdalenka napisał(a)
Piękne zdjęcia, jak zawsze.
Czy wszystkie hortensje bukietowe przycinasz tak mocno? U mnie Limki stoją sztywno, Vanilki leżą na żurawkach i carexach- a podparcie mają
I pytanko odnośnie wianka: Na jakim podkładzie go zmontowałeś? Czy trzeba hortensję trochę podsuszyć czy sama wyschnie na wianku? Twój jest śliczniusi, też takiego chcę
Pozdrawiam.

Właściwie mam tylko te Anabelle tez scialem dość mocno w tym roku, a położyly się wszystkie...
Wianek zrobiony na podkładzie ze słomy, świeżo ścięte kwiaty owinalem drutem florystycznym i same sobie zaschna
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:53, 13 sie 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Niestety ja też... i też odwrotny skutek... jak widzę ruchomą reklamę od razu wychodzę.
Dziś o dziwo ani jednego ataku na ekranie, ale dopiero siadłam do kompa.. wczoraj miałam podeptać po wątkach, ale sie wnerwiłam i poszłam spać.
Co to jest ten Ad Block????? Mądrzy podpowiedzieć

Edit... wyskakujące okienka to drobna awaria przy pracach nad systemem... dlatego już ich dziś nie mam... i całe szczęście

AdBlock to po prostu program blokujący reklamy na stronach internetowych Instalujesz i przeglądasz wszystko bez reklam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:48, 13 sie 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)
Piękne zdjęcia, buksy w trawie będą fajnie wyglądać, jak się zagęsci, mieczyki urzekają kolorystyką, kwianek hortensjowy też mi się bardzo podoba

Dziękuję za pochwały Pozdrawiam serdecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:46, 13 sie 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Pięknie Sebuś
Storczyki tez masz cudowne
Ja jakos nie miałam do nich szczescie ale teraz mam dwa które kwitna jak szalone juz drugi raz może moja zła passa już minęła

Czasami się zastanawiam jakim cudem te storczyki u mnie jeszcze żyją.... Wystarczy je podlać raz na trzy tygodnie i tak ładnie rosną .. Kaktusy załatwiłem, a tych nie - twarde bestie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:44, 13 sie 2014

Do góry
Katka napisał(a)
Pięknie…
Więcej słów będzie zbyteczne, napawam się widokami .

A dziękuję, milo mi, że się podoba
Moja codzienność - ogród Oli 14:42, 13 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Olu, przepięknie to wyszło, a fotka metamorfozy powalająca Dużo też zmienił się domek Kibicuję dalszym pracom

Dzięki Sebek Do domu i ogrodu dojdzie jeszcze lifting płotu ale nie wiem czy zdążymy uporać się z tym do zimy... jak ktoś długo u mnie nie był może mieć kłopot z trafieniem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:43, 13 sie 2014

Do góry
Bogda napisał(a)
Tą hakone masz w półcieniu czy na patelence?

Wcześniej rosło w polcieniu, mniej więcej od 11 nie miało słońca, dopiero o zachodzie znów na nią świeciło. Teraz słońce będzie mieć tylko po południu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:41, 13 sie 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...Sebek, twoje ostrzeżenie jest niemożliwe...no boskie ja do ksiązkowych nie należę, czekam na chwilę wolnego czasu eMa i też będę hakone przesadzac bo bardziej mnie wnerwia niż zadawala...ogród coraz piękniejszy...

...co Ty zrobisz od pażdziernika? ogród tylko weekendowo?

Dokładnie, tylko na weekendy będę wracać... chyba muszę Mamę przeszkolic, co by nic nie zdechło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:38, 13 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Rok temu na początku wrezśnia przesadzałam trawy (molinie) i też porażka... Chyba zdecydowanie lepiej poczekać do wiosny , ale jak mus to mus!!!

Przesadziłem rozplenice chyba w połowie maja podczas upałów, żyją Poprzednio hakone tez dzieliłem chyba w sierpniu i żyje do dziś Musi przetrwać i koniec
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:36, 13 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Nie zamponę ciarek jakie miałam po zobaczeniu po raz pierwszy Sky Garden!!! Ja mam też hakone wkulkach bukszpanowych. Sebek Sky garden ma pełno grabow strzyżonych

Mam założony żywopłot z grabow, a na posadzenie czekają jeszcze trzy sztuki od Ozz, które będą strzyzone w płaski ekran na nóżkach Będzie fajnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:34, 13 sie 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)

Przed Tobą długie wakacje, a coś mało zdjęćjak na Twoje możliwości
ale stwierdzam że jesteś już mistrzem upychania-podoba mi się to zdjęcie

2 lata wytrzymałeś z hakone w jednym miejscu żeby urosła, po prostu Cię podziwiam za cierpliwość. Dzielenie to rozumiem

a jeśli chodzi o werbenkę od Ciebie doczekałam spektakularnego efektu zrozumiesz moją wariacką radość po powrocie z wczasów jak zaglądniesz na zdjęcia u mnie(niestety ich jakość marnawa ale są).

Zdjęć było ponad 50, a ile można jedno i to samo pokazywać?
U mnie werbeny nadal jest mało, ale w przyszłym roku miejmy nadzieje, że będzie lepiej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:41, 13 sie 2014

Do góry
...Sebek, twoje ostrzeżenie jest niemożliwe...no boskie ja do ksiązkowych nie należę, czekam na chwilę wolnego czasu eMa i też będę hakone przesadzac bo bardziej mnie wnerwia niż zadawala...ogród coraz piękniejszy...

...co Ty zrobisz od pażdziernika? ogród tylko weekendowo?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:53, 13 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Poczekalbym jeszcze ze trzy tygodnie z przesadzaniem większych roślin... Mogą jeszcze przyjść upały, a wtedy będzie problem...

Rok temu na początku wrezśnia przesadzałam trawy (molinie) i też porażka... Chyba zdecydowanie lepiej poczekać do wiosny , ale jak mus to mus!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies