Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 09:41, 13 sie 2014

baraga1904 napisał(a)
...Sebek, twoje ostrzeżenie jest niemożliwe...no boskie ja do ksiązkowych nie należę, czekam na chwilę wolnego czasu eMa i też będę hakone przesadzac bo bardziej mnie wnerwia niż zadawala...ogród coraz piękniejszy...

...co Ty zrobisz od pażdziernika? ogród tylko weekendowo?

Dokładnie, tylko na weekendy będę wracać... chyba muszę Mamę przeszkolic, co by nic nie zdechło
Sebek 09:43, 13 sie 2014

Bogda napisał(a)
Tą hakone masz w półcieniu czy na patelence?

Wcześniej rosło w polcieniu, mniej więcej od 11 nie miało słońca, dopiero o zachodzie znów na nią świeciło. Teraz słońce będzie mieć tylko po południu
Katka 10:09, 13 sie 2014

Pięknie…
Więcej słów będzie zbyteczne, napawam się widokami .
ewa004 12:32, 13 sie 2014

Pięknie Sebuś
Storczyki tez masz cudowne
Ja jakos nie miałam do nich szczescie ale teraz mam dwa które kwitna jak szalone juz drugi raz może moja zła passa już minęła
agatanowa 14:23, 13 sie 2014

Piękne zdjęcia, buksy w trawie będą fajnie wyglądać, jak się zagęsci, mieczyki urzekają kolorystyką, kwianek hortensjowy też mi się bardzo podoba
Sebek 14:44, 13 sie 2014

Katka napisał(a)
Pięknie…
Więcej słów będzie zbyteczne, napawam się widokami .

A dziękuję, milo mi, że się podoba
Sebek 14:46, 13 sie 2014

ewa004 napisał(a)
Pięknie Sebuś
Storczyki tez masz cudowne
Ja jakos nie miałam do nich szczescie ale teraz mam dwa które kwitna jak szalone juz drugi raz może moja zła passa już minęła

Czasami się zastanawiam jakim cudem te storczyki u mnie jeszcze żyją.... Wystarczy je podlać raz na trzy tygodnie i tak ładnie rosną .. Kaktusy załatwiłem, a tych nie - twarde bestie
Sebek 14:48, 13 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Piękne zdjęcia, buksy w trawie będą fajnie wyglądać, jak się zagęsci, mieczyki urzekają kolorystyką, kwianek hortensjowy też mi się bardzo podoba

Dziękuję za pochwały Pozdrawiam serdecznie
Magdalenka 14:58, 13 sie 2014

Piękne zdjęcia, jak zawsze.
Czy wszystkie hortensje bukietowe przycinasz tak mocno? U mnie Limki stoją sztywno, Vanilki leżą na żurawkach i carexach- a podparcie mają
I pytanko odnośnie wianka: Na jakim podkładzie go zmontowałeś? Czy trzeba hortensję trochę podsuszyć czy sama wyschnie na wianku? Twój jest śliczniusi, też takiego chcę
Pozdrawiam.
Sebek 15:24, 13 sie 2014

Magdalenka napisał(a)
Piękne zdjęcia, jak zawsze.
Czy wszystkie hortensje bukietowe przycinasz tak mocno? U mnie Limki stoją sztywno, Vanilki leżą na żurawkach i carexach- a podparcie mają
I pytanko odnośnie wianka: Na jakim podkładzie go zmontowałeś? Czy trzeba hortensję trochę podsuszyć czy sama wyschnie na wianku? Twój jest śliczniusi, też takiego chcę
Pozdrawiam.

Właściwie mam tylko te Anabelle tez scialem dość mocno w tym roku, a położyly się wszystkie...
Wianek zrobiony na podkładzie ze słomy, świeżo ścięte kwiaty owinalem drutem florystycznym i same sobie zaschna