Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 00:30, 13 sie 2014

Nikita napisał(a)
Sebek, zaglądam co słychać. Piękne fotki, piękne kwiaty i przepiękny ogród.
Buziaki przesyłam

Edit: zapomniałaby - wszystkiego kwitnącego z okazji 1400 strony.

Strony pędzą, choć nie wiem kiedy doczekam 2000, żeby sobie trzeci wątek otworzyć Również buziam
Sebek 00:31, 13 sie 2014

ana_art napisał(a)

hahah musiałam to zacytować jest boskie, ba chyba skopiuje i będę u siebie zamieszczać, jak będę robiła złe rzeczy

idę oglądać to co poniżej...

Kopiuj do woli
Urszulla 04:56, 13 sie 2014

Przed Tobą długie wakacje, a coś mało zdjęćjak na Twoje możliwości
ale stwierdzam że jesteś już mistrzem upychania-podoba mi się to zdjęcie

2 lata wytrzymałeś z hakone w jednym miejscu żeby urosła, po prostu Cię podziwiam za cierpliwość. Dzielenie to rozumiem

a jeśli chodzi o werbenkę od Ciebie doczekałam spektakularnego efektu zrozumiesz moją wariacką radość po powrocie z wczasów jak zaglądniesz na zdjęcia u mnie(niestety ich jakość marnawa ale są).
Madzenka 06:50, 13 sie 2014

Sebek napisał(a)
Teraz nie wygląda to dobrze.. Wręcz można stwierdzić, że gorzej Ale jeśli przeżyją to w przyszłym roku powinno być jak w Sky Garden Diarmuid'a Gavina'a na CHFS Lub jak u Danusi

Werbena zaplątana w miskancie

Nie zamponę ciarek jakie miałam po zobaczeniu po raz pierwszy Sky Garden!!! Ja mam też hakone wkulkach bukszpanowych. Sebek Sky garden ma pełno grabow strzyżonych
Madzenka 06:53, 13 sie 2014

Sebek napisał(a)

Poczekalbym jeszcze ze trzy tygodnie z przesadzaniem większych roślin... Mogą jeszcze przyjść upały, a wtedy będzie problem...

Rok temu na początku wrezśnia przesadzałam trawy (molinie) i też porażka... Chyba zdecydowanie lepiej poczekać do wiosny , ale jak mus to mus!!!
baraga1904 07:41, 13 sie 2014

...Sebek, twoje ostrzeżenie jest niemożliwe...no boskie ja do ksiązkowych nie należę, czekam na chwilę wolnego czasu eMa i też będę hakone przesadzac bo bardziej mnie wnerwia niż zadawala...ogród coraz piękniejszy...

...co Ty zrobisz od pażdziernika? ogród tylko weekendowo?
Matka 09:32, 13 sie 2014

Tą hakone masz w półcieniu czy na patelence?
Sebek 09:34, 13 sie 2014

Urszulla napisał(a)

Przed Tobą długie wakacje, a coś mało zdjęćjak na Twoje możliwości
ale stwierdzam że jesteś już mistrzem upychania-podoba mi się to zdjęcie

2 lata wytrzymałeś z hakone w jednym miejscu żeby urosła, po prostu Cię podziwiam za cierpliwość. Dzielenie to rozumiem

a jeśli chodzi o werbenkę od Ciebie doczekałam spektakularnego efektu zrozumiesz moją wariacką radość po powrocie z wczasów jak zaglądniesz na zdjęcia u mnie(niestety ich jakość marnawa ale są).

Zdjęć było ponad 50, a ile można jedno i to samo pokazywać?
U mnie werbeny nadal jest mało, ale w przyszłym roku miejmy nadzieje, że będzie lepiej
Sebek 09:36, 13 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Nie zamponę ciarek jakie miałam po zobaczeniu po raz pierwszy Sky Garden!!! Ja mam też hakone wkulkach bukszpanowych. Sebek Sky garden ma pełno grabow strzyżonych

Mam założony żywopłot z grabow, a na posadzenie czekają jeszcze trzy sztuki od Ozz, które będą strzyzone w płaski ekran na nóżkach Będzie fajnie
Sebek 09:38, 13 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Rok temu na początku wrezśnia przesadzałam trawy (molinie) i też porażka... Chyba zdecydowanie lepiej poczekać do wiosny , ale jak mus to mus!!!

Przesadziłem rozplenice chyba w połowie maja podczas upałów, żyją Poprzednio hakone tez dzieliłem chyba w sierpniu i żyje do dziś Musi przetrwać i koniec