Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

ewakatowice 15:46, 13 sie 2014

oj, Sebuś ale TY masz kompozycje
JulkAd 15:55, 13 sie 2014

Sebek napisał(a)

Dokładnie, tylko na weekendy będę wracać... chyba muszę Mamę przeszkolic, co by nic nie zdechło

Sebek nie będzie tak źle Kindzia też tylko co weekend swój ogród odwiedza, a jaki cudny jest!....Twoja Mama da radę bez Twojej pomocy.....w weekendy nadrobisz

Ogród fliczny
Sebek 17:49, 13 sie 2014

ewakatowice napisał(a)
oj, Sebuś ale TY masz kompozycje

Miejmy nadzieję, że po zmianach będą bardziej udane Pogrzebałbym bardziej w ziemi, ale pojutrze idę na wesele, a czarny french nie jest zbytnio pożądany na taką okazję
Sebek 17:54, 13 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Sebek nie będzie tak źle Kindzia też tylko co weekend swój ogród odwiedza, a jaki cudny jest!....Twoja Mama da radę bez Twojej pomocy.....w weekendy nadrobisz

Ogród fliczny

Teraz też właściwie działam dorywczo, kiedyś codziennie po kilka godzin w nim spędzałem, a teraz wyłącznie dla relaksu co kilka(naście) dni coś dłubię - chwasty już pojawiają się sporadycznie
Ogrodeczek 19:12, 13 sie 2014

Sebek napisał(a)

Sadzonki czekające na rewolucję - w niedzielę rozrysowałem sobie są na kartce, choć pewnie i tak wyjdzie co innego...

Witaj Sebku pięknie i kwieciście u Ciebie wspaniałe kwiaty, cudowne kompozycje

Pozdrawiam serdecznie
Welka 09:53, 14 sie 2014

Zasiedziałam się trochę u Ciebie, bo dawno mnie nie było, bardzo ładne zmiany, ale chyba wianek najbardziej mi się spodobał. Uwielbiam Twoje poczucie humoru, dwie krople florovitu już gdzieś wyczytałam, ale to ostatnie ostrzeżenie
zawitka 10:26, 14 sie 2014

Sebek poczytałam o marzeniach i dobrze że są bo to daje kopa oa Dziewczyny Cię uczą jak zdobyć fortunę Boskie te wszystkie rozważania u Ciebie .Nie doczytałam ale chyba już jesteś studentem --jak tak to gratulki A pytanie o cięcie hortek żeby tkie były ładne to Póżniej Pozdrawiam deszczowo
Pszczelarnia 11:44, 14 sie 2014

Sebek, dalej się rewolucjonizujesz? A ja też kupiłam sobie żurawki. Lubię je, jednak, nie da się ukryć.
Milka 12:14, 14 sie 2014

Z przyjemnością fotki obejrzałam rzeczywiście hortensje po mocnym cięciu lepsze są co do hakone, sadziłam głównie w sierpniu i wtedy też dzieliłam, zniosły to doskonale, więc nie bój się o swoje, tylko podlewaj, aby szybciej się zadomowiły ich system korzeniowy jest delikatny, nie jak u Vertigo, dlatego łatwo się dzieli i wykopuje...już się martwię, jak na wiosnę wykopię potwory Verigo...będę czekać aż do maja, bo dopiero końcem potrafią ruszyć...o ile przetrwają
...manifest tez mnie ubawił, ale jak wytrzymasz bez ogrodu...hym, chyba przy okazji sesji weekendowo odreagujesz
gierczusia 14:55, 14 sie 2014

Sebek napisał(a)

Miejmy nadzieję, że po zmianach będą bardziej udane Pogrzebałbym bardziej w ziemi, ale pojutrze idę na wesele, a czarny french nie jest zbytnio pożądany na taką okazję

Eeee tam..nie trzeba być estetą ... Przeca przynajmniej widać będzie ,że Ty ogrodnik

A tak na serio: pięknie Sebek i e martw się ,że zaniedbasz ogród studiując....nadgonisz wszystko w wekend