Bardzo cenna uwaga...zapamiętałam, zanotowałam i pamiętać będę....zresztą moje tak posadziłam, że muszę za jakiś czas i tak przesadzić, bo rodki zasłonią...dzięki Aniu....
Aniu, zdjęcia podświetlonego ogrodu mnie również bardzo zachwyciły. Mnie nic ciekawego nie wychodzi, tylko, że ja mam taki zwykły aparat, a i tak jego funkcji nie ogarniam.
Muminek rośnie jak na drożdżach.
Ania, co za grzyb dopadł Twój trawnik? Pytam, bo u mnie pojawiły się jakieś podejrzane plamy, raczej nie od rzucenia zbyt dużej iliści nawozu w te miejsca (bo dziwne by było, że przenawożone tylko z jednej strony działki). Ewidentnie grzyb ma tam po prostu najlepsze warunki i się tam też wdał.
Masz jakieś zdjęcie z bliska? Co z tym robisz, o ile robisz?
W nocy była masakra.... brak pradu burza ulewa i wiatr. Wydzieralam po ciemku co sie da z gniazdek elektrycznych. Wiem juz dlaczego ta burza byla taka okropna. W poblizu przeszla traba powietrzna. Na szczęście mnie oszczędziło..... tylko ....katalpa poszla na pół. ... ale piekna w tv sie zaprezentowala. Odetniemy najwieksze gałęzie. ..i sprobujemy ja skleic.... ciekawe czy z polowy pnia ma szanse przezyc. Lepsza oskubana niz zadna.
Hmmm, dobrze, że tylko katalpa poszła, bo jakby przyszła trąba to by niewiele z ogrodu zostało, że o domu nie wspomnę... U mnie też była ulewa, ale bez ''fajerwerków''...